Nextman Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Kimse gelmiyor artik bu konuya Genişletmek için tıkla ... Burası sana emanet
Nextman Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Üzülme üzülme gönüldaş kardeşim
Oğuzhan Üye Nextman' Alıntı: Üzülme üzülme gönüldaş kardeşim Genişletmek için tıkla ... Nasilsin abi?
Nextman Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Nasilsin abi? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyilik kardeşim iş bitti Tahir kardeşimle buluştuk güzeldi hoş sohbet vardı .Sen nasılsın ?
Kabız Civciv' Alıntı: Nasilsin abi? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyilik kardeşim iş bitti Tahir kardeşimle buluştuk güzeldi hoş sohbet vardı .Sen nasılsın ?
Oğuzhan Üye Nextman' Alıntı: Çok şükür iyilik kardeşim iş bitti Tahit kardeşimle buluştuk güzeldi hoş sohbet vardı .Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Valla abi cok mutlu oldum sizi oyle gorunce Allah'a sukur abi iyiyim ben de.
Nextman' Alıntı: Çok şükür iyilik kardeşim iş bitti Tahit kardeşimle buluştuk güzeldi hoş sohbet vardı .Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Valla abi cok mutlu oldum sizi oyle gorunce Allah'a sukur abi iyiyim ben de.
Nextman Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Valla abi cok mutlu oldum sizi oyle gorunce Allah'a sukur abi iyiyim ben de. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim dostluk arkadaşlık bir başka önemlidir benim için.Gece gündüz yazıştığımız bir arkadaşımın bu nazik davetini kırmam imkansızdı
Kabız Civciv' Alıntı: Valla abi cok mutlu oldum sizi oyle gorunce Allah'a sukur abi iyiyim ben de. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim dostluk arkadaşlık bir başka önemlidir benim için.Gece gündüz yazıştığımız bir arkadaşımın bu nazik davetini kırmam imkansızdı
Oğuzhan Üye Nextman' Alıntı: Teşekkürler kardeşim dostluk arkadaşlık bir başka önemlidir benim için.Gece gündüz yazıştığımız bir arkadaşımın bu nazik davetini kırmam imkansızdı Genişletmek için tıkla ... İzmir'e de bekleriz abi. Kapimiz her zaman acik.
Nextman' Alıntı: Teşekkürler kardeşim dostluk arkadaşlık bir başka önemlidir benim için.Gece gündüz yazıştığımız bir arkadaşımın bu nazik davetini kırmam imkansızdı Genişletmek için tıkla ... İzmir'e de bekleriz abi. Kapimiz her zaman acik.
Nextman Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: İzmir'e de bekleriz abi. Kapimiz her zaman acik. Genişletmek için tıkla ... İzmir offf deşme yaramı izmirde kuzenler bir yandan dayılar bir yandan küstüler artık
Kabız Civciv' Alıntı: İzmir'e de bekleriz abi. Kapimiz her zaman acik. Genişletmek için tıkla ... İzmir offf deşme yaramı izmirde kuzenler bir yandan dayılar bir yandan küstüler artık
KayraBey Üye Nextman' Alıntı: Çok şükür iyilik kardeşim iş bitti Tahit kardeşimle buluştuk güzeldi hoş sohbet vardı .Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Tahit kim abi
Nextman' Alıntı: Çok şükür iyilik kardeşim iş bitti Tahit kardeşimle buluştuk güzeldi hoş sohbet vardı .Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Tahit kim abi
Oğuzhan Üye Nextman' Alıntı: İzmir offf deşme yaramı izmirde kuzenler bir yandan dayılar bir yandan küstüler artık Genişletmek için tıkla ... Kusturme abi akrabalik cok onemli. Gel İzmir'e ziyaret et dayini falan. - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Tahit kim abi Genişletmek için tıkla ... Oooo Kazim abi nasilsin?
Nextman' Alıntı: İzmir offf deşme yaramı izmirde kuzenler bir yandan dayılar bir yandan küstüler artık Genişletmek için tıkla ... Kusturme abi akrabalik cok onemli. Gel İzmir'e ziyaret et dayini falan. - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Tahit kim abi Genişletmek için tıkla ... Oooo Kazim abi nasilsin?
Nextman Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Kusturme abi akrabalik cok onemli. Gel İzmir'e ziyaret et dayini falan. Genişletmek için tıkla ... Evet ama malesef zaman işte .İnşallah en kısa zamanda
Kabız Civciv' Alıntı: Kusturme abi akrabalik cok onemli. Gel İzmir'e ziyaret et dayini falan. Genişletmek için tıkla ... Evet ama malesef zaman işte .İnşallah en kısa zamanda
Oğuzhan Üye Nextman' Alıntı: Evet ama malesef zaman işte .İnşallah en kısa zamanda Genişletmek için tıkla ... İnsallah abi.
Nextman' Alıntı: Evet ama malesef zaman işte .İnşallah en kısa zamanda Genişletmek için tıkla ... İnsallah abi.
KayraBey Üye Kabız Civciv' Alıntı: Kusturme abi akrabalik cok onemli. Gel İzmir'e ziyaret et dayini falan. - - - Eklendi - - - Oooo Kazim abi nasilsin? Genişletmek için tıkla ... İyilik sağlık çok şükür bedrettin
Kabız Civciv' Alıntı: Kusturme abi akrabalik cok onemli. Gel İzmir'e ziyaret et dayini falan. - - - Eklendi - - - Oooo Kazim abi nasilsin? Genişletmek için tıkla ... İyilik sağlık çok şükür bedrettin
Oğuzhan Üye marist' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Geç gördüm. Kusura bakma.