Tuba Üye nextman' Alıntı: Bunu yazacam gazeteye Genişletmek için tıkla ... Hemen koş akşam baskısına yetiştir HacKLess' Alıntı: Aman abla ne kokoreci yaw yenirmi o ıyyyy. Bizim arkadas yedide midesinden civciv kafasi cikti Genişletmek için tıkla ... yenmez bende yemedim zaten ısrarla bir lokma aldım ve yutmadım civciv kafası mı kokereç ile civciv ne alaka ? hem hadi olsa bile kafa ne alaka iyice çekerler onu
nextman' Alıntı: Bunu yazacam gazeteye Genişletmek için tıkla ... Hemen koş akşam baskısına yetiştir HacKLess' Alıntı: Aman abla ne kokoreci yaw yenirmi o ıyyyy. Bizim arkadas yedide midesinden civciv kafasi cikti Genişletmek için tıkla ... yenmez bende yemedim zaten ısrarla bir lokma aldım ve yutmadım civciv kafası mı kokereç ile civciv ne alaka ? hem hadi olsa bile kafa ne alaka iyice çekerler onu
Nextman Emekli Yönetici 'Nur'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Nur bizi diskoteke götür bunu yazıyordu enson
Tuba Üye nextman' Alıntı: Nur bizi diskoteke götür bunu yazıyordu enson Genişletmek için tıkla ... Öyle yazmıyordu ki yani yazmıyacaktı
nextman' Alıntı: Nur bizi diskoteke götür bunu yazıyordu enson Genişletmek için tıkla ... Öyle yazmıyordu ki yani yazmıyacaktı
Samsunspor Emekli Yönetici [h=2]Kimler cevaplamış?[/h] Mesajlar 4.564Nadir Mesajlar 4.308Samsunspor Mesajlar 4.270Mehmet Mesajlar 2.217minoo Mesajlar 2.015Revengeful Mesajlar 1.868DiaBLoS Mesajlar 1.833Necmati Mesajlar 1.650-YARINIYOK- Mesajlar 1.522TuRkiShCowbo
[h=2]Kimler cevaplamış?[/h] Mesajlar 4.564Nadir Mesajlar 4.308Samsunspor Mesajlar 4.270Mehmet Mesajlar 2.217minoo Mesajlar 2.015Revengeful Mesajlar 1.868DiaBLoS Mesajlar 1.833Necmati Mesajlar 1.650-YARINIYOK- Mesajlar 1.522TuRkiShCowbo
Nextman Emekli Yönetici 'Nur'' Alıntı: Öyle yazmıyordu ki yani yazmıyacaktı Genişletmek için tıkla ... son dakika baskısı
Nextman Emekli Yönetici 'Nur'' Alıntı: hmmm yalan haber Genişletmek için tıkla ... Tava geliyor kaçın
Tuba Üye anılbaran' Alıntı: içme kendine yazık Genişletmek için tıkla ... ben içmem zaten tarxhn' Alıntı: iyi aksamlar millet Genişletmek için tıkla ... iyi akşamlar
anılbaran' Alıntı: içme kendine yazık Genişletmek için tıkla ... ben içmem zaten tarxhn' Alıntı: iyi aksamlar millet Genişletmek için tıkla ... iyi akşamlar
Tuba Üye anılbaran' Alıntı: ben içerim : Genişletmek için tıkla ... yazık sağlığına çok zararlı bunu sende herkesde biliyor ama içmeye devam ediyorsunuz
anılbaran' Alıntı: ben içerim : Genişletmek için tıkla ... yazık sağlığına çok zararlı bunu sende herkesde biliyor ama içmeye devam ediyorsunuz
anılbaran Üye 'Nur'' Alıntı: yazık sağlığına çok zararlı bunu sende herkesde biliyor ama içmeye devam ediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... onlar uydurmaca ya
'Nur'' Alıntı: yazık sağlığına çok zararlı bunu sende herkesde biliyor ama içmeye devam ediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... onlar uydurmaca ya
Tuba Üye nextman' Alıntı: İçmek nasıl bişeydi onu bile unuttum Genişletmek için tıkla ... ne güzel anılbaran' Alıntı: onlar uydurmaca ya Genişletmek için tıkla ... ondan mı sırf pasif içici olduğum için hastayım yada böyle benim gibi pek çok insan var ne bileyim bu sözlerde sizin kendinizi avutmacanız...
nextman' Alıntı: İçmek nasıl bişeydi onu bile unuttum Genişletmek için tıkla ... ne güzel anılbaran' Alıntı: onlar uydurmaca ya Genişletmek için tıkla ... ondan mı sırf pasif içici olduğum için hastayım yada böyle benim gibi pek çok insan var ne bileyim bu sözlerde sizin kendinizi avutmacanız...
Nextman Emekli Yönetici Ben alkolü kastetmiştim ama .Dün sigara yasağını deldiğimi anlayınca doktor.İğne şart dedi korkmuyorum hocam dedim sorundeğil.24 tane dedi insanf dedim
Ben alkolü kastetmiştim ama .Dün sigara yasağını deldiğimi anlayınca doktor.İğne şart dedi korkmuyorum hocam dedim sorundeğil.24 tane dedi insanf dedim
Tuba Üye nextman' Alıntı: Ben alkolü kastetmiştim ama .Dün sigara yasağını deldiğimi anlayınca doktor.İğne şart dedi korkmuyorum hocam dedim sorundeğil.24 tane dedi insanf dedim Genişletmek için tıkla ... Ben sigaradan bahsediyordum Gerçi alkolde içmem hiii içtin mi geçmiş olsun iğneleri vurunacaksın o halde
nextman' Alıntı: Ben alkolü kastetmiştim ama .Dün sigara yasağını deldiğimi anlayınca doktor.İğne şart dedi korkmuyorum hocam dedim sorundeğil.24 tane dedi insanf dedim Genişletmek için tıkla ... Ben sigaradan bahsediyordum Gerçi alkolde içmem hiii içtin mi geçmiş olsun iğneleri vurunacaksın o halde