Godfather Üye Catty' Alıntı: Aşağıda ismim çıkmıyor demek bıcırık seni güldürdün beni xD Genişletmek için tıkla ... Neyse abi nasılsın ya hiç görmüyoz valla Bilal abim
Catty' Alıntı: Aşağıda ismim çıkmıyor demek bıcırık seni güldürdün beni xD Genişletmek için tıkla ... Neyse abi nasılsın ya hiç görmüyoz valla Bilal abim
Godfather Üye Praetor' Alıntı: E ne yapsın abisi... Avatar altına yazdırmaya daha bir fırın ekmeği var Genişletmek için tıkla ... Acıların çocuğuyum ben acıyın imza ile yetiniyorum
Praetor' Alıntı: E ne yapsın abisi... Avatar altına yazdırmaya daha bir fırın ekmeği var Genişletmek için tıkla ... Acıların çocuğuyum ben acıyın imza ile yetiniyorum
Praetor Emekli Yönetici GoDFaTHeR' Alıntı: Valla Ata abinin dediği gibi ohooo oh benim ilk sayfada yorumum var bir kere Nadir abi daha General oldu 5 dk geçmeden Ata abi açtı Genişletmek için tıkla ... 1 dakika
GoDFaTHeR' Alıntı: Valla Ata abinin dediği gibi ohooo oh benim ilk sayfada yorumum var bir kere Nadir abi daha General oldu 5 dk geçmeden Ata abi açtı Genişletmek için tıkla ... 1 dakika
Praetor Emekli Yönetici GoDFaTHeR' Alıntı: Profil resmim nasıl abiler Genişletmek için tıkla ... Hadi kendini yakmışsın sitenin adını neden lekeledin be güzel kardeşim...
GoDFaTHeR' Alıntı: Profil resmim nasıl abiler Genişletmek için tıkla ... Hadi kendini yakmışsın sitenin adını neden lekeledin be güzel kardeşim...
Godfather Üye Praetor' Alıntı: Hadi kendini yakmışsın sitenin adını neden lekeledin be güzel kardeşim... Genişletmek için tıkla ... Sen bana bir yardım etmemiştin Ata abi Hatırladım --------------- Ekleme --------------- Mehmetce38™;1974273' Alıntı: Hasan o sensin değilmi doğru söyle Genişletmek için tıkla ... Yok abi ya ne gezer
Praetor' Alıntı: Hadi kendini yakmışsın sitenin adını neden lekeledin be güzel kardeşim... Genişletmek için tıkla ... Sen bana bir yardım etmemiştin Ata abi Hatırladım --------------- Ekleme --------------- Mehmetce38™;1974273' Alıntı: Hasan o sensin değilmi doğru söyle Genişletmek için tıkla ... Yok abi ya ne gezer
Praetor Emekli Yönetici GoDFaTHeR' Alıntı: Sen bana bir yardım etmemiştin Ata abi Hatırladım Genişletmek için tıkla ... Ah şu gençleri mi diyorsun... Baktım ben ona da bulamadım ki yahu Ben, olumsuzsa sonuç, cevap dönmeyebiliyorum...
GoDFaTHeR' Alıntı: Sen bana bir yardım etmemiştin Ata abi Hatırladım Genişletmek için tıkla ... Ah şu gençleri mi diyorsun... Baktım ben ona da bulamadım ki yahu Ben, olumsuzsa sonuç, cevap dönmeyebiliyorum...
Godfather Üye Praetor' Alıntı: Ah şu gençleri mi diyorsun... Baktım ben ona da bulamadım ki yahu Ben, olumsuzsa sonuç, cevap dönmeyebiliyorum... Genişletmek için tıkla ... evet Tamam saol abim
Praetor' Alıntı: Ah şu gençleri mi diyorsun... Baktım ben ona da bulamadım ki yahu Ben, olumsuzsa sonuç, cevap dönmeyebiliyorum... Genişletmek için tıkla ... evet Tamam saol abim
Godfather Üye Nadir3391' Alıntı: Hasan baya popüler oldun.. Genişletmek için tıkla ... Vallamı abi Senin kadar olamam tabide
Nadir3391' Alıntı: Hasan baya popüler oldun.. Genişletmek için tıkla ... Vallamı abi Senin kadar olamam tabide