Emrgncy Üye -Akıncı' Alıntı: bende iyiyim uğraşıyorum sensiz ve gökçen abisiz tadı olmuyor buraların Genişletmek için tıkla ... Biz hep burdayız, kafanı yorma
-Akıncı' Alıntı: bende iyiyim uğraşıyorum sensiz ve gökçen abisiz tadı olmuyor buraların Genişletmek için tıkla ... Biz hep burdayız, kafanı yorma
Joker Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Burak Genişletmek için tıkla ... Naber abi - - - Eklendi - - - ardacumhur' Alıntı: Selamün Aleyküm ahali Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam efendim
Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Burak Genişletmek için tıkla ... Naber abi - - - Eklendi - - - ardacumhur' Alıntı: Selamün Aleyküm ahali Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam efendim
Emrgncy Üye ardacumhur' Alıntı: Selamün Aleyküm ahali Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Cumhur.. - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Naber abi Genişletmek için tıkla ... İyidir sende ne var ne çok..
ardacumhur' Alıntı: Selamün Aleyküm ahali Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Cumhur.. - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Naber abi Genişletmek için tıkla ... İyidir sende ne var ne çok..
Joker Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Cumhur.. - - - Eklendi - - - İyidir sende ne var ne çok.. Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim abi çok şükür uğraşıyoruz işte
Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Cumhur.. - - - Eklendi - - - İyidir sende ne var ne çok.. Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim abi çok şükür uğraşıyoruz işte
Emrgncy Üye Joker' Alıntı: Bende iyiyim abi çok şükür uğraşıyoruz işte Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin...
Joker' Alıntı: Bende iyiyim abi çok şükür uğraşıyoruz işte Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin...
Emrgncy Üye x-scarface' Alıntı: Selam maxicanlar Hidayet abim burağım nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kral.. Sabahın 9 undan 11 30 a kadar, belediye binasında bir aşağı bir yukarı canım çıktı altı üstü bir tabela kaydettireceğiz bea...
x-scarface' Alıntı: Selam maxicanlar Hidayet abim burağım nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kral.. Sabahın 9 undan 11 30 a kadar, belediye binasında bir aşağı bir yukarı canım çıktı altı üstü bir tabela kaydettireceğiz bea...
x-scarface Üye Emrgncy112' Alıntı: Eyvallah kral.. Sabahın 9 undan 11 30 a kadar, belediye binasında bir aşağı bir yukarı canım çıktı altı üstü bir tabela kaydettireceğiz bea... Genişletmek için tıkla ... Abim tanıdık biri yoksa veya da yemlemezsen uzarda uzar malesef
Emrgncy112' Alıntı: Eyvallah kral.. Sabahın 9 undan 11 30 a kadar, belediye binasında bir aşağı bir yukarı canım çıktı altı üstü bir tabela kaydettireceğiz bea... Genişletmek için tıkla ... Abim tanıdık biri yoksa veya da yemlemezsen uzarda uzar malesef
Emrgncy Üye x-scarface' Alıntı: Abim tanıdık biri yoksa veya da yemlemezsen uzarda uzar malesef Genişletmek için tıkla ... Yem işi artık yemiyor kral Tanıdık varsa o başka tabi, zorda olsa hallettim çok şükür..
x-scarface' Alıntı: Abim tanıdık biri yoksa veya da yemlemezsen uzarda uzar malesef Genişletmek için tıkla ... Yem işi artık yemiyor kral Tanıdık varsa o başka tabi, zorda olsa hallettim çok şükür..
x-scarface Üye Emrgncy112' Alıntı: Yem işi artık yemiyor kral Tanıdık varsa o başka tabi, zorda olsa hallettim çok şükür.. Genişletmek için tıkla ... İyi o zaman sevindim abim Denetim sıkılığı gizli kamera vs olayları olunca ister istemez memurlar paranoya
Emrgncy112' Alıntı: Yem işi artık yemiyor kral Tanıdık varsa o başka tabi, zorda olsa hallettim çok şükür.. Genişletmek için tıkla ... İyi o zaman sevindim abim Denetim sıkılığı gizli kamera vs olayları olunca ister istemez memurlar paranoya
Emrgncy Üye x-scarface' Alıntı: İyi o zaman sevindim abim Denetim sıkılığı gizli kamera vs olayları olunca ister istemez memurlar paranoya Genişletmek için tıkla ... Aynen... sıkıyorsa alsınlar
x-scarface' Alıntı: İyi o zaman sevindim abim Denetim sıkılığı gizli kamera vs olayları olunca ister istemez memurlar paranoya Genişletmek için tıkla ... Aynen... sıkıyorsa alsınlar
Emrgncy Üye -Akıncı' Alıntı: a.s ey ahali nasılsın burak'ım xcsarface abim Genişletmek için tıkla ... At çabuk ağzındaki cigarayı Kral millete kötü örnek oluyorsun
-Akıncı' Alıntı: a.s ey ahali nasılsın burak'ım xcsarface abim Genişletmek için tıkla ... At çabuk ağzındaki cigarayı Kral millete kötü örnek oluyorsun
Akıncı Üye Emrgncy112' Alıntı: At çabuk ağzındaki cigarayı Kral millete kötü örnek oluyorsun Genişletmek için tıkla ... kral mı o birazdan teşrif eder bana niye adımı yanlış yazdın diye çeker için rahatlayın
Emrgncy112' Alıntı: At çabuk ağzındaki cigarayı Kral millete kötü örnek oluyorsun Genişletmek için tıkla ... kral mı o birazdan teşrif eder bana niye adımı yanlış yazdın diye çeker için rahatlayın