Emrgncy Üye Tüm maxicep ailesine Hayırlı Sabahlar... - - - Eklendi - - - Buyurun dostlar buyurun Halil İbrahim sofrasına...
Tüm maxicep ailesine Hayırlı Sabahlar... - - - Eklendi - - - Buyurun dostlar buyurun Halil İbrahim sofrasına...
Nextman Emekli Yönetici .TremmerT.' Alıntı: Merhaba sait abi Canım sıkkın bİ uğrayım buraya dedim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin neye sıkıldı canın söyle bakalım.
.TremmerT.' Alıntı: Merhaba sait abi Canım sıkkın bİ uğrayım buraya dedim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin neye sıkıldı canın söyle bakalım.
Nextman Emekli Yönetici .TremmerT.' Alıntı: Gönül işleri be abi Bahtımız kara Genişletmek için tıkla ... Ye iç yaşa ne gönül işi be kardeşim hayatı yaşayın bu yaşta.Tabi hayatı yaşama tarzı herkese göre farklıdır.
.TremmerT.' Alıntı: Gönül işleri be abi Bahtımız kara Genişletmek için tıkla ... Ye iç yaşa ne gönül işi be kardeşim hayatı yaşayın bu yaşta.Tabi hayatı yaşama tarzı herkese göre farklıdır.
Legendary. Üye Nextman' Alıntı: Ye iç yaşa ne gönül işi be kardeşim hayatı yaşayın bu yaşta.Tabi hayatı yaşama tarzı herkese göre farklıdır. Genişletmek için tıkla ... Aynen abi haklısın Ama insan aşık oldumu bi değişik bakıyor çevresine,önüne.. Hele birde karşılıksız olunca
Nextman' Alıntı: Ye iç yaşa ne gönül işi be kardeşim hayatı yaşayın bu yaşta.Tabi hayatı yaşama tarzı herkese göre farklıdır. Genişletmek için tıkla ... Aynen abi haklısın Ama insan aşık oldumu bi değişik bakıyor çevresine,önüne.. Hele birde karşılıksız olunca
Nextman Emekli Yönetici .TremmerT.' Alıntı: Aynen abi haklısın Ama insan aşık oldumu bi değişik bakıyor çevresine,önüne.. Hele birde karşılıksız olunca Genişletmek için tıkla ... Üniversitedeki hocam "Aşk çölde susuz kalan insanın gördüğü seraptır" derdi Çok doğru olduğunu uzun yıllar sonra anladım.
.TremmerT.' Alıntı: Aynen abi haklısın Ama insan aşık oldumu bi değişik bakıyor çevresine,önüne.. Hele birde karşılıksız olunca Genişletmek için tıkla ... Üniversitedeki hocam "Aşk çölde susuz kalan insanın gördüğü seraptır" derdi Çok doğru olduğunu uzun yıllar sonra anladım.
Nextman Emekli Yönetici .TremmerT.' Alıntı: Büyük konuşmayalım ama töbe bidaha olmaz zaten En azından uzun bi süre Genişletmek için tıkla ... Derslerinize çalışın bakıyım siz geleceğinizi garanti altına alın
.TremmerT.' Alıntı: Büyük konuşmayalım ama töbe bidaha olmaz zaten En azından uzun bi süre Genişletmek için tıkla ... Derslerinize çalışın bakıyım siz geleceğinizi garanti altına alın
Legendary. Üye Abi netler düitü ya Türkçeden 30-35 net çıkaran adam 20ye geriledi Toparlıyalım biraz YGSye az kaldı
Mad EagLe Üye .TremmerT.' Alıntı: İdare eder abi dersaneden geldim halsizlik var üstümde Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... genç adamsın birşey olmaz iyiyim çok şükür
.TremmerT.' Alıntı: İdare eder abi dersaneden geldim halsizlik var üstümde Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... genç adamsın birşey olmaz iyiyim çok şükür