Tuba Üye Emrgncy112' Alıntı: Gözün Aydın.. Tadını çıkar emekliliğin... Genişletmek için tıkla ... 'TUĞ'' Alıntı: selam gönüldaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... a.selam
Emrgncy112' Alıntı: Gözün Aydın.. Tadını çıkar emekliliğin... Genişletmek için tıkla ... 'TUĞ'' Alıntı: selam gönüldaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... a.selam
Tuba Üye EroL' Alıntı: Nur emekli maaşıyla bize bir hediye alır artık Genişletmek için tıkla ... tabi bol bol hediye alırım
EroL' Alıntı: Nur emekli maaşıyla bize bir hediye alır artık Genişletmek için tıkla ... tabi bol bol hediye alırım
Nextman Emekli Yönetici anılbaran' Alıntı: başım ağrıyordu geçti oley,anca kendime geldim yahu Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun GT-I9100 mobilden yazılmıştır.
anılbaran' Alıntı: başım ağrıyordu geçti oley,anca kendime geldim yahu Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun GT-I9100 mobilden yazılmıştır.
anılbaran Üye nextman' Alıntı: geçmiş olsun GT-I9100 mobilden yazılmıştır. Genişletmek için tıkla ... sağolasın
Nextman Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten. Genişletmek için tıkla ... aleykümselam ali kardeşim GT-I9100 mobilden yazılmıştır.
DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten. Genişletmek için tıkla ... aleykümselam ali kardeşim GT-I9100 mobilden yazılmıştır.
Nextman Emekli Yönetici anılbaran' Alıntı: niye sustunuz yahu Genişletmek için tıkla ... Ben yeni geldim ofise başladık yine pazartesi koşturmalara
anılbaran' Alıntı: niye sustunuz yahu Genişletmek için tıkla ... Ben yeni geldim ofise başladık yine pazartesi koşturmalara
MarjinaL -TR Üye anılbaran' Alıntı: çalışın para kazanın ben de yan gelip yatayım Genişletmek için tıkla ... Adam kaldırım mühendisi - - - Eklendi - - - anılbaran' Alıntı: çalışın para kazanın ben de yan gelip yatayım Genişletmek için tıkla ... Adam kaldırım mühendisi Saygı
anılbaran' Alıntı: çalışın para kazanın ben de yan gelip yatayım Genişletmek için tıkla ... Adam kaldırım mühendisi - - - Eklendi - - - anılbaran' Alıntı: çalışın para kazanın ben de yan gelip yatayım Genişletmek için tıkla ... Adam kaldırım mühendisi Saygı
Nextman Emekli Yönetici anılbaran' Alıntı: çalışın para kazanın ben de yan gelip yatayım Genişletmek için tıkla ... Aferin ne zamana kadar yatcan bakalım
anılbaran' Alıntı: çalışın para kazanın ben de yan gelip yatayım Genişletmek için tıkla ... Aferin ne zamana kadar yatcan bakalım
anılbaran Üye nextman' Alıntı: Aferin ne zamana kadar yatcan bakalım Genişletmek için tıkla ... 1 hafta falan