Oğuzhan Üye Nextman' Alıntı: Amerikan firması bilişim üzerine Genişletmek için tıkla ... Tavsiye eder misin abi servis mühendisliğini İş imkanları nasıl? Seneye sınava girecem ya
Nextman' Alıntı: Amerikan firması bilişim üzerine Genişletmek için tıkla ... Tavsiye eder misin abi servis mühendisliğini İş imkanları nasıl? Seneye sınava girecem ya
KayraBey Üye Kabız Civciv' Alıntı: Tavsiye eder misin abi servis mühendisliğini İş imkanları nasıl? Seneye sınava girecem ya Genişletmek için tıkla ... Güzel degil sen yürek yemeye devam et
Kabız Civciv' Alıntı: Tavsiye eder misin abi servis mühendisliğini İş imkanları nasıl? Seneye sınava girecem ya Genişletmek için tıkla ... Güzel degil sen yürek yemeye devam et
Nextman Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Tavsiye eder misin abi servis mühendisliğini İş imkanları nasıl? Seneye sınava girecem ya Genişletmek için tıkla ... Bilişim uzun zamandır en gözde meslekler arasında zaten ama en önemlisi yabancı dil öğrenin en 2 yabacı diliniz olmalı
Kabız Civciv' Alıntı: Tavsiye eder misin abi servis mühendisliğini İş imkanları nasıl? Seneye sınava girecem ya Genişletmek için tıkla ... Bilişim uzun zamandır en gözde meslekler arasında zaten ama en önemlisi yabancı dil öğrenin en 2 yabacı diliniz olmalı
Oğuzhan Üye .TremmerT.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Çok düşünme naber lan yoğunsundur diye mesaj atmıyorum da yoğun olmadığında sen at mesaj - - - Eklendi - - - Nextman' Alıntı: Bilişim uzun zamandır en gözde meslekler arasında zaten ama en önemlisi yabancı dil öğrenin en 2 yabacı diliniz olmalı Genişletmek için tıkla ... ovvv yabancı dil sıkıntı yaa bende neyse ben zaten okuyacağım bölümün işini yapmak istemediğime göre çok da önemli değil dil tabi 10 yıl sonrasında ne olur bilemem hiçbir şeyin garantisi yok
.TremmerT.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Çok düşünme naber lan yoğunsundur diye mesaj atmıyorum da yoğun olmadığında sen at mesaj - - - Eklendi - - - Nextman' Alıntı: Bilişim uzun zamandır en gözde meslekler arasında zaten ama en önemlisi yabancı dil öğrenin en 2 yabacı diliniz olmalı Genişletmek için tıkla ... ovvv yabancı dil sıkıntı yaa bende neyse ben zaten okuyacağım bölümün işini yapmak istemediğime göre çok da önemli değil dil tabi 10 yıl sonrasında ne olur bilemem hiçbir şeyin garantisi yok
Nextman Emekli Yönetici Size iyi sohbetler daha formatlamam gereken 2 laptop var forumdayım.Akıllı olun
Oğuzhan Üye Nextman' Alıntı: Size iyi sohbetler daha formatlamam gereken 2 laptop var forumdayım.Akıllı olun Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi Kolay gelsin - - - Eklendi - - - Sen işini hallet ben buralara göz kulak olurum
Nextman' Alıntı: Size iyi sohbetler daha formatlamam gereken 2 laptop var forumdayım.Akıllı olun Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi Kolay gelsin - - - Eklendi - - - Sen işini hallet ben buralara göz kulak olurum
Oğuzhan Üye Tahir' Alıntı: Ben varken mi İzmirLee Genişletmek için tıkla ... pardon abi sesin çıkmayınca gittin sandım
Tahir' Alıntı: Ben varken mi İzmirLee Genişletmek için tıkla ... pardon abi sesin çıkmayınca gittin sandım
Oğuzhan Üye Tahir' Alıntı: Bende hesap açsam şu tivitırdan takip eden olur nu acaba Genişletmek için tıkla ... boşver abi twitter çok gerekli bir şey değil
Tahir' Alıntı: Bende hesap açsam şu tivitırdan takip eden olur nu acaba Genişletmek için tıkla ... boşver abi twitter çok gerekli bir şey değil
MrTech Üye Kabız Civciv' Alıntı: boşver abi twitter çok gerekli bir şey değil Genişletmek için tıkla ... Len
doctorrr Üye Ben kullanıyorum altı yüz küsür yumurtam var. Bence üye olun, takipçi de olsanız olun yani. Çoğacayib şeyler var.
Ben kullanıyorum altı yüz küsür yumurtam var. Bence üye olun, takipçi de olsanız olun yani. Çoğacayib şeyler var.