codblackops2 Üye TheM-CK' Alıntı: ??? Genişletmek için tıkla ... yok bişi - - - Eklendi - - - sohbet etcek birileri arıyorumm
TheM-CK' Alıntı: ??? Genişletmek için tıkla ... yok bişi - - - Eklendi - - - sohbet etcek birileri arıyorumm
-efşan Üye codblackops2' Alıntı: yok bişi - - - Eklendi - - - sohbet etcek birileri arıyorumm Genişletmek için tıkla ... Buyur. Edelim.
codblackops2' Alıntı: yok bişi - - - Eklendi - - - sohbet etcek birileri arıyorumm Genişletmek için tıkla ... Buyur. Edelim.
-efşan Üye codblackops2' Alıntı: Ben o kahveyi içmeseydşm mışıl mışıl uyurdum ama artık çok geç . Genişletmek için tıkla ... Yapacak bir şey yok. Uykusuzluğa talim.
codblackops2' Alıntı: Ben o kahveyi içmeseydşm mışıl mışıl uyurdum ama artık çok geç . Genişletmek için tıkla ... Yapacak bir şey yok. Uykusuzluğa talim.
codblackops2 Üye TheM-CK' Alıntı: Yapacak bir şey yok. Uykusuzluğa talim. Genişletmek için tıkla ... Bişi sorcam sen telefondan yazı kodunu nasıl yapıyorsun yani mesaja nasıl ekleyebiliyorsun.
TheM-CK' Alıntı: Yapacak bir şey yok. Uykusuzluğa talim. Genişletmek için tıkla ... Bişi sorcam sen telefondan yazı kodunu nasıl yapıyorsun yani mesaja nasıl ekleyebiliyorsun.
-efşan Üye codblackops2' Alıntı: Bişi sorcam sen telefondan yazı kodunu nasıl yapıyorsun yani mesaja nasıl ekleyebiliyorsun. Genişletmek için tıkla ... Yazı kodu derken? Alıntı mı?
codblackops2' Alıntı: Bişi sorcam sen telefondan yazı kodunu nasıl yapıyorsun yani mesaja nasıl ekleyebiliyorsun. Genişletmek için tıkla ... Yazı kodu derken? Alıntı mı?
codblackops2 Üye TheM-CK' Alıntı: Yazı kodu derken? Alıntı mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır.Yazı fontu.Her seferinde nasıl o fontu nasıl mesaja ekleyebiliyorsn
TheM-CK' Alıntı: Yazı kodu derken? Alıntı mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır.Yazı fontu.Her seferinde nasıl o fontu nasıl mesaja ekleyebiliyorsn
-efşan Üye Her seferinde eklemeye gerek yok ki.! Bir kere ayarlıyoruz. Devamlı öyle gidiyor. http://www.maxicep.com/profil/secenekler/
Her seferinde eklemeye gerek yok ki.! Bir kere ayarlıyoruz. Devamlı öyle gidiyor. http://www.maxicep.com/profil/secenekler/
codblackops2 Üye Hay Allah razı olsun senden.fontu kopyalıyorum her seferşnde yazcağım mesaja yapıştırmak zorunda kalıyorum.şimdi denicem
Hay Allah razı olsun senden.fontu kopyalıyorum her seferşnde yazcağım mesaja yapıştırmak zorunda kalıyorum.şimdi denicem
codblackops2 Üye TheM-CK' Alıntı: Mobilde çalışmıyor galiba. Ben masaüsü görünüme geçiyorum yaparken. Genişletmek için tıkla ... Deneme - - - Eklendi - - - Vallahi Allah razı olsun senden çok büyük hayra geçtin oh be - - - Eklendi - - - Opera minide masaüstü görünümden hallettim tekrar teşekkürler
TheM-CK' Alıntı: Mobilde çalışmıyor galiba. Ben masaüsü görünüme geçiyorum yaparken. Genişletmek için tıkla ... Deneme - - - Eklendi - - - Vallahi Allah razı olsun senden çok büyük hayra geçtin oh be - - - Eklendi - - - Opera minide masaüstü görünümden hallettim tekrar teşekkürler
-efşan Üye codblackops2' Alıntı: Deneme - - - Eklendi - - - Vallahi Allah razı olsun senden çok büyük hayra geçtin oh be - - - Eklendi - - - Opera minide masaüstü görünümden hallettim tekrar teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim Kardeşim.
codblackops2' Alıntı: Deneme - - - Eklendi - - - Vallahi Allah razı olsun senden çok büyük hayra geçtin oh be - - - Eklendi - - - Opera minide masaüstü görünümden hallettim tekrar teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim Kardeşim.