Gönüldaşların Mekanı..

İyilik vallahi uygulama var onu bitirdim şimdi test ediyorum
Ne uygulaması

- - - Eklendi - - -

Android uygulaması felanmı abi ? Bende boş zamanlarımda bişeyler yapmak istiyorum bildiğin bişeyler varsa banada öğretirmisin ?

Sen bana ne tavsiye edersin abi ? böle android için olabilir. Veya programlama dili ? php c++ c# java felan ? Ne önerirsin ?

Nextman

Emekli Yönetici
Sen bana ne tavsiye edersin abi ? böle android için olabilir. Veya programlama dili ? php c++ c# java felan ? Ne önerirsin ?

Bahsettiğin dillerden en basit ikisi Html ve php tabanını iyi kavrarsan çokta farklı olmayan diğerlerini kolay öğrenirsin.En önemlisi yapancı dil ama en önemlisi su gibi yazıp konuşmak gerekiyor tabiki şahsi düşüncem.Sakın ezbere kod öğrenme ilerde zorlanırsın tabi bu işi yapcaksan

babamla c5 için 325 tl de anlaştık ama tam belli degil 2gün içinde kesinleşir.2 taksit şeklinde öderim dedi

400 e ben alıyorum

- - - Eklendi - - -

Nedense php kullanan arkadaşımda öyle dedi. En iyisi ve en kolayı html ve php dedi. Garip oysaki bana c# felan daha kolay geldi ama var bi hikmet galba.

ingilizcem iyidir. Karşımdaki yabancı bi insanla anlaşabiliyorum yani. Zaten dili öğrenirken ezbere öğrenirsen ortada üretkenlik diye bişey olmıuyor. Mantık kavranacakki bişeyler üretilecek Yanlışmıyım abi Bu arada adam akıllı düzgün bi php ders anlata site varmı ben bulamadım gitti.

Nextman

Emekli Yönetici

Var mesela halen bakarım arasıra takıldığımda

minoo

Üye
İsteyen var mı?

Tepkiler: Nextman

minoo

Üye
Sen rejimi falan boşver abi ya

Nextman

Emekli Yönetici

akşam 7 den sonra tatlı yasak ve mekik çekerek abi

Ya sen 2.Sezon 1. Bölümde kalmışın .Ben çok denedim süt bile içmiyorum.Mekik olayına katılıyorum ama zor arkadaşım günde yeri geliyor 550 km yol yapıyorum eve nasıl geldiğimi artık sen düşün.

__xXx__

Üye

o zaman abi tavsiye istersen bol bol elma ye sigaradan uzak dur çok su iç asitli içeceklerden uzak dur derim

Nextman

Emekli Yönetici

o zaman abi tavsiye istersen bol bol elma ye sigaradan uzak dur çok su iç asitli içeceklerden uzak dur derim

Bak bunu deniycem bugünden itibaren.Sigara olayıda şart tabi metabolizmayı zorluyor oda var