Mehmet
Emekli Yönetici
Mehmetce38™;1986015' Alıntı:Aleyküm Selam Levent Hoşgeldin[/QUOTE
eyvallah mehmet abi ben buralardaydım zaten hızınıza yetişemiyorum
rütbe altına yazdıralım mod yakinimdir diye hava atarız birşey diyene sen benim kim olduğumu biliyormusun derizpaylaşım yapmam artık torpilden nefret ederim gercekten bak.
abi okudum yazının çoğunu güzel ya doğru şeylerde var hesap kısımlarına bakmadım bile ama çünkü iyi alimlerin dedikleri var kuran açıktır hiç bir şeyi gizlemez kimseden şifre olayına pek inanmıyorum daha doğrusu bilmediğim bir konumehdide insanı korkutuyor her konuşmasıyla hep karamsar tamam iyisin hoşsun saygıda duyuyorum güzel yazı oku mehmet abi ama ne bilim burdaki yorumları hep negatif
Mehmetce38™;1986024' Alıntı:rütbe altına yazdıralım mod yakinimdir diye hava atarız birşey diyene sen benim kim olduğumu biliyormusun deriz
harbi Mehdiden bende tırsmaya başladım3.5
adam hep öldùk bittik mahvolduk diyor
bugün msnden 2 kişiye hack yaptım öldüm bittim
Şubat sonuna doğru herkeze c.e.r ve k.e.y alıcam konu açıcam
Mehmetce38™;1986024' Alıntı:rütbe altına yazdıralım mod yakinimdir diye hava atarız birşey diyene sen benim kim olduğumu biliyormusun deriz
Mehmetce38™;1986024' Alıntı:harbi Mehdiden bende tırsmaya başladım 3.5 adam hep öldùk bittik mahvolduk diyor
Yahu alt tarafı kaç senelik ömrümüz var. O da şanslı isek o kadar... İlla ki öleceğiz. Bir ay sonra öleceğini bilsen daha mı hızlı namaz kılacaksın, günde 80 rekat falan?.. Otomatik pilota bağlayıp... Ya ne yaşadıysak o işte...valla öyle abi ama dediği kadarda var yani kıyamet çok uzak değilde o kadarda yakınmı acaba
Aaah ah, bir benim N73 ha/cksiz duruyorbugün msnden 2 kişiye hack yaptım öldüm bittim Şubat sonuna doğru herkeze c.e.r ve k.e.y alıcam konu açıcam
HemenMehmetce38™;1986024' Alıntı:Bende Mehdiden sorumlu mod olmak iştiyorum
estağfurullah Halitim ne hakkı olur mu öyle şey, benim gönlümden kopuyor nacizane. Bilen bilmeyene yardım edecek.
Ata başım gözüm üstüne kardeşim, sana uyarsa eklersen sevinirim samsun@spor.com saat 2 gibi müsaitim çanımbenim
--------------- Ekleme ---------------
buyursun kopsunAta
--------------- Ekleme ---------------
Nadir Mehmet Halit Ata.. Ben uyudum , size de şimdiden iyi uykular ..
Mutevazılığı bırakalımestağfurullah Halitim ne hakkı olur mu öyle şey, benim gönlümden kopuyor nacizane. Bilen bilmeyene yardım edecek.
Ata başım gözüm üstüne kardeşim, sana uyarsa eklersen sevinirim samsun@spor.com saat 2 gibi müsaitim çanımbenim buyursun kopsunAta
Mehmetce38™;1986150' Alıntı:Evetfelaket gribim boğazım şişti başım çatlıyor uyuyamıyorum galiba Mehdi gribi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?