FatoŞ Üye Cezzbedici3' Alıntı: Ben burdayım kardeşcan =) Genişletmek için tıkla ... Hmm Merhaba Sanada KardeşCan Nasılsın ?
Cezzbedici3' Alıntı: Ben burdayım kardeşcan =) Genişletmek için tıkla ... Hmm Merhaba Sanada KardeşCan Nasılsın ?
FatoŞ Üye MrTech' Alıntı: İyi Akşamlar.Keyifli Sohbetler Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Yaşar Sanada İyi Akşamlar
MrTech' Alıntı: İyi Akşamlar.Keyifli Sohbetler Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Yaşar Sanada İyi Akşamlar
MrTech Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Teşekkürler Yaşar Sanada İyi Akşamlar Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Fatoş
MrTech Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Hamd Olsun Yaşar Sen NAsılsın ? Genişletmek için tıkla ... Hamd Olsun İyiyim.
FatoŞ Üye MrTech' Alıntı: Hamd Olsun İyiyim. Genişletmek için tıkla ... Daim Olsun Hamd Edişin Ne yapıyorsun ?
MrTech Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Daim Olsun Hamd Edişin Ne yapıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Birini Düşünüyorum.Maxicepte Turluyorum.Sen Ne Yapıyorsun ?
~ FatoŞ ~' Alıntı: Daim Olsun Hamd Edişin Ne yapıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Birini Düşünüyorum.Maxicepte Turluyorum.Sen Ne Yapıyorsun ?
FatoŞ Üye Cezzbedici3' Alıntı: sağolasın fatoş senden iyi olmiyim şükür Genişletmek için tıkla ... Sende Sağol Benden de İyi Ol İnşAllah Daim Olur İyi Oluşun - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Birini Düşünüyorum.Maxicepte Turluyorum.Sen Ne Yapıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Ben Valla Şarkı Dinliyorum , Maxi Birde Pcmde Bir Sorun Var arkadaşa Dedim Onu Yapmaya Çalışıyoruz
Cezzbedici3' Alıntı: sağolasın fatoş senden iyi olmiyim şükür Genişletmek için tıkla ... Sende Sağol Benden de İyi Ol İnşAllah Daim Olur İyi Oluşun - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Birini Düşünüyorum.Maxicepte Turluyorum.Sen Ne Yapıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Ben Valla Şarkı Dinliyorum , Maxi Birde Pcmde Bir Sorun Var arkadaşa Dedim Onu Yapmaya Çalışıyoruz
MrTech Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Ben Valla Şarkı Dinliyorum , Maxi Birde Pcmde Bir Sorun Var arkadaşa Dedim Onu Yapmaya Çalışıyoruz Genişletmek için tıkla ... Ne Sorunu ?
~ FatoŞ ~' Alıntı: Ben Valla Şarkı Dinliyorum , Maxi Birde Pcmde Bir Sorun Var arkadaşa Dedim Onu Yapmaya Çalışıyoruz Genişletmek için tıkla ... Ne Sorunu ?
Cezzbedici3 Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Sende Sağol Benden de İyi Ol İnşAllah Daim Olur İyi Oluşun Genişletmek için tıkla ... Güzel dileklerin için teşekkürler - - - Eklendi - - - Telefon kullanmayı sevmiyor musun fatoş ?
~ FatoŞ ~' Alıntı: Sende Sağol Benden de İyi Ol İnşAllah Daim Olur İyi Oluşun Genişletmek için tıkla ... Güzel dileklerin için teşekkürler - - - Eklendi - - - Telefon kullanmayı sevmiyor musun fatoş ?
FatoŞ Üye MrTech' Alıntı: Ne Sorunu ? Genişletmek için tıkla ... Pcm Açıldığında Garip Programlar Çıkıyor arkadaş Virüs Var dEdi Yemek Yemeye Gitti Yoksa Pcme Gidip Halledecek Cezzbedici3' Alıntı: Güzel dileklerin için teşekkürler - - - Eklendi - - - Telefon kullanmayı sevmiyor musun fatoş ? Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim Çok mu Belli Oluyor Kullanmıyorum
MrTech' Alıntı: Ne Sorunu ? Genişletmek için tıkla ... Pcm Açıldığında Garip Programlar Çıkıyor arkadaş Virüs Var dEdi Yemek Yemeye Gitti Yoksa Pcme Gidip Halledecek Cezzbedici3' Alıntı: Güzel dileklerin için teşekkürler - - - Eklendi - - - Telefon kullanmayı sevmiyor musun fatoş ? Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim Çok mu Belli Oluyor Kullanmıyorum
MrTech Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Pcm Açıldığında Garip Programlar Çıkıyor arkadaş Virüs Var dEdi Yemek Yemeye Gitti Yoksa Pcme Gidip Halledecek Genişletmek için tıkla ... Sistemin Ne Fatoş ?
~ FatoŞ ~' Alıntı: Pcm Açıldığında Garip Programlar Çıkıyor arkadaş Virüs Var dEdi Yemek Yemeye Gitti Yoksa Pcme Gidip Halledecek Genişletmek için tıkla ... Sistemin Ne Fatoş ?