MrTech Üye MasteLaa' Alıntı: Nasılsın kardeşlik Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun Kardeslik Seni Sormalı
MasteLaa Üye MrTech' Alıntı: Hamdolsun Kardeslik Seni Sormalı Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun sağolasın gececilere geçelim bence
MrTech' Alıntı: Hamdolsun Kardeslik Seni Sormalı Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun sağolasın gececilere geçelim bence
FatoŞ Üye MrTech' Alıntı: Hamd Edisin Daim Olsun Fatoscum Simdi Daha İyi Oldum Aileme Kavusunca Genişletmek için tıkla ... Allah Razı Olsun Yaşarım Oo Hayırlı uğurlu Olsun Ayrılmassınız İnşAllah ~ Evet Günaydınlar Kimse Var mı ? - - - Eklendi - - - bill_' Alıntı: hayırlı cumalar herkeseee Genişletmek için tıkla ... Aa Bugünn Cumaydı Değil mi Sağol Sanada Hayırlı Cumalar..
MrTech' Alıntı: Hamd Edisin Daim Olsun Fatoscum Simdi Daha İyi Oldum Aileme Kavusunca Genişletmek için tıkla ... Allah Razı Olsun Yaşarım Oo Hayırlı uğurlu Olsun Ayrılmassınız İnşAllah ~ Evet Günaydınlar Kimse Var mı ? - - - Eklendi - - - bill_' Alıntı: hayırlı cumalar herkeseee Genişletmek için tıkla ... Aa Bugünn Cumaydı Değil mi Sağol Sanada Hayırlı Cumalar..
pelın_ ~ FatoŞ ~' Alıntı: Niyeki ? Genişletmek için tıkla ... dükkanda sayım vardı akşam ve malesef sabahçı bendemdükkana bi girdim heryer heryerde yanı bı kamyon yaklaşsa çop dıye gotururler o derce herşey karışık bırnıne öldüm düzeltiyorum dıye
~ FatoŞ ~' Alıntı: Niyeki ? Genişletmek için tıkla ... dükkanda sayım vardı akşam ve malesef sabahçı bendemdükkana bi girdim heryer heryerde yanı bı kamyon yaklaşsa çop dıye gotururler o derce herşey karışık bırnıne öldüm düzeltiyorum dıye
FatoŞ Üye pelın_' Alıntı: dükkanda sayım vardı akşam ve malesef sabahçı bendemdükkana bi girdim heryer heryerde yanı bı kamyon yaklaşsa çop dıye gotururler o derce herşey karışık bırnıne öldüm düzeltiyorum dıye Genişletmek için tıkla ... Oo Allah Kolaylık Versin Canım
pelın_' Alıntı: dükkanda sayım vardı akşam ve malesef sabahçı bendemdükkana bi girdim heryer heryerde yanı bı kamyon yaklaşsa çop dıye gotururler o derce herşey karışık bırnıne öldüm düzeltiyorum dıye Genişletmek için tıkla ... Oo Allah Kolaylık Versin Canım
pelın_ ~ FatoŞ ~' Alıntı: Oo Allah Kolaylık Versin Canım Genişletmek için tıkla ... biraz verdi cnm işte 10 da bi başladım yenibitti ama bende bıttım
~ FatoŞ ~' Alıntı: Oo Allah Kolaylık Versin Canım Genişletmek için tıkla ... biraz verdi cnm işte 10 da bi başladım yenibitti ama bende bıttım
FatoŞ Üye pelın_' Alıntı: biraz verdi cnm işte 10 da bi başladım yenibitti ama bende bıttım Genişletmek için tıkla ... Olsun Dinlenirsin Geçer uzundur Görüşemedik Nasıl Gidiyor anlat bakalım neler yaptın ?
pelın_' Alıntı: biraz verdi cnm işte 10 da bi başladım yenibitti ama bende bıttım Genişletmek için tıkla ... Olsun Dinlenirsin Geçer uzundur Görüşemedik Nasıl Gidiyor anlat bakalım neler yaptın ?
pelın_ ~ FatoŞ ~' Alıntı: Olsun Dinlenirsin Geçer uzundur Görüşemedik Nasıl Gidiyor anlat bakalım neler yaptın ? Genişletmek için tıkla ... valla hep aynı be canıım iş ev yatak duş yemek otobus arasında git gel değişik hiçbişey yok monoton bır hayat
~ FatoŞ ~' Alıntı: Olsun Dinlenirsin Geçer uzundur Görüşemedik Nasıl Gidiyor anlat bakalım neler yaptın ? Genişletmek için tıkla ... valla hep aynı be canıım iş ev yatak duş yemek otobus arasında git gel değişik hiçbişey yok monoton bır hayat
FatoŞ Üye pelın_' Alıntı: valla hep aynı be canıım iş ev yatak duş yemek otobus arasında git gel değişik hiçbişey yok monoton bır hayat Genişletmek için tıkla ... ;Ahh Monotonluk İşin Zor
pelın_' Alıntı: valla hep aynı be canıım iş ev yatak duş yemek otobus arasında git gel değişik hiçbişey yok monoton bır hayat Genişletmek için tıkla ... ;Ahh Monotonluk İşin Zor