Emrgncy Üye x-scarface' Alıntı: Yahu yok attila altıkatta elemanlar bağırıyo ya simsarlar onu dedim Genişletmek için tıkla ... Sen onlara kaldıysan, onların arabaları her yerden geçiyo zaten
x-scarface' Alıntı: Yahu yok attila altıkatta elemanlar bağırıyo ya simsarlar onu dedim Genişletmek için tıkla ... Sen onlara kaldıysan, onların arabaları her yerden geçiyo zaten
EroL Emekli Yönetici Sen bana yakınmışsın Hidayet Sofulu takideyim ben. Abi sen şuan İstanbul'da püfür püfür geziyon. Benim klavyenin üzerinde su kanalları oluştu terden bu sıcağı hissetmen lazım
Sen bana yakınmışsın Hidayet Sofulu takideyim ben. Abi sen şuan İstanbul'da püfür püfür geziyon. Benim klavyenin üzerinde su kanalları oluştu terden bu sıcağı hissetmen lazım
x-scarface Üye Emrgncy112' Alıntı: Sen onlara kaldıysan, onların arabaları her yerden geçiyo zaten Genişletmek için tıkla ... Aynen kral
Emrgncy112' Alıntı: Sen onlara kaldıysan, onların arabaları her yerden geçiyo zaten Genişletmek için tıkla ... Aynen kral
Nextman Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Sen onlara kaldıysan, onların arabaları her yerden geçiyo zaten Genişletmek için tıkla ... Ne günlerdi bee TOK otobüsleri vardı off off klima yok ter kokularıyla 30 dakika yolculuk
Emrgncy112' Alıntı: Sen onlara kaldıysan, onların arabaları her yerden geçiyo zaten Genişletmek için tıkla ... Ne günlerdi bee TOK otobüsleri vardı off off klima yok ter kokularıyla 30 dakika yolculuk
Emrgncy Üye EroL' Alıntı: Sen bana yakınmışsın Hidayet Sofulu takideyim ben. Abi sen şuan İstanbul'da püfür püfür geziyon. Benim klavyenin üzerinde su kanalları oluştu terden bu sıcağı hissetmen lazım Genişletmek için tıkla ... Çınarlı mı, Akkuyu mu?
EroL' Alıntı: Sen bana yakınmışsın Hidayet Sofulu takideyim ben. Abi sen şuan İstanbul'da püfür püfür geziyon. Benim klavyenin üzerinde su kanalları oluştu terden bu sıcağı hissetmen lazım Genişletmek için tıkla ... Çınarlı mı, Akkuyu mu?
Nextman Emekli Yönetici EroL' Alıntı: Sen bana yakınmışsın Hidayet Sofulu takideyim ben. Abi sen şuan İstanbul'da püfür püfür geziyon. Benim klavyenin üzerinde su kanalları oluştu terden bu sıcağı hissetmen lazım Genişletmek için tıkla ... Biz o sıcakları çok gördük, kalfalık zamanımda damlarda çokkkk uydu anteni taktım gözüm
EroL' Alıntı: Sen bana yakınmışsın Hidayet Sofulu takideyim ben. Abi sen şuan İstanbul'da püfür püfür geziyon. Benim klavyenin üzerinde su kanalları oluştu terden bu sıcağı hissetmen lazım Genişletmek için tıkla ... Biz o sıcakları çok gördük, kalfalık zamanımda damlarda çokkkk uydu anteni taktım gözüm
EroL Emekli Yönetici O TOK'larda sigara içildiği dönemi hatırlıyorum da hatırlamak istemedim bir an başım döndü yaşadım o anı tekrardan
O TOK'larda sigara içildiği dönemi hatırlıyorum da hatırlamak istemedim bir an başım döndü yaşadım o anı tekrardan
Emrgncy Üye Nextman' Alıntı: Ne günlerdi bee TOK otobüsleri vardı off off klima yok ter kokularıyla 30 dakika yolculuk Genişletmek için tıkla ... işkenceydi be abi...
Nextman' Alıntı: Ne günlerdi bee TOK otobüsleri vardı off off klima yok ter kokularıyla 30 dakika yolculuk Genişletmek için tıkla ... işkenceydi be abi...
Nextman Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: işkenceydi be abi... Genişletmek için tıkla ... İşte zamanın gençleri bilmez şimdi püfür püfür klimalı oldu trenler otobüsler.
Emrgncy112' Alıntı: işkenceydi be abi... Genişletmek için tıkla ... İşte zamanın gençleri bilmez şimdi püfür püfür klimalı oldu trenler otobüsler.
EroL Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Çınarlı mı, Akkuyu mu? Genişletmek için tıkla ... Akkuyu sanırım buranın ne olduğu belirsiz 588 toki diyince anlıyorlar. Yeni yapılan balkonsuz değilde onun tam karşısındakiler.
Emrgncy112' Alıntı: Çınarlı mı, Akkuyu mu? Genişletmek için tıkla ... Akkuyu sanırım buranın ne olduğu belirsiz 588 toki diyince anlıyorlar. Yeni yapılan balkonsuz değilde onun tam karşısındakiler.
