__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: 23 yaşındayım hu erkekelr maasınız kaç para Genişletmek için tıkla ... peder ayda 3-5 kuruş veriyor oda benzine ancak yetiyor mayış alamiyik
pelın_' Alıntı: 23 yaşındayım hu erkekelr maasınız kaç para Genişletmek için tıkla ... peder ayda 3-5 kuruş veriyor oda benzine ancak yetiyor mayış alamiyik
Emrgncy Üye Cümleten Hayırlı sabahlar... - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: 23 yaşındayım hu erkekelr maasınız kaç para Genişletmek için tıkla ... Bayanlar yaşlarını mümkün olduğunca az, Erkekler de maaşlarını mümkün olduğunca çok söylerler.. Primleri saymazsak aşağı yukarı bi 7500 alıyorum.. (Bunun gibi mesela) Bu tiplerin Ayranı yoktur içmeye, At la gider .....
Cümleten Hayırlı sabahlar... - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: 23 yaşındayım hu erkekelr maasınız kaç para Genişletmek için tıkla ... Bayanlar yaşlarını mümkün olduğunca az, Erkekler de maaşlarını mümkün olduğunca çok söylerler.. Primleri saymazsak aşağı yukarı bi 7500 alıyorum.. (Bunun gibi mesela) Bu tiplerin Ayranı yoktur içmeye, At la gider .....
pelın_ günaydınn - - - Eklendi - - - günaydınn - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Cümleten Hayırlı sabahlar... - - - Eklendi - - - Bayanlar yaşlarını mümkün olduğunca az, Erkekler de maaşlarını mümkün olduğunca çok söylerler.. Primleri saymazsak aşağı yukarı bi 7500 alıyorum.. (Bunun gibi mesela) Bu tiplerin Ayranı yoktur içmeye, At la gider ..... Genişletmek için tıkla ... eskı parayla 7,500 mılyarmı yolsa 7500 tl mi dıycem sanırsam 7500 abowww ne ıs yaparsın sen ya öle
günaydınn - - - Eklendi - - - günaydınn - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Cümleten Hayırlı sabahlar... - - - Eklendi - - - Bayanlar yaşlarını mümkün olduğunca az, Erkekler de maaşlarını mümkün olduğunca çok söylerler.. Primleri saymazsak aşağı yukarı bi 7500 alıyorum.. (Bunun gibi mesela) Bu tiplerin Ayranı yoktur içmeye, At la gider ..... Genişletmek için tıkla ... eskı parayla 7,500 mılyarmı yolsa 7500 tl mi dıycem sanırsam 7500 abowww ne ıs yaparsın sen ya öle
tarxhn Üye pelın_' Alıntı: günaydınn - - - Eklendi - - - günaydınn - - - Eklendi - - - eskı parayla 7,500 mılyarmı yolsa 7500 tl mi dıycem sanırsam 7500 abowww ne ıs yaparsın sen ya öle Genişletmek için tıkla ... atmasan mesleginde galiba
pelın_' Alıntı: günaydınn - - - Eklendi - - - günaydınn - - - Eklendi - - - eskı parayla 7,500 mılyarmı yolsa 7500 tl mi dıycem sanırsam 7500 abowww ne ıs yaparsın sen ya öle Genişletmek için tıkla ... atmasan mesleginde galiba
tarxhn Üye benimde aylık elime 20bin geçiyor. araç bakım,malzeme,yakıt derken kala kala 1750tl kalıyor. demek ki neymiş ben 20bin tl değil 1750tl gelirim oluyormuş
benimde aylık elime 20bin geçiyor. araç bakım,malzeme,yakıt derken kala kala 1750tl kalıyor. demek ki neymiş ben 20bin tl değil 1750tl gelirim oluyormuş
Emrgncy Üye pelın_' Alıntı: günaydınn - - - Eklendi - - - günaydınn - - - Eklendi - - - eskı parayla 7,500 mılyarmı yolsa 7500 tl mi dıycem sanırsam 7500 abowww ne ıs yaparsın sen ya öle Genişletmek için tıkla ... Mesela yani canım... Ben ticaretle uğraşıyorum, maaş dalgalı kur anlayacağın.. Bir bakarsın 3000, bir bakarsın 1500... faturalar, kartlar, evin masrafları, çocukların masrafları.... Sonuç sıfıııııııırrrrrr....
pelın_' Alıntı: günaydınn - - - Eklendi - - - günaydınn - - - Eklendi - - - eskı parayla 7,500 mılyarmı yolsa 7500 tl mi dıycem sanırsam 7500 abowww ne ıs yaparsın sen ya öle Genişletmek için tıkla ... Mesela yani canım... Ben ticaretle uğraşıyorum, maaş dalgalı kur anlayacağın.. Bir bakarsın 3000, bir bakarsın 1500... faturalar, kartlar, evin masrafları, çocukların masrafları.... Sonuç sıfıııııııırrrrrr....
pelın_ [video=youtube;RC8J8cDLzCQ]http://www.youtube.com/watch?v=RC8J8cDLzCQ&feature=related[/video] KÜRŞAD geldı aklıma eskılerbilir bay_aka özledım senı
[video=youtube;RC8J8cDLzCQ]http://www.youtube.com/watch?v=RC8J8cDLzCQ&feature=related[/video] KÜRŞAD geldı aklıma eskılerbilir bay_aka özledım senı
bill_ Üye pelın_' Alıntı: başım ağrıyo Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsunn :/ - - - Eklendi - - - tarxhn' Alıntı: herkeze s.a Genişletmek için tıkla ... a.s
pelın_' Alıntı: başım ağrıyo Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsunn :/ - - - Eklendi - - - tarxhn' Alıntı: herkeze s.a Genişletmek için tıkla ... a.s
Emrgncy Üye tarxhn' Alıntı: v.a.s Genişletmek için tıkla ... Ne var ne çok Nasılsın kardeş... - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: başım ağrıyo Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun... Sabahtan beri benim de başım ağrıyor.. iki tane ağrı kesici attım hâlâ kesmedi
tarxhn' Alıntı: v.a.s Genişletmek için tıkla ... Ne var ne çok Nasılsın kardeş... - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: başım ağrıyo Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun... Sabahtan beri benim de başım ağrıyor.. iki tane ağrı kesici attım hâlâ kesmedi