SHS Üye Emrgncy112' Alıntı: Aleykumselam... Genişletmek için tıkla ... evet abi deli dana gibi selamsız giriyorum konuya
Emrgncy112' Alıntı: Aleykumselam... Genişletmek için tıkla ... evet abi deli dana gibi selamsız giriyorum konuya
Emrgncy Üye - SerkeŞ -' Alıntı: evet abi deli dana gibi selamsız giriyorum konuya Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Hidayet abi saygılar Genişletmek için tıkla ... sadada gamyoncu... Bu arada Karaambar kamyoncular derneğine üyemisin
- SerkeŞ -' Alıntı: evet abi deli dana gibi selamsız giriyorum konuya Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Hidayet abi saygılar Genişletmek için tıkla ... sadada gamyoncu... Bu arada Karaambar kamyoncular derneğine üyemisin
doctorrr Üye EroL' Alıntı: Beyler bu aralar sınavları olan var mı ? diğer hafta sınavı olan var mı ? Genişletmek için tıkla ... Yoktur galiba dayı, seme gibi yatıyoruz. Hayırdır?
EroL' Alıntı: Beyler bu aralar sınavları olan var mı ? diğer hafta sınavı olan var mı ? Genişletmek için tıkla ... Yoktur galiba dayı, seme gibi yatıyoruz. Hayırdır?
Legendary. Üye "Sessizce gidiyorum şimdi,sessiz ve kimliksiz,belki yine gelirim sesime ses veren olursa birgün" -Ahmet Telli - - - Eklendi - - - [video]http://youtube.com/watch?v=ONmZlVESYck&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DONmZlVESYck[/video]
"Sessizce gidiyorum şimdi,sessiz ve kimliksiz,belki yine gelirim sesime ses veren olursa birgün" -Ahmet Telli - - - Eklendi - - - [video]http://youtube.com/watch?v=ONmZlVESYck&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DONmZlVESYck[/video]
Legendary. Üye Katılmıyacağım galiba Ben - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Oğuzhan Üye EroL' Alıntı: Yarışmaya herkes katılabilsin haksızlık olmasın diye sordum. Genişletmek için tıkla ... ben katılacağım ne yapacağımı buldum kafamda netleştiriyorum photoshop kullanmak lazım ama onu pek beceremiyorum neyse bulacaz artık bir şeyler
EroL' Alıntı: Yarışmaya herkes katılabilsin haksızlık olmasın diye sordum. Genişletmek için tıkla ... ben katılacağım ne yapacağımı buldum kafamda netleştiriyorum photoshop kullanmak lazım ama onu pek beceremiyorum neyse bulacaz artık bir şeyler
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: ben katılacağım ne yapacağımı buldum kafamda netleştiriyorum photoshop kullanmak lazım ama onu pek beceremiyorum neyse bulacaz artık bir şeyler Genişletmek için tıkla ... Kullanırız ozi hayıdır foruma tema mı yapacan
Kabız Civciv' Alıntı: ben katılacağım ne yapacağımı buldum kafamda netleştiriyorum photoshop kullanmak lazım ama onu pek beceremiyorum neyse bulacaz artık bir şeyler Genişletmek için tıkla ... Kullanırız ozi hayıdır foruma tema mı yapacan
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Kullanırız ozi hayıdır foruma tema mı yapacan Genişletmek için tıkla ... yok be abi tek yegane becerim olan çizimi kullancam bir çizgi öykü hazırlamayı düşünüyorum maxiceple ilgili neyse daha fazla detay vermeyeyim
x-scarface' Alıntı: Kullanırız ozi hayıdır foruma tema mı yapacan Genişletmek için tıkla ... yok be abi tek yegane becerim olan çizimi kullancam bir çizgi öykü hazırlamayı düşünüyorum maxiceple ilgili neyse daha fazla detay vermeyeyim
Emrgncy Üye Kabız Civciv' Alıntı: yok be abi tek yegane becerim olan çizimi kullancam bir çizgi öykü hazırlamayı düşünüyorum maxiceple ilgili neyse daha fazla detay vermeyeyim Genişletmek için tıkla ... Bol şanslar Oğuzhan...
Kabız Civciv' Alıntı: yok be abi tek yegane becerim olan çizimi kullancam bir çizgi öykü hazırlamayı düşünüyorum maxiceple ilgili neyse daha fazla detay vermeyeyim Genişletmek için tıkla ... Bol şanslar Oğuzhan...