KayraBey Üye Emrgncy112' Alıntı: Kandilin mübarek olsun Tahir, Rabb'im yapacağın ibadetleri ve duaları kabul eylesin.. Bizleri de duana katmayı unutma.. Genişletmek için tıkla ... Seninde mübarek olsun dostum. Evet sabaha kadar uyumak yok.gececiyim ve çalışıyorum
Emrgncy112' Alıntı: Kandilin mübarek olsun Tahir, Rabb'im yapacağın ibadetleri ve duaları kabul eylesin.. Bizleri de duana katmayı unutma.. Genişletmek için tıkla ... Seninde mübarek olsun dostum. Evet sabaha kadar uyumak yok.gececiyim ve çalışıyorum
Legendary. Üye Kırılmış bir bardaktan etrafa saçılmış cam parçasıysam eğer;üstüme basmaya çalışanların ayağını kanatmak zorundayım. (Murathan Mungan)
Kırılmış bir bardaktan etrafa saçılmış cam parçasıysam eğer;üstüme basmaya çalışanların ayağını kanatmak zorundayım. (Murathan Mungan)
KayraBey Üye .TremmerT.' Alıntı: Kırılmış bir bardaktan etrafa saçılmış cam parçasıysam eğer;üstüme basmaya çalışanların ayağını kanatmak zorundayım. (Murathan Mungan) Genişletmek için tıkla ... Vay be lafa bak
.TremmerT.' Alıntı: Kırılmış bir bardaktan etrafa saçılmış cam parçasıysam eğer;üstüme basmaya çalışanların ayağını kanatmak zorundayım. (Murathan Mungan) Genişletmek için tıkla ... Vay be lafa bak
KayraBey Üye Emrgncy112' Alıntı: Mesai bitti.. Hepinize iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... Paydos için geç degil mi
Emrgncy112' Alıntı: Mesai bitti.. Hepinize iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... Paydos için geç degil mi
Emrgncy Üye Tahir' Alıntı: Paydos için geç degil mi Genişletmek için tıkla ... Esnaf olmanın zorlukları...
KayraBey Üye Emrgncy112' Alıntı: Esnaf olmanın zorlukları... Genişletmek için tıkla ... Ben yeni işbaşı yaptım