Praetor
Emekli Yönetici
Ata yavaş yaw kansızlıktan gidicem fazla yükleme uyguluma sonra bunu yapmak zorunda kalıcaksın http://www.maxicep.com/symbian-dest...liyor-resimli-anlatim-268792.html#post1733804
ooooo Ata , taskman falan güzel hareketler bunlarbayaa iyisin bee
Biliyorum taskmanı da foruma onun sağlam bir açıklamasını koymak lazımOnun yapılacağında bişey yok yükle jbaktaskmanı biraz kurcala vazgeçilmezidir n73 ün ayrıca xplore yide yükle cepten yetişemiyorum heryere cevap vermiyorum sanma
Video ve müzik oynatıcılar ne işe yarar bir türlü anlayamadım daha... Zaten telefonda yok mu bunlarAta var mı video oynatıcın .. divx - smart movie ! avi izlersin bu sayede .. kurmadıysan son sürümleri gönderelim
--------------- Ekleme ---------------
x-plore de dosya yöneticisi .. sistemdeki dosyaları görmeni , içinde taşı kopyala sil vs. yapmanı sağlayan pro. olmazsa olmazdır.. sana sorunsuz çalışanları son sürümleri bulalım da gönderelim , çünkü onlar genelde demo olur
Video ve müzik oynatıcılar ne işe yarar bir türlü anlayamadım daha... Zaten telefonda yok mu bunlar
x-plore yok açıkçası ama sistemdeki bir dosyayı silmeyi ya da değiştirmeyi neden isteyebilirim ki
Hiç film izlemediğimden telefonda ihtiyacım olmamış sanırımzamanla telefonu kurcaladıkça ister istemez sisteme müdahale edeceksin .. mesela çok beğendiğin bir uygulama oldu , fakat bazı erişimler yapman gerekecek .. bunu da x-plore hallediyor
Hoşbulduk Nadir Hocam...Atacığım hoş geldin..
Güven canım sende hoş geldin..bulmuşsunuz bir öğrenci..
Hiç film izlemediğimden telefonda ihtiyacım olmamış sanırım
Bu arada ben telefonu aldıktan 4 sene hac/klemiş adamım sistem dosyaları beni aşar yaŞimdi yanlış bir şeyi sileriz falan, sakata gelmeyelim Hoşbulduk Nadir Hocam...
Mehmet'i sömüyorum hocamBaşladım konularının başından, teeek tek
Bu arada orgasmlar, girls gone wild'lar sexy pokerler falan, maşallah Mehmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?