MasteLaa Üye pelın_' Alıntı: elım yanıyo yahu üff nasıl döktüm o çayı Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım ablacım soğuk suya sakın sokma elini
pelın_' Alıntı: elım yanıyo yahu üff nasıl döktüm o çayı Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım ablacım soğuk suya sakın sokma elini
-efşan Üye greenmile' Alıntı: eyvallah kardeşim iyidir senden naber hoşbuldum fatoş sağol sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Şükrolsun Kardeşim. İyiyim. Sağolasın. Görünmüyorsun bu aralar?
greenmile' Alıntı: eyvallah kardeşim iyidir senden naber hoşbuldum fatoş sağol sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Şükrolsun Kardeşim. İyiyim. Sağolasın. Görünmüyorsun bu aralar?
FatoŞ Üye pelın_' Alıntı: ahanda çıkardım ama nasıl y anıyo yahu ben koca ocaklarda yemek yapmış kız elımı hıc yakmadım sen gır bı bardak şekersiz çayda yan emi neyse artık Genişletmek için tıkla ... Aferin Çıkardığın iyi Olmuş olur öyle Şeker Sür Hadi Geçer 15 Dakikaya..
pelın_' Alıntı: ahanda çıkardım ama nasıl y anıyo yahu ben koca ocaklarda yemek yapmış kız elımı hıc yakmadım sen gır bı bardak şekersiz çayda yan emi neyse artık Genişletmek için tıkla ... Aferin Çıkardığın iyi Olmuş olur öyle Şeker Sür Hadi Geçer 15 Dakikaya..
MasteLaa Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Çıkart Şeker Sür Buzlu Su Daha Kötü Yapar Hadi Pelinn Sende Sağol Hamd Olsun - - - Eklendi - - - İnşAllah Şeker Genişletmek için tıkla ...
~ FatoŞ ~' Alıntı: Çıkart Şeker Sür Buzlu Su Daha Kötü Yapar Hadi Pelinn Sende Sağol Hamd Olsun - - - Eklendi - - - İnşAllah Şeker Genişletmek için tıkla ...
greenmile Üye TheM-CK' Alıntı: Şükrolsun Kardeşim. İyiyim. Sağolasın. Görünmüyorsun bu aralar? Genişletmek için tıkla ... pek pc başında olmuyorum kardeşim o yüzden yani
TheM-CK' Alıntı: Şükrolsun Kardeşim. İyiyim. Sağolasın. Görünmüyorsun bu aralar? Genişletmek için tıkla ... pek pc başında olmuyorum kardeşim o yüzden yani
-efşan Üye greenmile' Alıntı: pek pc başında olmuyorum kardeşim o yüzden yani Genişletmek için tıkla ... Özleniyorsun Birader.
greenmile' Alıntı: pek pc başında olmuyorum kardeşim o yüzden yani Genişletmek için tıkla ... Özleniyorsun Birader.
greenmile Üye TheM-CK' Alıntı: Özleniyorsun Birader. Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim eksik olma bizim diğer samsunlu napıyor yaşıyo mu?
TheM-CK' Alıntı: Özleniyorsun Birader. Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim eksik olma bizim diğer samsunlu napıyor yaşıyo mu?
-efşan Üye greenmile' Alıntı: eyvallah kardeşim eksik olma bizim diğer samsunlu napıyor yaşıyo mu? Genişletmek için tıkla ... Diğer Samsunlu?
greenmile' Alıntı: eyvallah kardeşim eksik olma bizim diğer samsunlu napıyor yaşıyo mu? Genişletmek için tıkla ... Diğer Samsunlu?
-efşan Üye greenmile' Alıntı: mareşal Genişletmek için tıkla ... O terk etti Samsun'u yahu. İş için bir gitti. Gidiş o gidiş. Aklına estimi haber veriyor. Bir yakalasam fena yapacağım onu
greenmile' Alıntı: mareşal Genişletmek için tıkla ... O terk etti Samsun'u yahu. İş için bir gitti. Gidiş o gidiş. Aklına estimi haber veriyor. Bir yakalasam fena yapacağım onu
greenmile Üye TheM-CK' Alıntı: O terk etti Samsun'u yahu. İş için bir gitti. Gidiş o gidiş. Aklına estimi haber veriyor. Bir yakalasam fena yapacağım onu Genişletmek için tıkla ... hadi ya
TheM-CK' Alıntı: O terk etti Samsun'u yahu. İş için bir gitti. Gidiş o gidiş. Aklına estimi haber veriyor. Bir yakalasam fena yapacağım onu Genişletmek için tıkla ... hadi ya
-efşan Üye greenmile' Alıntı: hadi ya Genişletmek için tıkla ... Arada geliyor da hep şehir dışı çalışmaya başladı. Kendi de isyan ediyor. - - - Eklendi - - - Hobaaa
greenmile' Alıntı: hadi ya Genişletmek için tıkla ... Arada geliyor da hep şehir dışı çalışmaya başladı. Kendi de isyan ediyor. - - - Eklendi - - - Hobaaa
FatoŞ Üye TheM-CK' Alıntı: Bizi merak eden yok hiç Genişletmek için tıkla ... Ayıpsın dur gönlünü alam them nerdee ?
TheM-CK' Alıntı: Bizi merak eden yok hiç Genişletmek için tıkla ... Ayıpsın dur gönlünü alam them nerdee ?
FatoŞ Üye TheM-CK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Neyse Alırız Gönlünü ne yapıyorsun bakalım ? - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Merhabalar ben geldim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldinn
TheM-CK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Neyse Alırız Gönlünü ne yapıyorsun bakalım ? - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Merhabalar ben geldim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldinn
-efşan Üye MasteLaa' Alıntı: Merhabalar ben geldim Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Kardeşim. Bana bir senden hayır var zaten.
MasteLaa' Alıntı: Merhabalar ben geldim Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Kardeşim. Bana bir senden hayır var zaten.
FatoŞ Üye TheM-CK' Alıntı: Hoş geldin Kardeşim. Bana bir senden hayır var zaten. Genişletmek için tıkla ... Aşk Olsun Alındım şimdi
TheM-CK' Alıntı: Hoş geldin Kardeşim. Bana bir senden hayır var zaten. Genişletmek için tıkla ... Aşk Olsun Alındım şimdi