MasteLaa Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Kuzum Sen Kahraman maraş MErkezdemi Kalıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Evet ablacım merkezde kalıyorum
~ FatoŞ ~' Alıntı: Kuzum Sen Kahraman maraş MErkezdemi Kalıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Evet ablacım merkezde kalıyorum
FatoŞ Üye MasteLaa' Alıntı: Evet ablacım merkezde kalıyorum Genişletmek için tıkla ... Hmm ne Güzel Elbistanı Bilir misin kuzum ?
MasteLaa' Alıntı: Evet ablacım merkezde kalıyorum Genişletmek için tıkla ... Hmm ne Güzel Elbistanı Bilir misin kuzum ?
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: N'aber Bro'm - - - Eklendi - - - Şükrolsun Kardeşim. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyidir Bro'm iki dakka ayrıldım mesaj doldurmuşsunuz
TheM-CK' Alıntı: N'aber Bro'm - - - Eklendi - - - Şükrolsun Kardeşim. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyidir Bro'm iki dakka ayrıldım mesaj doldurmuşsunuz
FatoŞ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyidir Bro'm iki dakka ayrıldım mesaj doldurmuşsunuz Genişletmek için tıkla ... İki Dakka Hmm Yok be Daha az
- SerkeŞ -' Alıntı: iyidir Bro'm iki dakka ayrıldım mesaj doldurmuşsunuz Genişletmek için tıkla ... İki Dakka Hmm Yok be Daha az
MasteLaa Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Hmm ne Güzel Elbistanı Bilir misin kuzum ? Genişletmek için tıkla ... Evet kuzum biliyorum ama hiç gitmedim .. Merkezden hiç çıkmıyorum
~ FatoŞ ~' Alıntı: Hmm ne Güzel Elbistanı Bilir misin kuzum ? Genişletmek için tıkla ... Evet kuzum biliyorum ama hiç gitmedim .. Merkezden hiç çıkmıyorum
FatoŞ Üye MasteLaa' Alıntı: Evet kuzum biliyorum ama hiç gitmedim .. Merkezden hiç çıkmıyorum Genişletmek için tıkla ... Hmm Valla Kuzucuk Epey Geldim Elbistana Çok Seviyorum Oraları
MasteLaa' Alıntı: Evet kuzum biliyorum ama hiç gitmedim .. Merkezden hiç çıkmıyorum Genişletmek için tıkla ... Hmm Valla Kuzucuk Epey Geldim Elbistana Çok Seviyorum Oraları
-efşan Üye [video=youtube;jZg_F7XYpx0]http://www.youtube.com/watch?v=jZg_F7XYpx0[/video] - - - Eklendi - - - greenmile' Alıntı: bi bakıyım kimler varmışş Genişletmek için tıkla ... N'aber?
[video=youtube;jZg_F7XYpx0]http://www.youtube.com/watch?v=jZg_F7XYpx0[/video] - - - Eklendi - - - greenmile' Alıntı: bi bakıyım kimler varmışş Genişletmek için tıkla ... N'aber?
MasteLaa Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Hmm Valla Kuzucuk Epey Geldim Elbistana Çok Seviyorum Oraları Genişletmek için tıkla ... Gelirsen ablacım merkeze de gel
~ FatoŞ ~' Alıntı: Hmm Valla Kuzucuk Epey Geldim Elbistana Çok Seviyorum Oraları Genişletmek için tıkla ... Gelirsen ablacım merkeze de gel
FatoŞ Üye greenmile' Alıntı: bi bakıyım kimler varmışş Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Murat Nasılsın? - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Gelirsen ablacım merkeze de gel Genişletmek için tıkla ... Allah İzin Verirse Kuzum Gelirim
greenmile' Alıntı: bi bakıyım kimler varmışş Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Murat Nasılsın? - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Gelirsen ablacım merkeze de gel Genişletmek için tıkla ... Allah İzin Verirse Kuzum Gelirim
FatoŞ Üye pelın_' Alıntı: elım yanıyo yahu üff nasıl döktüm o çayı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş Olsun Soğuk Suya Sakın Tuttma .. Sonra Biraz Islat Üstüne Şeker Sur Dök Yada.. Geçer 15 Dakikaya..
