MasteLaa
Üye
Bir şey soracağım bizim okul Messi ciler Ronaldocular diye ikiye ayrıldı
tatlım ama sen 3'er puanlı olmak üzere 2 kere uyarı almışsın. çünkü uyarılarda direk 6 puan yok. ya 3 veriolar ya da 5Birine terbiyesiz dedim ondan geldi ama o kisi ban yedi.yahu furkan ben der miyim bilmiyor musun beni
Yok var direk altı puan bak istersen yanında 1 yazıyortatlım ama sen 3'er puanlı olmak üzere 2 kere uyarı almışsın. çünkü uyarılarda direk 6 puan yok. ya 3 veriolar ya da 5
nese sen konuyu kapatın demiştin amacım seni üzmek değildi :/
Bir şey soracağım bizim okul Messi ciler Ronaldocular diye ikiye ayrıldıRonaldo cular Ronaldo'nun Bold dan hızlı olduğunu söylüyorlar
tatlım ama sen 3'er puanlı olmak üzere 2 kere uyarı almışsın. çünkü uyarılarda direk 6 puan yok. ya 3 veriolar ya da 5
Bir şey soracağım bizim okul Messi ciler Ronaldocular diye ikiye ayrıldıRonaldo cular Ronaldo'nun Bold dan hızlı olduğunu söylüyorlar
aaaa ewt haklısın varmış direk 6 puan
Yok var direk altı puan bak istersen yanında 1 yazıyor
Ama işte onun yanında beyinsiz felan da dedim ama çok terbiyesizceydi onun dedikleri
Alev ablam yalancı mı demek istiyorsun ayrıca
aaaa ewt haklısın varmış direk 6 puan
estağfurullah tatlım sen yalan sölemezsin
Ponduss okadar hızlısınki mesajlarına yetişilmiyor valla bold gibisin
Bolt olmasın o
- - - Eklendi - - -
Ponduss değil Pondusss
Amaaan isimlere takilma yaw
takılıyorum
Takıntılarına takılıp geride takılıp kalma. Sen dusuncelerine taktıkça , hayatta sana takılıp kalır ve boylece takatukalattıramadığın bi takatukacın bile olabilir.
Unutma, takabileceklerin , takamayabileceklerinin takabilitesi kadar takilabilseydi , takamayacağın dusuncelerin takılabiletesi kadar bir takinti selinde takılıp kalırdı...
Bunu benmi dedim yahu
Diyorumki bu kadar takıntılı olma
yazıyı okumadım ama takmaya devam edeceğim
Diyorumki bu kadar takıntılı olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?