Gönüldaşların Mekanı..

SHS

Üye
yakşamla

Hayırlı sabahlar.. Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle...

EroL

Emekli Yönetici
Güzel bir hafta sonu. Güneşli, ılık, enerji dolu.

Tepkiler: Nextman

EroL

Emekli Yönetici
Benim günümü de zehir ettiler zaten. 4 kere elektrik kesildi. Office otomatik kaydetmese küfürbaz olacaktım.

Nextman

Emekli Yönetici
Bende bugün bir ilki başardım zaten hastayım şiddetli gribim.Ağ kurulu olmayan bir yere server kurulmasını isteyen bir IT manager ile tanıştım herkese nasip olmaz.Tv kanalı ama söylemem.

SHS

Üye
kimse yok mu?

EroL

Emekli Yönetici
Bende bugün bir ilki başardım zaten hastayım şiddetli gribim.Ağ kurulu olmayan bir yere server kurulmasını isteyen bir IT manager ile tanıştım herkese nasip olmaz.Tv kanalı ama söylemem.

Geçmiş olsun emmi. Daha geçmedimi senin hastalık yahu. Kanalın ismini vermek sorun yaratmazmı zaten senin için?

Nextman

Emekli Yönetici

Geçmiş olsun emmi. Daha geçmedimi senin hastalık yahu. Kanalın ismini vermek sorun yaratmazmı zaten senin için?

Hastalığın tamamiyle geçmesi için dinlenmek lazım sanırım .Evet toprağım sanırım sorunun büyüğü ozaman olur.

EroL

Emekli Yönetici
Sana 10 gün istirahat yazıyorum. İlaçlarını günde iki kere tok karınla içeceksin. Beklenmeyen bir etki görürsen tekrar bana haber ver

Nextman

Emekli Yönetici
Sana 10 gün istirahat yazıyorum. İlaçlarını günde iki kere tok karınla içeceksin. Beklenmeyen bir etki görürsen tekrar bana haber ver

İşte kardeşlerin hası Adamsın Adam.Ama patron izin vermez,yinede sağol .

EroL

Emekli Yönetici
Abi Adana'ya gelsen güneşte 1-2 saat otursan hiç bişeyin kalmaz. Seni İstanbul hasta ediyor.

Reşwan

Emekli Yönetici
Bende hastayım acile gideceğim, çok kötü değilim ama şükür.

Banada istirahat varmı