greenmile Üye -qarapapaq-' Alıntı: Olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... Ölmüşlerinin canına değsin dostum eksik olma, iyi geldi
-qarapapaq-' Alıntı: Olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... Ölmüşlerinin canına değsin dostum eksik olma, iyi geldi
Invoke Üye greenmile' Alıntı: Ölmüşlerinin canına değsin dostum eksik olma, iyi geldi Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun.
greenmile' Alıntı: Ölmüşlerinin canına değsin dostum eksik olma, iyi geldi Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun.
Invoke Üye Bilmiyorum hatırlıyor musun ama bir aralar konuşmuştuk gececilerde. Ne zamandır yoksun. O.o
greenmile Üye Kusura bakma hatırlayamadım ama konuşmuşuzdur muhtemelen. Nick mi değiştirdin? Evet pek girmiyorum artık malum hayat fazla uğraş istiyor
Kusura bakma hatırlayamadım ama konuşmuşuzdur muhtemelen. Nick mi değiştirdin? Evet pek girmiyorum artık malum hayat fazla uğraş istiyor
Invoke Üye greenmile' Alıntı: Kusura bakma hatırlayamadım ama konuşmuşuzdur muhtemelen. Nick mi değiştirdin? Evet pek girmiyorum artık malum hayat fazla uğraş istiyor Genişletmek için tıkla ... Yoo aynıydı. Yok yav, estağfurrullah.
greenmile' Alıntı: Kusura bakma hatırlayamadım ama konuşmuşuzdur muhtemelen. Nick mi değiştirdin? Evet pek girmiyorum artık malum hayat fazla uğraş istiyor Genişletmek için tıkla ... Yoo aynıydı. Yok yav, estağfurrullah.
Invoke Üye greenmile' Alıntı: Hadi ya kolay unutmam ama nick hiç tanıdık gelmedi Genişletmek için tıkla ... Ben de kolay unutmam.
greenmile' Alıntı: Hadi ya kolay unutmam ama nick hiç tanıdık gelmedi Genişletmek için tıkla ... Ben de kolay unutmam.
Invoke Üye greenmile' Alıntı: İkimizden biri unutmuyorsa sorun olmaz kardeşim, ismin neydi? Genişletmek için tıkla ... Mert.
greenmile' Alıntı: İkimizden biri unutmuyorsa sorun olmaz kardeşim, ismin neydi? Genişletmek için tıkla ... Mert.
Invoke Üye greenmile' Alıntı: La kamil senin nickin mert değil miydi hatırlıyorum 19 olmuşsun küçücük çocuktun ya ) Genişletmek için tıkla ... Karıştırıyorsun. Nickim hiç Mert olmadı, geçen yaz gececilerde konuşmuştuk yani o zamanda 19dum. Bir iki konuşmuştuk o kadar. Hatırlamaman normal aslında.
greenmile' Alıntı: La kamil senin nickin mert değil miydi hatırlıyorum 19 olmuşsun küçücük çocuktun ya ) Genişletmek için tıkla ... Karıştırıyorsun. Nickim hiç Mert olmadı, geçen yaz gececilerde konuşmuştuk yani o zamanda 19dum. Bir iki konuşmuştuk o kadar. Hatırlamaman normal aslında.
mürteza16 Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Kimse yok mu? Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Ben varım olur mu?
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Ben varım olur mu? Genişletmek için tıkla ... Ne var ne yok?
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... Uykusuzluk var yorgunluk var,uyumak yok Sende ne var ne yok?
mürteza16' Alıntı: Ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... Uykusuzluk var yorgunluk var,uyumak yok Sende ne var ne yok?
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Uykusuzluk var yorgunluk var,uyumak yok Sende ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... Aynı. Smiley deneme
İhtiyar007' Alıntı: Uykusuzluk var yorgunluk var,uyumak yok Sende ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... Aynı. Smiley deneme