haltie Üye Mehmetce38™;1977964' Alıntı: Evet Hocam boşver bir ara banada yapmışlardı takma kafana yuvarlan Genişletmek için tıkla ... evet abi hatırlıyorum
Mehmetce38™;1977964' Alıntı: Evet Hocam boşver bir ara banada yapmışlardı takma kafana yuvarlan Genişletmek için tıkla ... evet abi hatırlıyorum
Mehmet Emekli Yönetici geldi geldi --------------- Ekleme --------------- Ama hacıda galiba bakar durur artık
Samsunspor Emekli Yönetici geldm geldm ben yazmadan siz beni gördünüz.. haklsnz uzun uzun bakar ara ara yazarım
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi sende bizi öldürüyon Güven ve böylece karşılıklı ölüp ölüp diriliyoruz..
Samsunspor Emekli Yönetici Nadir3391' Alıntı: sende bizi öldürüyon Güven ve böylece karşılıklı ölüp ölüp diriliyoruz.. Genişletmek için tıkla ... Mehmetce38' Alıntı: Hacımuratta havalar nasıl Genişletmek için tıkla ... Buz Babacan buuuz Azcık ısınayım koşim de
Nadir3391' Alıntı: sende bizi öldürüyon Güven ve böylece karşılıklı ölüp ölüp diriliyoruz.. Genişletmek için tıkla ... Mehmetce38' Alıntı: Hacımuratta havalar nasıl Genişletmek için tıkla ... Buz Babacan buuuz Azcık ısınayım koşim de