Tuba Üye ismnTR' Alıntı: oh be şöle bi kahfaltı edelim saat 12 oldu gece boyu uyanıktım haliyle cok acıktım. Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun ~ FatoŞ ~' Alıntı: Merhabalar Genişletmek için tıkla ... Merhaba
ismnTR' Alıntı: oh be şöle bi kahfaltı edelim saat 12 oldu gece boyu uyanıktım haliyle cok acıktım. Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun ~ FatoŞ ~' Alıntı: Merhabalar Genişletmek için tıkla ... Merhaba
FatoŞ Üye crazy_oruc' Alıntı: iyiyim çok şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyi Hamd Olsun Daim Olsun İyi Oluşun - - - Eklendi - - - Ne Yapıyorsu n?
crazy_oruc' Alıntı: iyiyim çok şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyi Hamd Olsun Daim Olsun İyi Oluşun - - - Eklendi - - - Ne Yapıyorsu n?
crazy_oruc Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: İyi Hamd Olsun Daim Olsun İyi Oluşun - - - Eklendi - - - Ne Yapıyorsu n? Genişletmek için tıkla ... en sevdiğim şeyi yatakta uzanmış telefonla burada takılıyorum. Sen ne yapıyorsun bakalım.
~ FatoŞ ~' Alıntı: İyi Hamd Olsun Daim Olsun İyi Oluşun - - - Eklendi - - - Ne Yapıyorsu n? Genişletmek için tıkla ... en sevdiğim şeyi yatakta uzanmış telefonla burada takılıyorum. Sen ne yapıyorsun bakalım.
FatoŞ Üye crazy_oruc' Alıntı: en sevdiğim şeyi yatakta uzanmış telefonla burada takılıyorum. Sen ne yapıyorsun bakalım. Genişletmek için tıkla ... Ohh Mis Vallaha Ben de Maxide Takılıyorum Konu Açıyorum
crazy_oruc' Alıntı: en sevdiğim şeyi yatakta uzanmış telefonla burada takılıyorum. Sen ne yapıyorsun bakalım. Genişletmek için tıkla ... Ohh Mis Vallaha Ben de Maxide Takılıyorum Konu Açıyorum
crazy_oruc Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Ohh Mis Vallaha Ben de Maxide Takılıyorum Konu Açıyorum Genişletmek için tıkla ... he gördüm tatlıdan feragat etmişsin - - - Eklendi - - - Mesut Aktaş' Alıntı: S.a. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam
~ FatoŞ ~' Alıntı: Ohh Mis Vallaha Ben de Maxide Takılıyorum Konu Açıyorum Genişletmek için tıkla ... he gördüm tatlıdan feragat etmişsin - - - Eklendi - - - Mesut Aktaş' Alıntı: S.a. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam
FatoŞ Üye crazy_oruc' Alıntı: he gördüm tatlıdan feragat etmişsin - - - Eklendi - - - aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Dönerim Yine Öyle Oldu Biraz Daldan Dala Konuyorum
crazy_oruc' Alıntı: he gördüm tatlıdan feragat etmişsin - - - Eklendi - - - aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Dönerim Yine Öyle Oldu Biraz Daldan Dala Konuyorum
crazy_oruc Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Dönerim Yine Öyle Oldu Biraz Daldan Dala Konuyorum Genişletmek için tıkla ... okulu özledim daha doğrusu arkadaşları - - - Eklendi - - - ~ FatoŞ ~' Alıntı: Ben Kaçayım Artık uykum Geldi Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
~ FatoŞ ~' Alıntı: Dönerim Yine Öyle Oldu Biraz Daldan Dala Konuyorum Genişletmek için tıkla ... okulu özledim daha doğrusu arkadaşları - - - Eklendi - - - ~ FatoŞ ~' Alıntı: Ben Kaçayım Artık uykum Geldi Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler