doctorrr Üye Kabız Civciv' Alıntı: Başladın mı yani ders çalışmaya. Valla ben çok sıkılıyorum çalışırken. Genişletmek için tıkla ... Bugün başladım Aynen hele sıcakta... Neyse, bu seneyi atlatalım rahatız
Kabız Civciv' Alıntı: Başladın mı yani ders çalışmaya. Valla ben çok sıkılıyorum çalışırken. Genişletmek için tıkla ... Bugün başladım Aynen hele sıcakta... Neyse, bu seneyi atlatalım rahatız
Oğuzhan Üye doctorrr' Alıntı: Bugün başladım Aynen hele sıcakta... Neyse, bu seneyi atlatalım rahatız Genişletmek için tıkla ... Ben korkuyorum. Çok stresliyim valla. Sigaraya başlamazsam iyi.
doctorrr' Alıntı: Bugün başladım Aynen hele sıcakta... Neyse, bu seneyi atlatalım rahatız Genişletmek için tıkla ... Ben korkuyorum. Çok stresliyim valla. Sigaraya başlamazsam iyi.
doctorrr Üye Kabız Civciv' Alıntı: Ben korkuyorum. Çok stresliyim valla. Sigaraya başlamazsam iyi. Genişletmek için tıkla ... Sıfır korku, sıfır heyecan Darlanacak ne var...
Kabız Civciv' Alıntı: Ben korkuyorum. Çok stresliyim valla. Sigaraya başlamazsam iyi. Genişletmek için tıkla ... Sıfır korku, sıfır heyecan Darlanacak ne var...
Revengeful Emekli Yönetici Ozan' Alıntı: Merhabalar gonuldaslar, Praetor konusmakta. Su anda Adana'dan Mersin'e gitmekteyiz. Solumda Ozan, karsimda Diablos, Erol ve Ercan, arkamda Hasan, İsa, Deniz, Kerim bulunmakta. Hepinize selam gonderiyoruz Genişletmek için tıkla ... Aleykümselammm
Ozan' Alıntı: Merhabalar gonuldaslar, Praetor konusmakta. Su anda Adana'dan Mersin'e gitmekteyiz. Solumda Ozan, karsimda Diablos, Erol ve Ercan, arkamda Hasan, İsa, Deniz, Kerim bulunmakta. Hepinize selam gonderiyoruz Genişletmek için tıkla ... Aleykümselammm
Oğuzhan Üye doctorrr' Alıntı: Sıfır korku, sıfır heyecan Darlanacak ne var... Genişletmek için tıkla ... Valla bilmiyorum. Şimdiden tırsmaya başladım. - - - Eklendi - - - Candy' Alıntı: Şimdilik iyi geceler beyler... Başka bir akşam sohbet ederiz.. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Burcu.
doctorrr' Alıntı: Sıfır korku, sıfır heyecan Darlanacak ne var... Genişletmek için tıkla ... Valla bilmiyorum. Şimdiden tırsmaya başladım. - - - Eklendi - - - Candy' Alıntı: Şimdilik iyi geceler beyler... Başka bir akşam sohbet ederiz.. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Burcu.
Nextman Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Aleyküm Selam Genişletmek için tıkla ... Tahir nasılsın bakalım
KayraBey Üye Nextman' Alıntı: Tahir nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... İyiyim nextman görüşemiyoruz uzun zaman oldu
Nextman' Alıntı: Tahir nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... İyiyim nextman görüşemiyoruz uzun zaman oldu
Nextman Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: İyiyim nextman görüşemiyoruz uzun zaman oldu Genişletmek için tıkla ... Yoğun be kardeşim koşturmaca Tahir dedik diyemi bu nextman
Tahir' Alıntı: İyiyim nextman görüşemiyoruz uzun zaman oldu Genişletmek için tıkla ... Yoğun be kardeşim koşturmaca Tahir dedik diyemi bu nextman
FatoŞ Üye achambo' Alıntı: çok şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükrün Daim Olsun Hamd Olsun İyi
achambo Üye FatoŞ' Alıntı: Şükrün Daim Olsun Hamd Olsun İyi Genişletmek için tıkla ... saolasın seninde yeni uyandım telefon çaldı diye cumaya kadar uyumak vardı ne güzel
FatoŞ' Alıntı: Şükrün Daim Olsun Hamd Olsun İyi Genişletmek için tıkla ... saolasın seninde yeni uyandım telefon çaldı diye cumaya kadar uyumak vardı ne güzel
FatoŞ Üye achambo' Alıntı: saolasın seninde yeni uyandım telefon çaldı diye cumaya kadar uyumak vardı ne güzel Genişletmek için tıkla ... Sende Sağol Ayy evet .. Ama olsun
achambo' Alıntı: saolasın seninde yeni uyandım telefon çaldı diye cumaya kadar uyumak vardı ne güzel Genişletmek için tıkla ... Sende Sağol Ayy evet .. Ama olsun
achambo Üye FatoŞ' Alıntı: Sende Sağol Ayy evet .. Ama olsun Genişletmek için tıkla ... kaç gündür kardeşim saat 9 ayağa dikiyodu zaten alıştım
FatoŞ' Alıntı: Sende Sağol Ayy evet .. Ama olsun Genişletmek için tıkla ... kaç gündür kardeşim saat 9 ayağa dikiyodu zaten alıştım