SHS Üye 'Nur'' Alıntı: Allah İyilik versin aynen öyle daim olsun Hayırdır ne olduuuuuu Genişletmek için tıkla ... yanlış yere tıkladım gitti emeğim
'Nur'' Alıntı: Allah İyilik versin aynen öyle daim olsun Hayırdır ne olduuuuuu Genişletmek için tıkla ... yanlış yere tıkladım gitti emeğim
Tuba Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yanlış yere tıkladım gitti emeğim Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - nextman' Alıntı: Sağolasın Nur iş güç devam aynı maçın son anlarına yetişdim bakıyordum bir yandan foruma yazıyordum Genişletmek için tıkla ... Yaz yaz
- SerkeŞ -' Alıntı: yanlış yere tıkladım gitti emeğim Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - nextman' Alıntı: Sağolasın Nur iş güç devam aynı maçın son anlarına yetişdim bakıyordum bir yandan foruma yazıyordum Genişletmek için tıkla ... Yaz yaz
Tuba Üye nextman' Alıntı: yav bu aralar işler ters anladıkta hayattamı terse bize be arkadaş Genişletmek için tıkla ... Hayırdır dertlenmişsin
nextman' Alıntı: yav bu aralar işler ters anladıkta hayattamı terse bize be arkadaş Genişletmek için tıkla ... Hayırdır dertlenmişsin
Tuba Üye - SerkeŞ -' Alıntı: demir alma vakti, kalın sağlıcakla Genişletmek için tıkla ... sende kal sağlıcaklan Metin İyi geceler
- SerkeŞ -' Alıntı: demir alma vakti, kalın sağlıcakla Genişletmek için tıkla ... sende kal sağlıcaklan Metin İyi geceler
Nextman Emekli Yönetici 'Nur'' Alıntı: Hayırdır dertlenmişsin Genişletmek için tıkla ... Bu soruya bir şarkı ile cevap verip bir hava almaya çıksam iyi olur [video=youtube;Yy8mCKQnzWU]http://www.youtube.com/watch?v=Yy8mCKQnzWU[/video]
'Nur'' Alıntı: Hayırdır dertlenmişsin Genişletmek için tıkla ... Bu soruya bir şarkı ile cevap verip bir hava almaya çıksam iyi olur [video=youtube;Yy8mCKQnzWU]http://www.youtube.com/watch?v=Yy8mCKQnzWU[/video]
Tuba Üye nextman' Alıntı: Bu soruya bir şarkı ile cevap verip bir hava almaya çıksam iyi olur [video=youtube;Yy8mCKQnzWU]http://www.youtube.com/watch?v=Yy8mCKQnzWU[/video] Genişletmek için tıkla ... Sussan olmuyor susmasan Olmaz...
nextman' Alıntı: Bu soruya bir şarkı ile cevap verip bir hava almaya çıksam iyi olur [video=youtube;Yy8mCKQnzWU]http://www.youtube.com/watch?v=Yy8mCKQnzWU[/video] Genişletmek için tıkla ... Sussan olmuyor susmasan Olmaz...
Emrgncy Üye Cümleten Selamun Aleykum... (Tabi üzerine alanlara ) Almayanlara hava durumunu bildiriyorum Günaydın...
Cümleten Selamun Aleykum... (Tabi üzerine alanlara ) Almayanlara hava durumunu bildiriyorum Günaydın...
