tarxhn Üye __xXx__' Alıntı: ablacan ben sana on numara melemen yapam samsunluların usülden yen mi Genişletmek için tıkla ... al işte aşcı ezdi beni
__xXx__' Alıntı: ablacan ben sana on numara melemen yapam samsunluların usülden yen mi Genişletmek için tıkla ... al işte aşcı ezdi beni
__xXx__ Üye tarxhn' Alıntı: al işte aşcı ezdi beni Genişletmek için tıkla ... ayıpsın abi gel sana da yemek yapmasını öğreteyim bi erkek için çok fazla yemek türünü yapmayı biliyorum
tarxhn' Alıntı: al işte aşcı ezdi beni Genişletmek için tıkla ... ayıpsın abi gel sana da yemek yapmasını öğreteyim bi erkek için çok fazla yemek türünü yapmayı biliyorum
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: tatar böreğini herkez bılmez ablacım helal Genişletmek için tıkla ... babannemden öğrendim babannem erzurumlu resimde koyduğundan biraz farklı bizimkilerin yaptığı daha kolaya kaçmışlar
pelın_' Alıntı: tatar böreğini herkez bılmez ablacım helal Genişletmek için tıkla ... babannemden öğrendim babannem erzurumlu resimde koyduğundan biraz farklı bizimkilerin yaptığı daha kolaya kaçmışlar
pelın_ __xXx__' Alıntı: babannemden öğrendim babannem erzurumlu resimde koyduğundan biraz farklı bizimkilerin yaptığı daha kolaya kaçmışlar Genişletmek için tıkla ... abalcan o ravyolinin bi degısık versıyonu zaten tatar böregı çiğ börek gibi
__xXx__' Alıntı: babannemden öğrendim babannem erzurumlu resimde koyduğundan biraz farklı bizimkilerin yaptığı daha kolaya kaçmışlar Genişletmek için tıkla ... abalcan o ravyolinin bi degısık versıyonu zaten tatar böregı çiğ börek gibi
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: abalcan o ravyolinin bi degısık versıyonu zaten tatar böregı çiğ börek gibi Genişletmek için tıkla ... yok öyle de degil
pelın_' Alıntı: abalcan o ravyolinin bi degısık versıyonu zaten tatar böregı çiğ börek gibi Genişletmek için tıkla ... yok öyle de degil
pelın_ tarxhn' Alıntı: aşccılık okusaydım şimdi hem karnım toktu bende cebim toktu :heh Genişletmek için tıkla ... hahah aşçılık okudum dünya çapında ödüllerim var ama hem açım hem param yok nasıl olcak sımdı neyse ben kacar 11 12 gıbı gelırım öpüldünüzz
tarxhn' Alıntı: aşccılık okusaydım şimdi hem karnım toktu bende cebim toktu :heh Genişletmek için tıkla ... hahah aşçılık okudum dünya çapında ödüllerim var ama hem açım hem param yok nasıl olcak sımdı neyse ben kacar 11 12 gıbı gelırım öpüldünüzz
MrTech Üye tarxhn' Alıntı: aşccılık okusaydım şimdi hem karnım toktu bende cebim toktu :heh Genişletmek için tıkla ... Ascı Degilim Ama Pastacıyım Pastacılıkta da İş Var
tarxhn' Alıntı: aşccılık okusaydım şimdi hem karnım toktu bende cebim toktu :heh Genişletmek için tıkla ... Ascı Degilim Ama Pastacıyım Pastacılıkta da İş Var
__xXx__ Üye 4.bp.blogspot.com/_sACeaP_Kuhs/S_q5-ajy3cI/AAAAAAAABDg/o2pEhPu7yvk/s1600/10000.png böyle bu şekilde
__xXx__ Üye havanız kime bende mühendis olcam öğrencinin de ascinin da işine yarayacak makineleri ben yapcam
MrTech Üye tarxhn' Alıntı: olsun bende öğretmenim onları yapıcak insan yetiştiryorum Genişletmek için tıkla ... Ne Ögretmeni ?
tarxhn' Alıntı: olsun bende öğretmenim onları yapıcak insan yetiştiryorum Genişletmek için tıkla ... Ne Ögretmeni ?
MrTech Üye __xXx__' Alıntı: havanız kime bende mühendis olcam öğrencinin de ascinin da işine yarayacak makineleri ben yapcam Genişletmek için tıkla ... Bende Allah Nasip Ederse Bilgisayar Mühendisi Olcam Ben Sizin Sistemleri Üretcem - - - Eklendi - - - tarxhn' Alıntı: seni eğitende benim mesleğimdeki kişi olacak beni gececek meslek yoqqqq Genişletmek için tıkla ... Var Dohtor
__xXx__' Alıntı: havanız kime bende mühendis olcam öğrencinin de ascinin da işine yarayacak makineleri ben yapcam Genişletmek için tıkla ... Bende Allah Nasip Ederse Bilgisayar Mühendisi Olcam Ben Sizin Sistemleri Üretcem - - - Eklendi - - - tarxhn' Alıntı: seni eğitende benim mesleğimdeki kişi olacak beni gececek meslek yoqqqq Genişletmek için tıkla ... Var Dohtor
__xXx__ Üye MrTech' Alıntı: Bende Allah Nasip Ederse Bilgisayar Mühendisi Olcam Ben Sizin Sistemleri Üretcem Genişletmek için tıkla ... bizim sistemleri yine biz üretiriz paşa siz ekstra uygulama eklerseniz - - - Eklendi - - - tarxhn' Alıntı: seni eğitende benim mesleğimdeki kişi olacak beni gececek meslek yoqqqq Genişletmek için tıkla ... yoo beni eğiten yine bir endüstri müh öğretmen değil
MrTech' Alıntı: Bende Allah Nasip Ederse Bilgisayar Mühendisi Olcam Ben Sizin Sistemleri Üretcem Genişletmek için tıkla ... bizim sistemleri yine biz üretiriz paşa siz ekstra uygulama eklerseniz - - - Eklendi - - - tarxhn' Alıntı: seni eğitende benim mesleğimdeki kişi olacak beni gececek meslek yoqqqq Genişletmek için tıkla ... yoo beni eğiten yine bir endüstri müh öğretmen değil