Godfather
Üye
Mehmetce38™;1989486' Alıntı:Hoşgeldin Hasanımnasılsın canım
Hasan Abi Aleykümselam
Başın sağolsun tekrar..
Dostlar ben çıkıyorum cepten zor oluyor sohbet biraz da dertlendim ps2 var kafa dağtcm biraz ;(
Hepinizi Seviyorum iyi geceler
Mehmetce38™;1989507' Alıntı:Bizde iyi Hasan tekrar başınız sağolsun seni gôrdük daha iyi olduk
Mehmetce38™;1989478' Alıntı:Oh ne güzel oynayın bizde cepten pes oynayalım dandik dundik
S.a abiler ben geldim
Hayatta hiçbirşey senin kadar sevilmedi ..
O gençlik yılları çoktan geçti ..
Aile bitti , sevdiğim kız çoktan terketti ..
Bir SEN kaldın bitmeyen terketmeyen
Anlasana Samsunspor ..
Sevdansa Yaşamı Anlamlı Kılan
Yüksek Sesle Söyle ;
SAMSUN ulan !..
Hasan Abi Aleykümselam
Başın sağolsun tekrar..
Dostlar ben çıkıyorum cepten zor oluyor sohbet biraz da dertlendim ps2 var kafa dağtcm biraz ;(
Hepinizi Seviyorum iyi geceler
İyi geceler MustafaYapma yahu...
Başın sağ olsun Hasan..
Ben de çıkıyorum.
Daha sonra uğrarım belki..
İyi akşamlar..
Hasan
Görür müsün bu mesajı bilmiyorum ama başın sağolsunSabır dilerim...
Merhaba hoşgeldin yokluğun belliydi zaten deseydin gelir bulurduk seniMerhaba gönüldaşlarım...
Bugün korkunç bir gündü, kendimi kaybettim bulamadım... Haliyle forumda da pek giremedim...
Yarın da çok fena
Sizde durumlar nasıl?..
Aleyküm Selam Levent Hoş geldin Hasanın babannesi vefat etmiş 3 gün evvelselamun aleyküm bilgim yok bu konuda hasanın bir akrabasımı vefat etti
Hoşbulduk... Ben de gördüm üzüldüm vallahi... Ama bizde admin işlemleri mutlaktır, birbirimizin alanına müdahale etmeyizMehmetce38™;1989770' Alıntı:Ya Ata bizim çakma Mehdinin konusu kapatılmışHoşgeldin bu arada
Vallahi ben de farkettim yokluğum bayağı belli olmuşMehmetce38™;1989792' Alıntı:Merhaba hoşgeldin yokluğun belliydi zaten deseydin gelir bulurduk seni
İnşallah hayırlisı olur hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?