Gönüldaşların Mekanı..

man20

Üye
Birine terbiyesiz dedim ondan geldi ama o kisi ban yedi.yahu furkan ben der miyim bilmiyor musun beni
tatlım ama sen 3'er puanlı olmak üzere 2 kere uyarı almışsın. çünkü uyarılarda direk 6 puan yok. ya 3 veriolar ya da 5
nese sen konuyu kapatın demiştin amacım seni üzmek değildi :/

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye
tatlım ama sen 3'er puanlı olmak üzere 2 kere uyarı almışsın. çünkü uyarılarda direk 6 puan yok. ya 3 veriolar ya da 5
nese sen konuyu kapatın demiştin amacım seni üzmek değildi :/
Yok var direk altı puan bak istersen yanında 1 yazıyor

Ama işte onun yanında beyinsiz felan da dedim ama çok terbiyesizceydi onun dedikleri

Alev ablam yalancı mı demek istiyorsun ayrıca

Bir şey soracağım bizim okul Messi ciler Ronaldocular diye ikiye ayrıldı Ronaldo cular Ronaldo'nun Bold dan hızlı olduğunu söylüyorlar

hayır. Bu arada önemli olan 200 metre yarışıdır 100 metre değil. Bolt onda da 1 numara.
Ronaldo bi sprintci olsaydı bence en iyisi olurdu, adam spor için yaratılmış gibi.

- - - Eklendi - - -

evet Fatih cevap ver
(sürekli Fox Crime izliyorum da ondan bu sorular )

- - - Eklendi - - -

ekleme: cevap gelmiş

Bir şey soracağım bizim okul Messi ciler Ronaldocular diye ikiye ayrıldı Ronaldo cular Ronaldo'nun Bold dan hızlı olduğunu söylüyorlar

Ben ronaldocuyum ama bukadar saçmalık duymadım. Ronaldoyu geçmiş yıllarda dünyada 1.mi avrupada 1.mi ne öyle bi adamla yarıştırıolar düz yolda . Ronaldo kaybedior 0, küsüratla. ama dönemeçli zigzaglıda ronaldo kazanıor 0, küsüratla....

bold kim ronaldo kim. Çatur çutur geçer bold.

man20

Üye

Yok var direk altı puan bak istersen yanında 1 yazıyor

Ama işte onun yanında beyinsiz felan da dedim ama çok terbiyesizceydi onun dedikleri

Alev ablam yalancı mı demek istiyorsun ayrıca
aaaa ewt haklısın varmış direk 6 puan
estağfurullah tatlım sen yalan sölemezsin

Ponduss okadar hızlısınki mesajlarına yetişilmiyor valla bold gibisin

Takıntılarına takılıp geride takılıp kalma. Sen dusuncelerine taktıkça , hayatta sana takılıp kalır ve boylece takatukalattıramadığın bi takatukacın bile olabilir.

Unutma, takabileceklerin , takamayabileceklerinin takabilitesi kadar takilabilseydi , takamayacağın dusuncelerin takılabiletesi kadar bir takinti selinde takılıp kalırdı...

Bunu benmi dedim yahu

spoke06

Üye
sen söylemedin mi .d.d

yazıyı okumadım ama takmaya devam edeceğim