EroL Emekli Yönetici .TremmerT.' Alıntı: Abi söylemiştin ama unuttum Ne işiyle meşgulsün? Genişletmek için tıkla ... Özel bir şirket mirket diyor ama inanma. Kamu görevinde çalışıyor, işini de kimseye belli etmiyor
.TremmerT.' Alıntı: Abi söylemiştin ama unuttum Ne işiyle meşgulsün? Genişletmek için tıkla ... Özel bir şirket mirket diyor ama inanma. Kamu görevinde çalışıyor, işini de kimseye belli etmiyor
Emrgncy Üye .TremmerT.' Alıntı: Keyifler nasıl Genişletmek için tıkla ... Bomba gibiyim... Şaka bir yana, dışarda süper bir hava var...
.TremmerT.' Alıntı: Keyifler nasıl Genişletmek için tıkla ... Bomba gibiyim... Şaka bir yana, dışarda süper bir hava var...
Emrgncy Üye doctorrr' Alıntı: Kötüyüm ben, bir sürü angaryayla uğraşıyorum Gün bitse de gitsem evime Genişletmek için tıkla ... Öyle düşünme aslında, bulunduğun an ve zamanın değerini bil, tadını çıkarmaya bak... Unutma ki bugün geriye kalan hayatının ilk günü...
doctorrr' Alıntı: Kötüyüm ben, bir sürü angaryayla uğraşıyorum Gün bitse de gitsem evime Genişletmek için tıkla ... Öyle düşünme aslında, bulunduğun an ve zamanın değerini bil, tadını çıkarmaya bak... Unutma ki bugün geriye kalan hayatının ilk günü...
doctorrr Üye Emrgncy112' Alıntı: Öyle düşünme aslında, bulunduğun an ve zamanın değerini bil, tadını çıkarmaya bak... Unutma ki bugün geriye kalan hayatının ilk günü... Genişletmek için tıkla ...
Emrgncy112' Alıntı: Öyle düşünme aslında, bulunduğun an ve zamanın değerini bil, tadını çıkarmaya bak... Unutma ki bugün geriye kalan hayatının ilk günü... Genişletmek için tıkla ...
Emrgncy Üye .TremmerT.' Alıntı: Hidayet di adınız dimi Çok doğru bir söz Genişletmek için tıkla ... Evet Mert kardeşim... O söz de yanlış hatırlamıyorsam Ahmet Şerif İZGÖREN'e ait... - - - Eklendi - - - Aslında insan her gününe böyle bakabilse, dolu dolu yaşamaya çalışır hayatı... Geçen bir anın telafisi yok çünkü. Ne varsa BUGÜN de var...
.TremmerT.' Alıntı: Hidayet di adınız dimi Çok doğru bir söz Genişletmek için tıkla ... Evet Mert kardeşim... O söz de yanlış hatırlamıyorsam Ahmet Şerif İZGÖREN'e ait... - - - Eklendi - - - Aslında insan her gününe böyle bakabilse, dolu dolu yaşamaya çalışır hayatı... Geçen bir anın telafisi yok çünkü. Ne varsa BUGÜN de var...
Emrgncy Üye .TremmerT.' Alıntı: yaş kaçtı abi Unutkanlık var biraz Genişletmek için tıkla ... 30 sayılır...