MrTech Üye Emrgncy112' Alıntı: Hayırdır neye ayarlıyorsunuz saatleri.. Genişletmek için tıkla ... Büyük Operasyona Abi
Emrgncy112' Alıntı: Hayırdır neye ayarlıyorsunuz saatleri.. Genişletmek için tıkla ... Büyük Operasyona Abi
MrTech Üye Emrgncy112' Alıntı: Bensiz operasyon olmaz... hemen ayarlıyorum saatimi Genişletmek için tıkla ...
Cezzbedici3 Üye pelın_' Alıntı: ben geldımm Genişletmek için tıkla ... telden cvp veremedim iyiyim canım sen nabıyosun =) - - - Eklendi - - - Cumanın nuru üzerinize olsun gönüldaşlar...
pelın_' Alıntı: ben geldımm Genişletmek için tıkla ... telden cvp veremedim iyiyim canım sen nabıyosun =) - - - Eklendi - - - Cumanın nuru üzerinize olsun gönüldaşlar...
pelın_ Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum nasılsın_?
Emrgncy Üye Cezzbedici3' Alıntı: Cumanın nuru üzerinize olsun gönüldaşlar... Genişletmek için tıkla ... 'Amin' Senin de üzerine olsun...
Cezzbedici3' Alıntı: Cumanın nuru üzerinize olsun gönüldaşlar... Genişletmek için tıkla ... 'Amin' Senin de üzerine olsun...
Emrgncy Üye pelın_' Alıntı: hoşbuldum nasılsın_? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Pelin Sen nasılsın
pelın_ Emrgncy112' Alıntı: sana 20 tl borçlu olan kim? Genişletmek için tıkla ... fevzi telefonumu hiç sevmıyoda 3310 alcam
Emrgncy112' Alıntı: sana 20 tl borçlu olan kim? Genişletmek için tıkla ... fevzi telefonumu hiç sevmıyoda 3310 alcam
pelın_ Emrgncy112' Alıntı: Alma bende birtane var, sana yollayayım Gerçi 3310 arızalı, 3510i olur mu? Genişletmek için tıkla ... olur hemen özelden adresımı yolluyum sana
Emrgncy112' Alıntı: Alma bende birtane var, sana yollayayım Gerçi 3310 arızalı, 3510i olur mu? Genişletmek için tıkla ... olur hemen özelden adresımı yolluyum sana