Emrgncy Üye Tahir' Alıntı: Ben bunların varya daşlığını yerim !! Boşluğu doldurun Genişletmek için tıkla ... Yavaş hacı n'oluyor
Tahir' Alıntı: Ben bunların varya daşlığını yerim !! Boşluğu doldurun Genişletmek için tıkla ... Yavaş hacı n'oluyor
KayraBey Üye achambo' Alıntı: belli belli - - - Eklendi - - - daşlığın tam anlamı ne Genişletmek için tıkla ... Kasap var mı sizin orda? Git iste versin sana gör neymiş
achambo' Alıntı: belli belli - - - Eklendi - - - daşlığın tam anlamı ne Genişletmek için tıkla ... Kasap var mı sizin orda? Git iste versin sana gör neymiş
Emrgncy Üye achambo' Alıntı: belli belli - - - Eklendi - - - daşlığın tam anlamı ne Genişletmek için tıkla ...
achambo Üye Tahir' Alıntı: Kasap var mı sizin orda? Git iste versin sana gör neymiş Genişletmek için tıkla ... tamam abi gidiyim güzel bişiye benziyo - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bu taşlık ama daşlık dedi dede
Tahir' Alıntı: Kasap var mı sizin orda? Git iste versin sana gör neymiş Genişletmek için tıkla ... tamam abi gidiyim güzel bişiye benziyo - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bu taşlık ama daşlık dedi dede
KayraBey Üye achambo' Alıntı: tamam abi gidiyim güzel bişiye benziyo - - - Eklendi - - - bu taşlık ama daşlık dedi dede Genişletmek için tıkla ... Ha taşlık ha daşlık.yumuşattım biraz kelimeyi
achambo' Alıntı: tamam abi gidiyim güzel bişiye benziyo - - - Eklendi - - - bu taşlık ama daşlık dedi dede Genişletmek için tıkla ... Ha taşlık ha daşlık.yumuşattım biraz kelimeyi
achambo Üye Tahir' Alıntı: Ha taşlık ha daşlık.yumuşattım biraz kelimeyi Genişletmek için tıkla ... aralarında fark çıkıyo o zaman neyse abi çok uzadı geçelim
Tahir' Alıntı: Ha taşlık ha daşlık.yumuşattım biraz kelimeyi Genişletmek için tıkla ... aralarında fark çıkıyo o zaman neyse abi çok uzadı geçelim
x-scarface Üye İnsanda daşlık mı olur gözünü severim Taşlık dişi olmayan hayvanlarda bulunan öğütücü mide çeperidir diye biliyorum
İnsanda daşlık mı olur gözünü severim Taşlık dişi olmayan hayvanlarda bulunan öğütücü mide çeperidir diye biliyorum
Emrgncy Üye x-scarface' Alıntı: İnsanda daşlık mı olur gözünü severim Taşlık dişi olmayan hayvanlarda bulunan öğütücü mide çeperidir diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Sizde fazla deşelemeyin artık canım...
x-scarface' Alıntı: İnsanda daşlık mı olur gözünü severim Taşlık dişi olmayan hayvanlarda bulunan öğütücü mide çeperidir diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Sizde fazla deşelemeyin artık canım...
x-scarface Üye Ne niyetle yazdığını biliyoruz ihtiyar.. sessiz kalma hakkına sahipsin ellerini başının üzerine koy ve teslim ol
Ne niyetle yazdığını biliyoruz ihtiyar.. sessiz kalma hakkına sahipsin ellerini başının üzerine koy ve teslim ol
x-scarface Üye Emrgncy112' Alıntı: Sizde fazla deşelemeyin artık canım... Genişletmek için tıkla ... Anladım pardon
achambo Üye x-scarface' Alıntı: İnsanda daşlık mı olur gözünü severim Taşlık dişi olmayan hayvanlarda bulunan öğütücü mide çeperidir diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... insanda var diye kim dedi ki yersek bizi de öğütmesin
x-scarface' Alıntı: İnsanda daşlık mı olur gözünü severim Taşlık dişi olmayan hayvanlarda bulunan öğütücü mide çeperidir diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... insanda var diye kim dedi ki yersek bizi de öğütmesin
KayraBey Üye Emrgncy112' Alıntı: Sizde fazla deşelemeyin artık canım... Genişletmek için tıkla ... Gençler işte Hidayet kanları kaynıyor
Emrgncy112' Alıntı: Sizde fazla deşelemeyin artık canım... Genişletmek için tıkla ... Gençler işte Hidayet kanları kaynıyor
achambo Üye x-scarface' Alıntı: Ne niyetle yazdığını biliyoruz ihtiyar.. sessiz kalma hakkına sahipsin ellerini başının üzerine koy ve teslim ol Genişletmek için tıkla ... Tahir' Alıntı: Gençler işte Hidayet kanları kaynıyor Genişletmek için tıkla ... dede son kez uyarıyorum ya teslim ol ya niyetini açıkla
x-scarface' Alıntı: Ne niyetle yazdığını biliyoruz ihtiyar.. sessiz kalma hakkına sahipsin ellerini başının üzerine koy ve teslim ol Genişletmek için tıkla ... Tahir' Alıntı: Gençler işte Hidayet kanları kaynıyor Genişletmek için tıkla ... dede son kez uyarıyorum ya teslim ol ya niyetini açıkla
x-scarface Üye Ahmet abi avatarın arkası siyah çıkmış şeffaflaştırınca bozulmalar oluyor sen bunu koy abi
achambo Üye Tahir' Alıntı: Alcam yerden daş vurcam kafalarina Genişletmek için tıkla ... ne olur vur taşı da kurtuluyum
Tahir' Alıntı: Alcam yerden daş vurcam kafalarina Genişletmek için tıkla ... ne olur vur taşı da kurtuluyum