Emrgncy Üye Şu nedenle sordum.. Benim kuzen o tokilerde tatlıcılık yapıyor. Tatlıcı Nihat (Reklam olmaz değilmi bu )
Şu nedenle sordum.. Benim kuzen o tokilerde tatlıcılık yapıyor. Tatlıcı Nihat (Reklam olmaz değilmi bu )
Nextman Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Şu nedenle sordum.. Benim kuzen o tokilerde tatlıcılık yapıyor. Tatlıcı Nihat (Reklam olmaz değilmi bu ) Genişletmek için tıkla ... Reklam yaptı Erol 1 kilo bedeve değilmi
Emrgncy112' Alıntı: Şu nedenle sordum.. Benim kuzen o tokilerde tatlıcılık yapıyor. Tatlıcı Nihat (Reklam olmaz değilmi bu ) Genişletmek için tıkla ... Reklam yaptı Erol 1 kilo bedeve değilmi
Emrgncy Üye Nextman' Alıntı: Reklam yaptı Erol 1 kilo bedeve değilmi Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun Said abi, tepsiyi kapıp geliyorum
Nextman' Alıntı: Reklam yaptı Erol 1 kilo bedeve değilmi Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun Said abi, tepsiyi kapıp geliyorum
EroL Emekli Yönetici 1 kilo yetmez abi 2 milyon üyeli sitede tatlıcı Nihat'ın reklamı yapıldı Google'a tatlıcı Nihat yazınca burası çıkacak artık. Nihat'ı bilmem ama transitin içinde tatlı satan biri var burda. Ceylan marketin yakınlarında muhtemelen odur.
1 kilo yetmez abi 2 milyon üyeli sitede tatlıcı Nihat'ın reklamı yapıldı Google'a tatlıcı Nihat yazınca burası çıkacak artık. Nihat'ı bilmem ama transitin içinde tatlı satan biri var burda. Ceylan marketin yakınlarında muhtemelen odur.
Emrgncy Üye EroL' Alıntı: 1 kilo yetmez abi 2 milyon üyeli sitede tatlıcı Nihat'ın reklamı yapıldı Google'a tatlıcı Nihat yazınca burası çıkacak artık. Nihat'ı bilmem ama transitin içinde tatlı satan biri var burda. Ceylan marketin yakınlarında muhtemelen odur. Genişletmek için tıkla ... Aynen o transit
EroL' Alıntı: 1 kilo yetmez abi 2 milyon üyeli sitede tatlıcı Nihat'ın reklamı yapıldı Google'a tatlıcı Nihat yazınca burası çıkacak artık. Nihat'ı bilmem ama transitin içinde tatlı satan biri var burda. Ceylan marketin yakınlarında muhtemelen odur. Genişletmek için tıkla ... Aynen o transit
Nextman Emekli Yönetici Yeni doktor diyetim Tatlı yasak Tuzlu yasak kısaca yaşama diyor hele acıda yasak olabilir dedi 2 ay sonraki testlere bağlı .
Yeni doktor diyetim Tatlı yasak Tuzlu yasak kısaca yaşama diyor hele acıda yasak olabilir dedi 2 ay sonraki testlere bağlı .
Nextman Emekli Yönetici EroL' Alıntı: Akraba çıkmadan ben teknoloji haberlerime geri döneyim Genişletmek için tıkla ... kolay gele kardeşim bende çıkışa hazırlanayım akşama devam ederiz
EroL' Alıntı: Akraba çıkmadan ben teknoloji haberlerime geri döneyim Genişletmek için tıkla ... kolay gele kardeşim bende çıkışa hazırlanayım akşama devam ederiz
Emrgncy Üye Nextman' Alıntı: Yeni doktor diyetim Tatlı yasak Tuzlu yasak kısaca yaşama diyor hele acıda yasak olabilir dedi 2 ay sonraki testlere bağlı . Genişletmek için tıkla ... Amman abi dikkat, sağlık zor mesele alimallah.. - - - Eklendi - - - EroL' Alıntı: Akraba çıkmadan ben teknoloji haberlerime geri döneyim Genişletmek için tıkla ...
Nextman' Alıntı: Yeni doktor diyetim Tatlı yasak Tuzlu yasak kısaca yaşama diyor hele acıda yasak olabilir dedi 2 ay sonraki testlere bağlı . Genişletmek için tıkla ... Amman abi dikkat, sağlık zor mesele alimallah.. - - - Eklendi - - - EroL' Alıntı: Akraba çıkmadan ben teknoloji haberlerime geri döneyim Genişletmek için tıkla ...
doctorrr Üye Bu ne sıcaktır arkadaş ya 30 dereceyi geçti Alanya'da... Dilimi sürüye sürüye geldim eve yemin ediyorum.
Bu ne sıcaktır arkadaş ya 30 dereceyi geçti Alanya'da... Dilimi sürüye sürüye geldim eve yemin ediyorum.