haltie Üye nadir abi güven abi mehmet abi ata nadide evet üst konu oluyoruz mehmet abi bu mehdi kim ya ver adresini kimmiiş o ya
nadir abi güven abi mehmet abi ata nadide evet üst konu oluyoruz mehmet abi bu mehdi kim ya ver adresini kimmiiş o ya
Praetor Emekli Yönetici Beni de adamdan saymıyor Halit Halbuki orayı geçmenizi sağlayan mesajı ben attım
Praetor Emekli Yönetici Mehmetce38™;1980803' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... O mesaj ile geçtik işte diğer konuyu
Samsunspor Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Budur... Genişletmek için tıkla ... eline sağlık Ata ... Halitciğim Hepinizi Tebrik Ediyorum Gönüldaşlar ..
Praetor' Alıntı: Budur... Genişletmek için tıkla ... eline sağlık Ata ... Halitciğim Hepinizi Tebrik Ediyorum Gönüldaşlar ..
haltie Üye Samsunspor' Alıntı: 25 günde 6 aylık konuyu devirdik ya , daha da bişey demiyorum Genişletmek için tıkla ... Nadir' Alıntı: ahanda üst konu olduk.. Genişletmek için tıkla ... evet abi herkesi kutlarım Preyator:ehe' Alıntı: Beni de adamdan saymıyor Halit Halbuki orayı geçmenizi sağlayan mesajı ben attım Genişletmek için tıkla ... evet ata en büyük emek senin üstte optum senide
Samsunspor' Alıntı: 25 günde 6 aylık konuyu devirdik ya , daha da bişey demiyorum Genişletmek için tıkla ... Nadir' Alıntı: ahanda üst konu olduk.. Genişletmek için tıkla ... evet abi herkesi kutlarım Preyator:ehe' Alıntı: Beni de adamdan saymıyor Halit Halbuki orayı geçmenizi sağlayan mesajı ben attım Genişletmek için tıkla ... evet ata en büyük emek senin üstte optum senide
Mehmet Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: AleykümSelam Halit ..... üst konu oluyoruz ... Mehmet sal şu cahili yaa Genişletmek için tıkla ... Kıyamet kopacak diyor 3.5 nasıl bırakayım
Samsunspor' Alıntı: AleykümSelam Halit ..... üst konu oluyoruz ... Mehmet sal şu cahili yaa Genişletmek için tıkla ... Kıyamet kopacak diyor 3.5 nasıl bırakayım
haltie Üye Mehmetce38™;1980812' Alıntı: Kıyamet kopacak diyor 3.5 nasıl bırakayım Genişletmek için tıkla ... bırak abi o yaşasın o alemde ya
Mehmetce38™;1980812' Alıntı: Kıyamet kopacak diyor 3.5 nasıl bırakayım Genişletmek için tıkla ... bırak abi o yaşasın o alemde ya
Samsunspor Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Beni de adamdan saymıyor Halit Halbuki orayı geçmenizi sağlayan mesajı ben attım Genişletmek için tıkla ...
Praetor' Alıntı: Beni de adamdan saymıyor Halit Halbuki orayı geçmenizi sağlayan mesajı ben attım Genişletmek için tıkla ...