Oğuzhan Üye Tahir' Alıntı: Cok korktum vecihi bey ne olur bana bir şans daha verin Genişletmek için tıkla ... Affettim seni Faruk bir daha olmasin
Tahir' Alıntı: Cok korktum vecihi bey ne olur bana bir şans daha verin Genişletmek için tıkla ... Affettim seni Faruk bir daha olmasin
KayraBey Üye Nextman' Alıntı: Gececilere metro burdanmı geçiyor tahir bey Genişletmek için tıkla ... Efendim öncelikle böyle bir soruyu bana sorduğunuz için cok müteşekkirim Evet geçiyor.ilk ve son servis saat tam 12 de.kaçarsa yaya gelirsin
Nextman' Alıntı: Gececilere metro burdanmı geçiyor tahir bey Genişletmek için tıkla ... Efendim öncelikle böyle bir soruyu bana sorduğunuz için cok müteşekkirim Evet geçiyor.ilk ve son servis saat tam 12 de.kaçarsa yaya gelirsin
Nextman Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Efendim öncelikle böyle bir soruyu bana sorduğunuz için cok müteşekkirim Evet geçiyor.ilk ve son servis saat tam 12 de.kaçarsa yaya gelirsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler lakin istirham ederim beraber gidelim
Tahir' Alıntı: Efendim öncelikle böyle bir soruyu bana sorduğunuz için cok müteşekkirim Evet geçiyor.ilk ve son servis saat tam 12 de.kaçarsa yaya gelirsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler lakin istirham ederim beraber gidelim
KayraBey Üye Nextman' Alıntı: Teşekkürler lakin istirham ederim beraber gidelim Genişletmek için tıkla ... Senin bu mesajını beğenen gelmezse cok cok süper olacak Bıktım ya hep aynı eleman
Nextman' Alıntı: Teşekkürler lakin istirham ederim beraber gidelim Genişletmek için tıkla ... Senin bu mesajını beğenen gelmezse cok cok süper olacak Bıktım ya hep aynı eleman
Nextman Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Senin bu mesajını beğenen gelmezse cok cok süper olacak Bıktım ya hep aynı eleman Genişletmek için tıkla ... Bende bu mesajını anladıysam
Tahir' Alıntı: Senin bu mesajını beğenen gelmezse cok cok süper olacak Bıktım ya hep aynı eleman Genişletmek için tıkla ... Bende bu mesajını anladıysam
KayraBey Üye Nextman' Alıntı: Bende bu mesajını anladıysam Genişletmek için tıkla ... Bizim x-scarface varya abi ondan bahsediyorum Yani bende anlamadim simdi bir daha okudum yazdığımı
Nextman' Alıntı: Bende bu mesajını anladıysam Genişletmek için tıkla ... Bizim x-scarface varya abi ondan bahsediyorum Yani bende anlamadim simdi bir daha okudum yazdığımı
Akıncı Üye Tahir' Alıntı: Nereye Mücahit Genişletmek için tıkla ... okula gidiyoruz erken yatmak iyidir aras paşasız sohbet olur mu
Tahir' Alıntı: Nereye Mücahit Genişletmek için tıkla ... okula gidiyoruz erken yatmak iyidir aras paşasız sohbet olur mu
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Bizim x-scarface varya abi ondan bahsediyorum Yani bende anlamadim simdi bir daha okudum yazdığımı Genişletmek için tıkla ... Dün gitmedim sen çağırdın abi böyle yaparsan sait abi beni yanlış tanıyacak
Tahir' Alıntı: Bizim x-scarface varya abi ondan bahsediyorum Yani bende anlamadim simdi bir daha okudum yazdığımı Genişletmek için tıkla ... Dün gitmedim sen çağırdın abi böyle yaparsan sait abi beni yanlış tanıyacak
Nextman Emekli Yönetici Mobilim bir açtım ilk senin mesajını gördüm. Hakkinda yanlış anlasilacak seylermi oldu ben gormedim