MasteLaa Üye Allah'a şükür çok iyiyim ama şuan MR a gitmem lazım dua edin bir şey çıkmasın sizi seviyorum hayırlı günler canım abim ve ablalarım
Allah'a şükür çok iyiyim ama şuan MR a gitmem lazım dua edin bir şey çıkmasın sizi seviyorum hayırlı günler canım abim ve ablalarım
__xXx__ Üye allah yardımcın olsun fatih inşallah sonuçlar istediğin gibi çıkar - - - Eklendi - - - onurahmet03' Alıntı: Selamun aleyküm abiler ablalar oyun önercek varmı yüksek ekran kartlı olmasın Genişletmek için tıkla ... cs 1.6
allah yardımcın olsun fatih inşallah sonuçlar istediğin gibi çıkar - - - Eklendi - - - onurahmet03' Alıntı: Selamun aleyküm abiler ablalar oyun önercek varmı yüksek ekran kartlı olmasın Genişletmek için tıkla ... cs 1.6
onurahmet03 Üye __xXx__' Alıntı: allah yardımcın olsun fatih inşallah sonuçlar istediğin gibi çıkar - - - Eklendi - - - cs 1.6 Genişletmek için tıkla ... 1.6 pek sevmiyom silahlı değil macera , aksiyon sihir gibi şeyler olursa mükemmel olucak nette pek bulamadımım Sihir derken bilim , kurgu seviyorum ama sihirli oyunlar güzel oluyo
__xXx__' Alıntı: allah yardımcın olsun fatih inşallah sonuçlar istediğin gibi çıkar - - - Eklendi - - - cs 1.6 Genişletmek için tıkla ... 1.6 pek sevmiyom silahlı değil macera , aksiyon sihir gibi şeyler olursa mükemmel olucak nette pek bulamadımım Sihir derken bilim , kurgu seviyorum ama sihirli oyunlar güzel oluyo
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: ölcem len bu işyerınde tek başıma Genişletmek için tıkla ... istersen sen hariç iş yerindeki herkesi katlettireyim
pelın_' Alıntı: ölcem len bu işyerınde tek başıma Genişletmek için tıkla ... istersen sen hariç iş yerindeki herkesi katlettireyim
__xXx__ Üye tarxhn' Alıntı: o iş yerini güvenliği benim beni nasıl geciceksiniz elimde akrep kapıda bekliyorum Genişletmek için tıkla ... canım ben ablacanımı ve sevdiklerini öldürmücem onun canını sıkan herkesi öldürcem
tarxhn' Alıntı: o iş yerini güvenliği benim beni nasıl geciceksiniz elimde akrep kapıda bekliyorum Genişletmek için tıkla ... canım ben ablacanımı ve sevdiklerini öldürmücem onun canını sıkan herkesi öldürcem
pelın_ ben kendimi öldürüyüm sorun kökten çözülsün ve tam 13 saat oldu ayaktayım allahım sana geliyorum ve açım şaka gibi
ben kendimi öldürüyüm sorun kökten çözülsün ve tam 13 saat oldu ayaktayım allahım sana geliyorum ve açım şaka gibi
pelın_ tarxhn' Alıntı: gelimde yumek getireyim sana Genişletmek için tıkla ... sen ravyoli yapmasını bılıyomusun ondan ıstıyorum
tarxhn' Alıntı: gelimde yumek getireyim sana Genişletmek için tıkla ... sen ravyoli yapmasını bılıyomusun ondan ıstıyorum