pelın_' Alıntı: elım yanıyo yahu üff nasıl döktüm o çayı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş Olsun Soğuk Suya Sakın Tuttma .. Sonra Biraz Islat Üstüne Şeker Sur Dök Yada.. Geçer 15 Dakikaya..
pelın_ ~ FatoŞ ~' Alıntı: Geçmiş Olsun Soğuk Suya Sakın Tuttma .. Sonra Biraz Islat Üstüne Şeker Sur Dök Yada.. Geçer 15 Dakikaya.. Genişletmek için tıkla ... sanırım çok geç buzlu suyun içinde elım cıkardıkca yanıyo
~ FatoŞ ~' Alıntı: Geçmiş Olsun Soğuk Suya Sakın Tuttma .. Sonra Biraz Islat Üstüne Şeker Sur Dök Yada.. Geçer 15 Dakikaya.. Genişletmek için tıkla ... sanırım çok geç buzlu suyun içinde elım cıkardıkca yanıyo
greenmile Üye TheM-CK' Alıntı: [video=youtube;jZg_F7XYpx0]http://www.youtube.com/watch?v=jZg_F7XYpx0[/video] - - - Eklendi - - - N'aber? Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim iyidir senden naber ~ FatoŞ ~' Alıntı: Hoşgeldin Murat Nasılsın? - - - Eklendi - - - Allah İzin Verirse Kuzum Gelirim Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum fatoş sağol sen nasılsın?
TheM-CK' Alıntı: [video=youtube;jZg_F7XYpx0]http://www.youtube.com/watch?v=jZg_F7XYpx0[/video] - - - Eklendi - - - N'aber? Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim iyidir senden naber ~ FatoŞ ~' Alıntı: Hoşgeldin Murat Nasılsın? - - - Eklendi - - - Allah İzin Verirse Kuzum Gelirim Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum fatoş sağol sen nasılsın?
FatoŞ Üye KayraBey' Alıntı: Evet biraz acısın geçer o Genişletmek için tıkla ... evet ben biraz sakarımda olunca şeker sürüyor acısa dahi ne iz kalıyor nede acı sonrasınde
KayraBey' Alıntı: Evet biraz acısın geçer o Genişletmek için tıkla ... evet ben biraz sakarımda olunca şeker sürüyor acısa dahi ne iz kalıyor nede acı sonrasınde
MasteLaa Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Hoşgeldin Murat Nasılsın? - - - Eklendi - - - Allah İzin Verirse Kuzum Gelirim Genişletmek için tıkla ... İnşallah kuzumm gelirsin
~ FatoŞ ~' Alıntı: Hoşgeldin Murat Nasılsın? - - - Eklendi - - - Allah İzin Verirse Kuzum Gelirim Genişletmek için tıkla ... İnşallah kuzumm gelirsin
FatoŞ Üye pelın_' Alıntı: sanırım çok geç buzlu suyun içinde elım cıkardıkca yanıyo Genişletmek için tıkla ... Çıkart Şeker Sür Buzlu Su Daha Kötü Yapar Hadi Pelinn greenmile' Alıntı: eyvallah kardeşim iyidir senden naber hoşbuldum fatoş sağol sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Sende Sağol Hamd Olsun - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: İnşallah kuzumm gelirsin Genişletmek için tıkla ... İnşAllah Şeker
pelın_' Alıntı: sanırım çok geç buzlu suyun içinde elım cıkardıkca yanıyo Genişletmek için tıkla ... Çıkart Şeker Sür Buzlu Su Daha Kötü Yapar Hadi Pelinn greenmile' Alıntı: eyvallah kardeşim iyidir senden naber hoşbuldum fatoş sağol sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Sende Sağol Hamd Olsun - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: İnşallah kuzumm gelirsin Genişletmek için tıkla ... İnşAllah Şeker
pelın_ ahanda çıkardım ama nasıl y anıyo yahu ben koca ocaklarda yemek yapmış kız elımı hıc yakmadım sen gır bı bardak şekersiz çayda yan emi neyse artık
ahanda çıkardım ama nasıl y anıyo yahu ben koca ocaklarda yemek yapmış kız elımı hıc yakmadım sen gır bı bardak şekersiz çayda yan emi neyse artık