EroL Emekli Yönetici Vallaha gelirseniz etin, mangalın kralını yaparız apartmanda nasıl olur onu da bilemiyorum ama yaparız bişeyler
Vallaha gelirseniz etin, mangalın kralını yaparız apartmanda nasıl olur onu da bilemiyorum ama yaparız bişeyler
anılbaran Üye EroL' Alıntı: Oooo iki Anıl bir arada Aleyküm selam Anıl'larım Genişletmek için tıkla ...
anılbaran Üye 'Nur'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin ablam nasıl gidiyor görüşemedik çoktandır
EroL Emekli Yönetici hayalım' Alıntı: Burdan nasıl oyun oynanıyor Genişletmek için tıkla ... Kafana göre nasıl rahat ediyosan öyle oyna babacan kurtulus40' Alıntı: iyi geceler bende geldim Genişletmek için tıkla ... Oooo abimizde geldi
hayalım' Alıntı: Burdan nasıl oyun oynanıyor Genişletmek için tıkla ... Kafana göre nasıl rahat ediyosan öyle oyna babacan kurtulus40' Alıntı: iyi geceler bende geldim Genişletmek için tıkla ... Oooo abimizde geldi
anılbaran Üye kurtulus40' Alıntı: iyi geceler bende geldim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Kurtuluş abi nasılsın
kurtulus40' Alıntı: iyi geceler bende geldim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Kurtuluş abi nasılsın
Anıl Umut Emekli Yönetici Abla hoşgeldin .Sen de abi Haliniz keyfiniz nasıl? bu kadar yakınız ama birbirimize bunu bile soramıyoruz : ( Aleyküm selam Lütfullah.
Abla hoşgeldin .Sen de abi Haliniz keyfiniz nasıl? bu kadar yakınız ama birbirimize bunu bile soramıyoruz : ( Aleyküm selam Lütfullah.
anılbaran Üye Şehriyar' Alıntı: Selamlar Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin hayırlı olsun yeni telefon aldın sanırım
Şehriyar' Alıntı: Selamlar Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin hayırlı olsun yeni telefon aldın sanırım
Anıl Umut Emekli Yönetici EroL' Alıntı: Vallaha gelirseniz etin, mangalın kralını yaparız apartmanda nasıl olur onu da bilemiyorum ama yaparız bişeyler Genişletmek için tıkla ... Zaten ben gelmeye havalar soğur rüzgar alır götürür dumanı
EroL' Alıntı: Vallaha gelirseniz etin, mangalın kralını yaparız apartmanda nasıl olur onu da bilemiyorum ama yaparız bişeyler Genişletmek için tıkla ... Zaten ben gelmeye havalar soğur rüzgar alır götürür dumanı
Şehriyar Üye Anıl Umut' Alıntı: Abla hoşgeldin .Sen de abi Haliniz keyfiniz nasıl? bu kadar yakınız ama birbirimize bunu bile soramıyoruz : ( Aleyküm selam Lütfullah. Genişletmek için tıkla ... Kötüyüm berbatım öldüm sen nasılsın anılbaran' Alıntı: Hoşgeldin hayırlı olsun yeni telefon aldın sanırım Genişletmek için tıkla ... 1 seneyi geçkin süredir bunu kullanıyorum Hoşbuldum bu arada
Anıl Umut' Alıntı: Abla hoşgeldin .Sen de abi Haliniz keyfiniz nasıl? bu kadar yakınız ama birbirimize bunu bile soramıyoruz : ( Aleyküm selam Lütfullah. Genişletmek için tıkla ... Kötüyüm berbatım öldüm sen nasılsın anılbaran' Alıntı: Hoşgeldin hayırlı olsun yeni telefon aldın sanırım Genişletmek için tıkla ... 1 seneyi geçkin süredir bunu kullanıyorum Hoşbuldum bu arada
EroL Emekli Yönetici Şehriyar' Alıntı: Selamlar Genişletmek için tıkla ... nextman' Alıntı: Hayırlı geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... vay vay vay hoşgeldiniz. Anıl sen gel söz kendi ellerimle adana kebap yapacam. Acılı, yanında şalgam, ezme salata ben kötü oluyom
Şehriyar' Alıntı: Selamlar Genişletmek için tıkla ... nextman' Alıntı: Hayırlı geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... vay vay vay hoşgeldiniz. Anıl sen gel söz kendi ellerimle adana kebap yapacam. Acılı, yanında şalgam, ezme salata ben kötü oluyom
Anıl Umut Emekli Yönetici EroL' Alıntı: Acılı, yanında şalgam, ezme salata ben kötü oluyom Genişletmek için tıkla ... Yapma bunu gece gece,lokanta da kapalı
EroL' Alıntı: Acılı, yanında şalgam, ezme salata ben kötü oluyom Genişletmek için tıkla ... Yapma bunu gece gece,lokanta da kapalı
Nextman Emekli Yönetici EroL' Alıntı: vay vay vay hoşgeldiniz. Anıl sen gel söz kendi ellerimle adana kebap yapacam. Acılı, yanında şalgam, ezme salata ben kötü oluyom Genişletmek için tıkla ... Anıl Umut' Alıntı: Sağolasın abi sana da hayırlı geceler.Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk ahhh ahhh biri kebab mı dedi şimdi olcaksın baraj yolunda offf
EroL' Alıntı: vay vay vay hoşgeldiniz. Anıl sen gel söz kendi ellerimle adana kebap yapacam. Acılı, yanında şalgam, ezme salata ben kötü oluyom Genişletmek için tıkla ... Anıl Umut' Alıntı: Sağolasın abi sana da hayırlı geceler.Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk ahhh ahhh biri kebab mı dedi şimdi olcaksın baraj yolunda offf