Oğuzhan Üye Abi cok tatli senin cocuklar alip osracan hepaini masallah abi ben onlarin dasligini yiyeyim
KayraBey Üye Kabız Civciv' Alıntı: Abi cok tatli senin cocuklar alip osracan hepaini masallah abi ben onlarin dasligini yiyeyim Genişletmek için tıkla ... osracan derken ne demek istedin Oğuzhan Ayrıca dilini eşek arısı mı soktu hangi dilde yazıyorsun
Kabız Civciv' Alıntı: Abi cok tatli senin cocuklar alip osracan hepaini masallah abi ben onlarin dasligini yiyeyim Genişletmek için tıkla ... osracan derken ne demek istedin Oğuzhan Ayrıca dilini eşek arısı mı soktu hangi dilde yazıyorsun
Nextman Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: osracan derken ne demek istedin Oğuzhan Ayrıca dilini eşek arısı mı soktu hangi dilde yazıyorsun Genişletmek için tıkla ... "ısıracan" demiş sanırım klavyesi bozulmuş Tahir
Tahir' Alıntı: osracan derken ne demek istedin Oğuzhan Ayrıca dilini eşek arısı mı soktu hangi dilde yazıyorsun Genişletmek için tıkla ... "ısıracan" demiş sanırım klavyesi bozulmuş Tahir
KayraBey Üye Kabız Civciv' Alıntı: ...osracan hepaini ben onlarin dasligini yiyeyim Genişletmek için tıkla ... Ne yapmak istediğini tam anlamadım ama daşlık olayına dikkat et problem oluyor daşlık bu dikkat et yürek gibi değil
Kabız Civciv' Alıntı: ...osracan hepaini ben onlarin dasligini yiyeyim Genişletmek için tıkla ... Ne yapmak istediğini tam anlamadım ama daşlık olayına dikkat et problem oluyor daşlık bu dikkat et yürek gibi değil
Oğuzhan Üye Tahir' Alıntı: Ne yapmak istediğini tam anlamadım ama daşlık olayına dikkat et problem oluyor daşlık bu dikkat et yürek gibi değil Genişletmek için tıkla ... Mobilim abi cok oluyor isiracan yazacaktim
Tahir' Alıntı: Ne yapmak istediğini tam anlamadım ama daşlık olayına dikkat et problem oluyor daşlık bu dikkat et yürek gibi değil Genişletmek için tıkla ... Mobilim abi cok oluyor isiracan yazacaktim
achambo Üye Tahir' Alıntı: Ne yapmak istediğini tam anlamadım ama daşlık olayına dikkat et problem oluyor daşlık bu dikkat et yürek gibi değil Genişletmek için tıkla ... abi daşlık da birşey yok .... koyunca sıkıntı oluyo konu yine oraya geldi ya
Tahir' Alıntı: Ne yapmak istediğini tam anlamadım ama daşlık olayına dikkat et problem oluyor daşlık bu dikkat et yürek gibi değil Genişletmek için tıkla ... abi daşlık da birşey yok .... koyunca sıkıntı oluyo konu yine oraya geldi ya
KayraBey Üye achambo' Alıntı: abi daşlık da birşey yok .... koyunca sıkıntı oluyo konu yine oraya geldi ya Genişletmek için tıkla ... Kardeş senin adın Veysel miydi
achambo' Alıntı: abi daşlık da birşey yok .... koyunca sıkıntı oluyo konu yine oraya geldi ya Genişletmek için tıkla ... Kardeş senin adın Veysel miydi
achambo Üye Tahir' Alıntı: Kardeş senin adın Veysel miydi Genişletmek için tıkla ... abi adım veysel semih nerden bildin abi mücahitten sonra bana da isim takmaya başladım ya öyle olsun
Tahir' Alıntı: Kardeş senin adın Veysel miydi Genişletmek için tıkla ... abi adım veysel semih nerden bildin abi mücahitten sonra bana da isim takmaya başladım ya öyle olsun
KayraBey Üye x-scarface' Alıntı: Ekrem abi gençlere takılıyorsun yine Genişletmek için tıkla ... Seviyorum gençleri Mahmut napiyim
x-scarface' Alıntı: Ekrem abi gençlere takılıyorsun yine Genişletmek için tıkla ... Seviyorum gençleri Mahmut napiyim
KayraBey Üye -Akıncı' Alıntı: eyüp abi çocuklar nasıl Genişletmek için tıkla ... İyiler abisi cok şükür
Emrgncy Üye Tahir' Alıntı: İyiler abisi cok şükür Genişletmek için tıkla ... Kandilin mübarek olsun Tahir, Rabb'im yapacağın ibadetleri ve duaları kabul eylesin.. Bizleri de duana katmayı unutma..
Tahir' Alıntı: İyiler abisi cok şükür Genişletmek için tıkla ... Kandilin mübarek olsun Tahir, Rabb'im yapacağın ibadetleri ve duaları kabul eylesin.. Bizleri de duana katmayı unutma..
Emrgncy Üye Web Designer' Alıntı: Kandiliniz mübarek olsun abilerim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Efecan... Senin de mübarek olsun...
Web Designer' Alıntı: Kandiliniz mübarek olsun abilerim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Efecan... Senin de mübarek olsun...