Gönüldaşların Mekanı..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hoş geldin Mümün senin de hayırlı,uğurlu olsun..Mehmet iyi oldu be iyice zırvalıyordu eleman,bilmeden günaha giriyor..yıllardır mehdi geldi,şöyle,böyle duyarız hatta bazı kişilerin mehdi olduğu bile söylenir gülüp geçeceksin..konunun kapatıldığına sevindim açıkçası..

Mehmet

Emekli Yönetici
Bide namazı türkçe kılın filan demeye başladıydı
Belgesel bölümüne konu açmış nostramdos mu neyin saklanan kitabinın videosuymuş filan hani böylelerine ne denir aklıma gelmedi bi arada bana İncil yollamışlardı

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet gerçek yüzü ortaya çıkmıştı bunlar hep böyle güya dini akıllarına göre değiştirecekler kendilerini ne zannediyorlarsa neyse iç yüzleri farklı onların fazla inmeyim bu arada konunun kapanmasını ben istedim Mehmet..

Mehmet

Emekli Yönetici
Biraz daha rezil etseydik keşke gerçek yüzü ortaya çıkmiştı linç ederdi millet keşke 1 gùn daha kapanmasaydi

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi gırgır yaptınız ama tam zamanında kapandı yoksa bazıları ceza alabilirdi Mehmet..

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet bazıları zındık kafir demeye başladıydı

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güvenim bakma orda öyle gel..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Günaydın hoş gelmişen Güvenim nasılsın bugün..sabah-ı şeiflerin hayrolsun bu arada..

Samsunspor

Emekli Yönetici
Biraz önce konumum birine mesaj yazdım orda gördüm sabah bizimkiler görmesin bunu

Kesinlikle görmesinler

Günaydın hoş gelmişen Güvenim nasılsın bugün..sabah-ı şeiflerin hayrolsun bu arada..

Çok şükür Nadirim iyiyim hoşbulmuşam gurban Allah razı olsun .. yahu hemen ilk iş gece nolmuş diye bakıyorum da , çatlarım yoksa bakmaz olaydım yaa

sağol Mehmedimmmm

huri$

Üye
hayirli cumalar gununuz hayirli olsun
eviniz bereketli huzurlu olsun
sevdikleriniz hep saglikli hep yaninizda olsun
havalar soguk olsada gonlunuz sicak olsun
bugununuz dunden daha guzel olsun
aaa ne guzel oldu içimden geldi valla amiin deyin sizde bakiim

Samsunspor

Emekli Yönetici
Müminimmmm oyy oyy oyy sağolasın canım benim ,sana da günaydın. seni de burda görmek çok iyi geldi yaaa

nasılsın , tatildesin sanırım

AleykümSelam Huri ... Amin Amin Amin Huriii

huri$

Üye
çay varmi$ galiba ke$ke once gecmise bi goz atsaydim
herkese selamunaleykum

Mehmet

Emekli Yönetici
günaydın Huriş Mümün tekrar günaydın

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim Huriş canım bütün dualarımız sana günün aydın,cuma günün hayırlı olsun..

tipebakcaydemle adlı üyeyi tanımak istiyorum nedense adamın nik bile komedi