pelın_ __xXx__' Alıntı: iyiyim metinim sağolasın hayırdır ablacan noldu Genişletmek için tıkla ... nolsun be ablacım yalan insanlarla dolu etrafım delı olcam
__xXx__' Alıntı: iyiyim metinim sağolasın hayırdır ablacan noldu Genişletmek için tıkla ... nolsun be ablacım yalan insanlarla dolu etrafım delı olcam
pelın_ KayraBey' Alıntı: Bu sorun herkeste ve Pelin. Genişletmek için tıkla ... öyle ama senelrdiir tanıdıgım arkadaş dedıgım ınsan bı bakıyorum yalan
KayraBey' Alıntı: Bu sorun herkeste ve Pelin. Genişletmek için tıkla ... öyle ama senelrdiir tanıdıgım arkadaş dedıgım ınsan bı bakıyorum yalan
MasteLaa Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyiz sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok iyiyim teşekkür ediyorum Sizi gördüm daha iyi oldum - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: hoşgeldın cnm Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Pelin Ablacım nasılsın
- SerkeŞ -' Alıntı: iyiyiz sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok iyiyim teşekkür ediyorum Sizi gördüm daha iyi oldum - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: hoşgeldın cnm Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Pelin Ablacım nasılsın
MasteLaa Üye pelın_' Alıntı: saol ablacım ıyı sayılırım şoklardayım sadece sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ben de çok iyiyim teşekkür ediyorum : Ne oldu neden şoktasın ablacım
pelın_' Alıntı: saol ablacım ıyı sayılırım şoklardayım sadece sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ben de çok iyiyim teşekkür ediyorum : Ne oldu neden şoktasın ablacım
FatoŞ Üye MasteLaa' Alıntı: Herkese merhaba nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Merhaba Hamd Olsun Sen Kuzum ?
MasteLaa' Alıntı: Herkese merhaba nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... Merhaba Hamd Olsun Sen Kuzum ?
MasteLaa Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Merhaba Hamd Olsun Sen Kuzum ? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim Fatoş Ablacığım teşekkür ediyorum
~ FatoŞ ~' Alıntı: Merhaba Hamd Olsun Sen Kuzum ? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim Fatoş Ablacığım teşekkür ediyorum
SHS Üye MasteLaa' Alıntı: Çok iyiyim teşekkür ediyorum Sizi gördüm daha iyi oldum - - - Eklendi - - - Hoşbulduk Pelin Ablacım nasılsın Genişletmek için tıkla ... emin misin beni görunce iyi mi oldun
MasteLaa' Alıntı: Çok iyiyim teşekkür ediyorum Sizi gördüm daha iyi oldum - - - Eklendi - - - Hoşbulduk Pelin Ablacım nasılsın Genişletmek için tıkla ... emin misin beni görunce iyi mi oldun
FatoŞ Üye MasteLaa' Alıntı: Ben de iyiyim Fatoş Ablacığım teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim Kuzumm Kujumm Ve Kardeşim Ne yapıyorsunuz ?
MasteLaa' Alıntı: Ben de iyiyim Fatoş Ablacığım teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim Kuzumm Kujumm Ve Kardeşim Ne yapıyorsunuz ?
MasteLaa Üye - SerkeŞ -' Alıntı: emin misin beni görunce iyi mi oldun Genişletmek için tıkla ... Evet canım abim hepinizi seviyorum ben Sizi de gördüm daha iyi oldum
- SerkeŞ -' Alıntı: emin misin beni görunce iyi mi oldun Genişletmek için tıkla ... Evet canım abim hepinizi seviyorum ben Sizi de gördüm daha iyi oldum
SHS Üye MasteLaa' Alıntı: Evet canım abim hepinizi seviyorum ben Sizi de gördüm daha iyi oldum Genişletmek için tıkla ... peki daim olsun
MasteLaa' Alıntı: Evet canım abim hepinizi seviyorum ben Sizi de gördüm daha iyi oldum Genişletmek için tıkla ... peki daim olsun