pelın_ ewet bu ıkıncı ama ılk defa tercıh yaptım baklım bıde yenı gırcem ıste bu sene baklım ıns bıyerler tutar kurtulurum şu istanbuldan
ewet bu ıkıncı ama ılk defa tercıh yaptım baklım bıde yenı gırcem ıste bu sene baklım ıns bıyerler tutar kurtulurum şu istanbuldan
MasteLaa Üye pelın_' Alıntı: ewet bu ıkıncı ama ılk defa tercıh yaptım baklım bıde yenı gırcem ıste bu sene baklım ıns bıyerler tutar kurtulurum şu istanbuldan Genişletmek için tıkla ... İnşallah istediğin olur ablacım Ama neden İstanbul'u istemiyorsun ??
pelın_' Alıntı: ewet bu ıkıncı ama ılk defa tercıh yaptım baklım bıde yenı gırcem ıste bu sene baklım ıns bıyerler tutar kurtulurum şu istanbuldan Genişletmek için tıkla ... İnşallah istediğin olur ablacım Ama neden İstanbul'u istemiyorsun ??
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: İnşallah istediğin olur ablacım Ama neden İstanbul'u istemiyorsun ?? Genişletmek için tıkla ... Olaya maydanoz olmayı istemem de.İstanbula zevkle gelirsin bir süre sonra bıkarsın.İstanbulda yaşanılmaz
MasteLaa' Alıntı: İnşallah istediğin olur ablacım Ama neden İstanbul'u istemiyorsun ?? Genişletmek için tıkla ... Olaya maydanoz olmayı istemem de.İstanbula zevkle gelirsin bir süre sonra bıkarsın.İstanbulda yaşanılmaz
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: Olaya maydanoz olmayı istemem de.İstanbula zevkle gelirsin bir süre sonra bıkarsın.İstanbulda yaşanılmaz Genişletmek için tıkla ... Estafurlah kardeşim ne maydanozu Bilmiyorum olabilir Ben memleketimde yaşamayı düşünüyorum ( Bursa )
codblackops2' Alıntı: Olaya maydanoz olmayı istemem de.İstanbula zevkle gelirsin bir süre sonra bıkarsın.İstanbulda yaşanılmaz Genişletmek için tıkla ... Estafurlah kardeşim ne maydanozu Bilmiyorum olabilir Ben memleketimde yaşamayı düşünüyorum ( Bursa )
MasteLaa Üye pelın_' Alıntı: varmı ANTALYA gibi memleket ya aklım fıkrım herseyımı orda bıraktım 2011 de Genişletmek için tıkla ... 2010 senesinde ben de Bursa'yı bıraktım
pelın_' Alıntı: varmı ANTALYA gibi memleket ya aklım fıkrım herseyımı orda bıraktım 2011 de Genişletmek için tıkla ... 2010 senesinde ben de Bursa'yı bıraktım
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Estafurlah kardeşim ne maydanozu Bilmiyorum olabilir Ben memleketimde yaşamayı düşünüyorum ( Bursa ) Genişletmek için tıkla ... Bursa iyidir güzeldir
MasteLaa' Alıntı: Estafurlah kardeşim ne maydanozu Bilmiyorum olabilir Ben memleketimde yaşamayı düşünüyorum ( Bursa ) Genişletmek için tıkla ... Bursa iyidir güzeldir
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: Bursa iyidir güzeldir Genişletmek için tıkla ... Evet güzeldi 14 senem geçti orada
codblackops2' Alıntı: Bursa iyidir güzeldir Genişletmek için tıkla ... Evet güzeldi 14 senem geçti orada
codblackops2 Üye __xXx__' Alıntı: selam gençlik naber Genişletmek için tıkla ... As.genç iyiyiz senden naber
MasteLaa Üye __xXx__' Alıntı: selam gençlik naber Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Hoşgeldiniz nasılsınz ??
__xXx__' Alıntı: selam gençlik naber Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Hoşgeldiniz nasılsınz ??
__xXx__ Üye codblackops2' Alıntı: As.genç iyiyiz senden naber Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkürler - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: nhoşgeldın ablcımm Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ablacan nasılsın - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Aleykum selam Hoşgeldiniz nasılsınz ?? Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkürler siz
codblackops2' Alıntı: As.genç iyiyiz senden naber Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkürler - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: nhoşgeldın ablcımm Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ablacan nasılsın - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Aleykum selam Hoşgeldiniz nasılsınz ?? Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkürler siz
MasteLaa Üye __xXx__' Alıntı: iyiyim teşekkürler - - - Eklendi - - - hoşbulduk ablacan nasılsın - - - Eklendi - - - iyiyim teşekkürler siz Genişletmek için tıkla ... Rica ediyorum abim hamd olsun iyiyim
__xXx__' Alıntı: iyiyim teşekkürler - - - Eklendi - - - hoşbulduk ablacan nasılsın - - - Eklendi - - - iyiyim teşekkürler siz Genişletmek için tıkla ... Rica ediyorum abim hamd olsun iyiyim
__xXx__ Üye MasteLaa' Alıntı: Rica ediyorum abim hamd olsun iyiyim Genişletmek için tıkla ... allah daha da iyi etsin - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: ıyıyım ablacan dıyısıne kurban olayım Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: Rica ediyorum abim hamd olsun iyiyim Genişletmek için tıkla ... allah daha da iyi etsin - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: ıyıyım ablacan dıyısıne kurban olayım Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye __xXx__' Alıntı: allah daha da iyi etsin Genişletmek için tıkla ... Amin teşekkürler .. Seni de daha iyi etsin inşallah
__xXx__' Alıntı: allah daha da iyi etsin Genişletmek için tıkla ... Amin teşekkürler .. Seni de daha iyi etsin inşallah
__xXx__ Üye MasteLaa' Alıntı: Amin teşekkürler .. Seni de daha iyi etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... amin
MasteLaa' Alıntı: Amin teşekkürler .. Seni de daha iyi etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... amin