Nextman Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: İzin başladı.Hadi bakalim hayirlisi.Allah çalışanlara güç kuvvet bereket versin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Tahir' Alıntı: İzin başladı.Hadi bakalim hayirlisi.Allah çalışanlara güç kuvvet bereket versin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Invoke Üye .TremmerT.' Alıntı: Aynen burda oluyor sadece ilgilenen birisi çıktı Genişletmek için tıkla ... Bence sitede problem olabilir, çünkü: benim tapatalkta da kendi yorumlarım görünmüyor... PCden atarken bazen aynı mesajı 3-5kez atıyor... Neden çözemedim ama, ne yazık ki yardımcı olamıyorum :/
.TremmerT.' Alıntı: Aynen burda oluyor sadece ilgilenen birisi çıktı Genişletmek için tıkla ... Bence sitede problem olabilir, çünkü: benim tapatalkta da kendi yorumlarım görünmüyor... PCden atarken bazen aynı mesajı 3-5kez atıyor... Neden çözemedim ama, ne yazık ki yardımcı olamıyorum :/
Nextman Emekli Yönetici Surekli seyir halinde biri olarak ne sitede nede tapatalk uygulaması ile sorun yok
Invoke Üye Nextman' Alıntı: Surekli seyir halinde biri olarak ne sitede nede tapatalk uygulaması ile sorun yok Genişletmek için tıkla ... Demek ki bizde sorun var? Ben tapatalk2yi kurup, diğer tapatalkı yükledim yine aynısını yaptı :/ - - - Eklendi - - - tapatalk2yi silip**
Nextman' Alıntı: Surekli seyir halinde biri olarak ne sitede nede tapatalk uygulaması ile sorun yok Genişletmek için tıkla ... Demek ki bizde sorun var? Ben tapatalk2yi kurup, diğer tapatalkı yükledim yine aynısını yaptı :/ - - - Eklendi - - - tapatalk2yi silip**
Legendary. Üye Selam. "Kim bilir..Masalınızın kahramanı, başka bir hikayenin figüranı olmaya gitmiştir belki de." -Nazım Hikmet Ran
Selam. "Kim bilir..Masalınızın kahramanı, başka bir hikayenin figüranı olmaya gitmiştir belki de." -Nazım Hikmet Ran
x-scarface Üye Sait abi limitsiz güzel filmmiş ben izledim hidayet başkana söyledim o da izledi beğendi varsa başka önerin söylersen sevinirim.
Sait abi limitsiz güzel filmmiş ben izledim hidayet başkana söyledim o da izledi beğendi varsa başka önerin söylersen sevinirim.
Nextman Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Sait abi limitsiz güzel filmmiş ben izledim hidayet başkana söyledim o da izledi beğendi varsa başka önerin söylersen sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Arşivim geniştir tabiki hemen öneride bulunayım ne veriyim kardeşime
x-scarface' Alıntı: Sait abi limitsiz güzel filmmiş ben izledim hidayet başkana söyledim o da izledi beğendi varsa başka önerin söylersen sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Arşivim geniştir tabiki hemen öneride bulunayım ne veriyim kardeşime
Legendary. Üye Nextman' Alıntı: Arşivim geniştir tabiki hemen öneride bulunayım ne veriyim kardeşime Genişletmek için tıkla ... Ne vereyim abime? - - - Eklendi - - - Ölüm yarışı 1-2-3 izle abi - - - Eklendi - - - The Sleepers izleyebilirsin çok güzel emin ol
Nextman' Alıntı: Arşivim geniştir tabiki hemen öneride bulunayım ne veriyim kardeşime Genişletmek için tıkla ... Ne vereyim abime? - - - Eklendi - - - Ölüm yarışı 1-2-3 izle abi - - - Eklendi - - - The Sleepers izleyebilirsin çok güzel emin ol