Emrgncy Üye x-scarface' Alıntı: İşyerindeyim de bi teftişe çıktım yoksa buradayım müco - - - Eklendi - - - Allahına gurban senin kral Genişletmek için tıkla ... Gerçekleri söylüyorum Kral, Eşim tam damak tadıma göre yapar kahveyi, yanınada küçük bir parça bitter çikolata hmmmm...
x-scarface' Alıntı: İşyerindeyim de bi teftişe çıktım yoksa buradayım müco - - - Eklendi - - - Allahına gurban senin kral Genişletmek için tıkla ... Gerçekleri söylüyorum Kral, Eşim tam damak tadıma göre yapar kahveyi, yanınada küçük bir parça bitter çikolata hmmmm...
x-scarface Üye Emrgncy112' Alıntı: Gerçekleri söylüyorum Kral, Eşim tam damak tadıma göre yapar kahveyi, yanınada küçük bir parça bitter çikolata hmmmm... Genişletmek için tıkla ... Off of Allah tadınızı kaçırmasın abim.
Emrgncy112' Alıntı: Gerçekleri söylüyorum Kral, Eşim tam damak tadıma göre yapar kahveyi, yanınada küçük bir parça bitter çikolata hmmmm... Genişletmek için tıkla ... Off of Allah tadınızı kaçırmasın abim.
Emrgncy Üye Web Designer' Alıntı: Çok şiddet uyguluyosunuz ha Şiddete hayır Genişletmek için tıkla ... Ne gibi bir şiddet
Web Designer' Alıntı: Çok şiddet uyguluyosunuz ha Şiddete hayır Genişletmek için tıkla ... Ne gibi bir şiddet
Emrgncy Üye x-scarface' Alıntı: Off of Allah tadınızı kaçırmasın abim. Genişletmek için tıkla ... Amin... Yarışmaya katılmayacağım kral... Hediye ihtiyacı olana kalsın
x-scarface' Alıntı: Off of Allah tadınızı kaçırmasın abim. Genişletmek için tıkla ... Amin... Yarışmaya katılmayacağım kral... Hediye ihtiyacı olana kalsın
Emrgncy Üye Web Designer' Alıntı: Allah mutlu etsin abi Genişletmek için tıkla ... Amin Efe! - - - Eklendi - - - Web Designer' Alıntı: yapıolar hep Genişletmek için tıkla ... onların hepsi sevgiden - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: ben küçüğüm hem dövüyolar hem seviyorlar Genişletmek için tıkla ... Nireni kırdık şimdiye kadar la
Web Designer' Alıntı: Allah mutlu etsin abi Genişletmek için tıkla ... Amin Efe! - - - Eklendi - - - Web Designer' Alıntı: yapıolar hep Genişletmek için tıkla ... onların hepsi sevgiden - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: ben küçüğüm hem dövüyolar hem seviyorlar Genişletmek için tıkla ... Nireni kırdık şimdiye kadar la
Emrgncy Üye Neyse bana müsade arkadaşlar, işyeriyle uğraşmam lazım birazda... Müco çay için teşekkürler, Efe! sana da kahve için teşekkür ediyorum
Neyse bana müsade arkadaşlar, işyeriyle uğraşmam lazım birazda... Müco çay için teşekkürler, Efe! sana da kahve için teşekkür ediyorum