Tuba Üye Emrgncy112' Alıntı: Cümleten Selamun Aleykum... (Tabi üzerine alanlara ) Almayanlara hava durumunu bildiriyorum Günaydın... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Hidayet Nasılsın
Emrgncy112' Alıntı: Cümleten Selamun Aleykum... (Tabi üzerine alanlara ) Almayanlara hava durumunu bildiriyorum Günaydın... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Hidayet Nasılsın
Emrgncy Üye 'Nur'' Alıntı: Aleyküm Selam Hidayet Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.. iyiyim hamdolsun siz nasılsınız.. Kusura bakmayın kahvaltı yapıyordum cevap biraz geç oldu.. Buyrun bir çay için
'Nur'' Alıntı: Aleyküm Selam Hidayet Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.. iyiyim hamdolsun siz nasılsınız.. Kusura bakmayın kahvaltı yapıyordum cevap biraz geç oldu.. Buyrun bir çay için
Tuba Üye Emrgncy112' Alıntı: Teşekkür ederim.. iyiyim hamdolsun siz nasılsınız.. Kusura bakmayın kahvaltı yapıyordum cevap biraz geç oldu.. Buyrun bir çay için Genişletmek için tıkla ... Allah İyilik Versin Şükür Bende İyiyim Afiyet olsun sağol teşekkürler ben de gideceğim birazdan kahvaltıya
Emrgncy112' Alıntı: Teşekkür ederim.. iyiyim hamdolsun siz nasılsınız.. Kusura bakmayın kahvaltı yapıyordum cevap biraz geç oldu.. Buyrun bir çay için Genişletmek için tıkla ... Allah İyilik Versin Şükür Bende İyiyim Afiyet olsun sağol teşekkürler ben de gideceğim birazdan kahvaltıya
Nextman Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Esselamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam kardeşim
Emrgncy Üye Aleykum selam Ali... - - - Eklendi - - - nextman' Alıntı: Aleykümselam kardeşim Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Said abi...
Aleykum selam Ali... - - - Eklendi - - - nextman' Alıntı: Aleykümselam kardeşim Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Said abi...
Nextman Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Ali... - - - Eklendi - - - Nasılsın Said abi... Genişletmek için tıkla ... hamdolsun hidayet iyiyiz toprağım çalşıyoruz ara ara pc başına geliyorum ofiste arkadaşın doğum günü partisi var yedim bütün pastaları
Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Ali... - - - Eklendi - - - Nasılsın Said abi... Genişletmek için tıkla ... hamdolsun hidayet iyiyiz toprağım çalşıyoruz ara ara pc başına geliyorum ofiste arkadaşın doğum günü partisi var yedim bütün pastaları
Tuba Üye Emrgncy112' Alıntı: iyi Afiyet Olsun O zaman... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler bende çay ikram edeyim DiaBLoS' Alıntı: Esselamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Ali Nasılsın
Emrgncy112' Alıntı: iyi Afiyet Olsun O zaman... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler bende çay ikram edeyim DiaBLoS' Alıntı: Esselamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Ali Nasılsın
Emrgncy Üye nextman' Alıntı: hamdolsun hidayet iyiyiz toprağım çalşıyoruz ara ara pc başına geliyorum ofiste arkadaşın doğum günü partisi var yedim bütün pastaları Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun abi ... Yakışııııırrrr.. - - - Eklendi - - - Çay kahvaltıdan kalmamı abla
nextman' Alıntı: hamdolsun hidayet iyiyiz toprağım çalşıyoruz ara ara pc başına geliyorum ofiste arkadaşın doğum günü partisi var yedim bütün pastaları Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun abi ... Yakışııııırrrr.. - - - Eklendi - - - Çay kahvaltıdan kalmamı abla
Tuba Üye Emrgncy112' Alıntı: Afiyet olsun abi ... Yakışııııırrrr.. - - - Eklendi - - - Çay kahvaltıdan kalmamı abla Genişletmek için tıkla ... olur mu hiç taze biliyorum kahvaltıdan beri yazmadım ama vakit bulamadım Çayın yanında iyi gider
Emrgncy112' Alıntı: Afiyet olsun abi ... Yakışııııırrrr.. - - - Eklendi - - - Çay kahvaltıdan kalmamı abla Genişletmek için tıkla ... olur mu hiç taze biliyorum kahvaltıdan beri yazmadım ama vakit bulamadım Çayın yanında iyi gider