Emrgncy Üye Cümeten hayırlı sabahlar.... Allah'ın Rahmeti Bereketi tüm inananların üzerine olsun... - - - Eklendi - - - Şimdi de Hayırlı Akşamlar...
Cümeten hayırlı sabahlar.... Allah'ın Rahmeti Bereketi tüm inananların üzerine olsun... - - - Eklendi - - - Şimdi de Hayırlı Akşamlar...
Emrgncy Üye Selamun Aleykum Güzel Ülkemin Güzel insanları... Güne zinde başlamak için, buyrun bir ıhlamur için.. - - - Eklendi - - - flytgear' Alıntı: selamun aleykum gonuldaslarım real football manager hılesı bılen varmı? Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam kardeş... Gönüldaşların hileyle hurdayla işi olmaz... Şaka şaka... Bilmiyorum malesef..
Selamun Aleykum Güzel Ülkemin Güzel insanları... Güne zinde başlamak için, buyrun bir ıhlamur için.. - - - Eklendi - - - flytgear' Alıntı: selamun aleykum gonuldaslarım real football manager hılesı bılen varmı? Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam kardeş... Gönüldaşların hileyle hurdayla işi olmaz... Şaka şaka... Bilmiyorum malesef..
Emrgncy Üye nextman' Alıntı: Günaydın hidayet kardeşim aynen öyle şimdi içtim teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim Said abi... Allah razı olsun...
nextman' Alıntı: Günaydın hidayet kardeşim aynen öyle şimdi içtim teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim Said abi... Allah razı olsun...
Nextman Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Ben teşekkür ederim Said abi... Allah razı olsun... Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden kardeşim cümlemizden
Emrgncy112' Alıntı: Ben teşekkür ederim Said abi... Allah razı olsun... Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden kardeşim cümlemizden
Emrgncy Üye Nasrettin Hocaya sormuşlar ; Hocam Günaydın ile SELAMUN ALEYKÜM arasında ne fark vardır ? Hoca Cevap Vermiş Günaydın Sadece Hava Raporudur Havanın Aydınlık Olduğunu Anlatır, Selamun Aleykum'e Gelince Selam ALLAH'ın ismidir. ALLAH'ın selamı, Rahmeti, Bereketi, Mağfireti Meleklerin Duaları,İstiğfarları Peygamberlerin,ALLAH Dostlarının, Şefaatçilerin Şefaatleri Müminlerin Duaları, İstiğfarları Üzerinize Olsun ALLAH sizi Cennetine Alsın Demektir !! E o zaman hepinize birden Selamun Aleykum Dostlar..
Nasrettin Hocaya sormuşlar ; Hocam Günaydın ile SELAMUN ALEYKÜM arasında ne fark vardır ? Hoca Cevap Vermiş Günaydın Sadece Hava Raporudur Havanın Aydınlık Olduğunu Anlatır, Selamun Aleykum'e Gelince Selam ALLAH'ın ismidir. ALLAH'ın selamı, Rahmeti, Bereketi, Mağfireti Meleklerin Duaları,İstiğfarları Peygamberlerin,ALLAH Dostlarının, Şefaatçilerin Şefaatleri Müminlerin Duaları, İstiğfarları Üzerinize Olsun ALLAH sizi Cennetine Alsın Demektir !! E o zaman hepinize birden Selamun Aleykum Dostlar..
Tuba Üye Emrgncy112' Alıntı: Nasrettin Hocaya sormuşlar ; Hocam Günaydın ile SELAMUN ALEYKÜM arasında ne fark vardır ? Hoca Cevap Vermiş Günaydın Sadece Hava Raporudur Havanın Aydınlık Olduğunu Anlatır, Selamun Aleykum'e Gelince Selam ALLAH'ın ismidir. ALLAH'ın selamı, Rahmeti, Bereketi, Mağfireti Meleklerin Duaları,İstiğfarları Peygamberlerin,ALLAH Dostlarının, Şefaatçilerin Şefaatleri Müminlerin Duaları, İstiğfarları Üzerinize Olsun ALLAH sizi Cennetine Alsın Demektir !! E o zaman hepinize birden Selamun Aleykum Dostlar.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Hidayet
Emrgncy112' Alıntı: Nasrettin Hocaya sormuşlar ; Hocam Günaydın ile SELAMUN ALEYKÜM arasında ne fark vardır ? Hoca Cevap Vermiş Günaydın Sadece Hava Raporudur Havanın Aydınlık Olduğunu Anlatır, Selamun Aleykum'e Gelince Selam ALLAH'ın ismidir. ALLAH'ın selamı, Rahmeti, Bereketi, Mağfireti Meleklerin Duaları,İstiğfarları Peygamberlerin,ALLAH Dostlarının, Şefaatçilerin Şefaatleri Müminlerin Duaları, İstiğfarları Üzerinize Olsun ALLAH sizi Cennetine Alsın Demektir !! E o zaman hepinize birden Selamun Aleykum Dostlar.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Hidayet
Emrgncy Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... 'Nur'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sabahlar... Hayırlı Cumâlar...
- SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... 'Nur'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sabahlar... Hayırlı Cumâlar...