Gönüldaşların Mekanı..

şöyle açıklayayım sana. Hani bi insanın haykırışları vardır ya çok acı çeker mesela evde o çocuklardan birine Allah korusun yılan falan soksa aynı sesi gene çıkartacak bu sefer gene şaka yapıyor veya kavga ediyorlar sanacağız. Biri 11 yaşında biri 9 yaşında diğeri de 6 yaşında benden küçük üvey kardeşlerim. Bi insan sabahtan akşama kadar birbiri ile kavga edebilir mi yaw zaten onlara sorsan abisimiyiz değil miyiz belli değil bizi hiçbir zaman kale almadılar (biraz da annelerinin gazıyla) bundan sonra da almayacaklar. Bazen sevimli olabiliyorlar. Laf dinleyebiliyorlar ama bu en fazla 1 saat sürüyor.

- - - Eklendi - - -

+1

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
slm. millet. hmmm. Uyumamız lazım herhalde bu saatte

- - - Eklendi - - -

00:00 olmuş yha pff.

EroL

Emekli Yönetici
Ne yorucu bir gündü yahu

EroL

Emekli Yönetici
Gözümü açar açmaz aksiyon başladı bir ara baktım saat 16 olmuş. Ben bişey unuttum ama ney diyorum. Kahvaltı yapmayı unutmuşum

Tepkiler: Reşwan ve Tuba
O bana evde yalniz kaldigim zaman oluyor Yattigim yerden kalkmaya useniyorum yemiyorum birsey
Zayiflamaya birebir usengeclik Ama sadece yemek icin useneceksin tabi

Tepkiler: Tuba

EroL

Emekli Yönetici
Diğer işler için üşenirsen Allah muhafaza

Yönetim işlerini diyorsan zaten forum yüzünden üşeniyorum kalkıp yemek yapmaya

Yemeyi içmeyi unutuyorum konu forum olunca

Ben insani ihtiyaçlardan bahsetmiştim Lütfullah

Bi çay ısmarlayında içelim

Onları da unutuyorum

Bugün annemler geldi karşılamak için kalktım karşıladım sonra tuvalete gittim annem de gelmesek altına yapacakmışsın valla dedi

EroL

Emekli Yönetici
Ufaktan kaçıyorum yorgunluk başladı. Yarın görüşmek üzere kendine iyi bak Lütfullah

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
ne uykucusunuz yha daha gece yeni başlamıyor ama yine de yatmayın yani.