-efşan Üye pelın_' Alıntı: şaka yapyoruz yahu Genişletmek için tıkla ... Benimki de şaka idi. - - - Eklendi - - - Fatoş n'aber kız?
pelın_' Alıntı: şaka yapyoruz yahu Genişletmek için tıkla ... Benimki de şaka idi. - - - Eklendi - - - Fatoş n'aber kız?
MasteLaa Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Daim Olsun Canım Benim Bende Seni Gördümm Daha İyi Oldumm Ne Yapıyorsun Bakalım Fatihim ? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum biricik ablam Güzel sitenin güzel insanlarıyla sohbet ediyorum şu an Sen ne yapıyorsun
~ FatoŞ ~' Alıntı: Daim Olsun Canım Benim Bende Seni Gördümm Daha İyi Oldumm Ne Yapıyorsun Bakalım Fatihim ? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum biricik ablam Güzel sitenin güzel insanlarıyla sohbet ediyorum şu an Sen ne yapıyorsun
FatoŞ Üye TheM-CK' Alıntı: Benimki de şaka idi. - - - Eklendi - - - Fatoş n'aber kız? Genişletmek için tıkla ... İylik Valla Senden naberr MasteLaa' Alıntı: Teşekkür ediyorum biricik ablam Güzel sitenin güzel insanlarıyla sohbet ediyorum şu an Sen ne yapıyorsun Genişletmek için tıkla ... rica Ederimm Canım Güzel İnsansın Sende Fatihim Hiç Valla İllahi Dinliyorum Maxideyim
TheM-CK' Alıntı: Benimki de şaka idi. - - - Eklendi - - - Fatoş n'aber kız? Genişletmek için tıkla ... İylik Valla Senden naberr MasteLaa' Alıntı: Teşekkür ediyorum biricik ablam Güzel sitenin güzel insanlarıyla sohbet ediyorum şu an Sen ne yapıyorsun Genişletmek için tıkla ... rica Ederimm Canım Güzel İnsansın Sende Fatihim Hiç Valla İllahi Dinliyorum Maxideyim
-efşan Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: İylik Valla Senden naberr rica Ederimm Canım Güzel İnsansın Sende Fatihim Hiç Valla İllahi Dinliyorum Maxideyim Genişletmek için tıkla ... İyi
~ FatoŞ ~' Alıntı: İylik Valla Senden naberr rica Ederimm Canım Güzel İnsansın Sende Fatihim Hiç Valla İllahi Dinliyorum Maxideyim Genişletmek için tıkla ... İyi
MasteLaa Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: İylik Valla Senden naberr rica Ederimm Canım Güzel İnsansın Sende Fatihim Hiç Valla İllahi Dinliyorum Maxideyim Genişletmek için tıkla ... Hangi ilahi ?
~ FatoŞ ~' Alıntı: İylik Valla Senden naberr rica Ederimm Canım Güzel İnsansın Sende Fatihim Hiç Valla İllahi Dinliyorum Maxideyim Genişletmek için tıkla ... Hangi ilahi ?
FatoŞ Üye TheM-CK' Alıntı: İyi Genişletmek için tıkla ... Diam Olsunn Allah Artırsın MasteLaa' Alıntı: Hangi ilahi ? Genişletmek için tıkla ... Bu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
TheM-CK' Alıntı: İyi Genişletmek için tıkla ... Diam Olsunn Allah Artırsın MasteLaa' Alıntı: Hangi ilahi ? Genişletmek için tıkla ... Bu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SHS Üye pelın_' Alıntı: ıyı sagol metin sen nsılsın bak güzel bi güne uyandım kımse bozamaz neşemi Genişletmek için tıkla ... iyiyim bende, yani ne yapsak bozmaz neşeni öyle mi? hayırdır noldu
pelın_' Alıntı: ıyı sagol metin sen nsılsın bak güzel bi güne uyandım kımse bozamaz neşemi Genişletmek için tıkla ... iyiyim bende, yani ne yapsak bozmaz neşeni öyle mi? hayırdır noldu
pelın_ - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim bende, yani ne yapsak bozmaz neşeni öyle mi? hayırdır noldu Genişletmek için tıkla ... tabi çokta zorlamamk lazım yok ya öle sabah mutlu uyandım ruyama bişey gördüm galıba ama hatırlamıyorum
- SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim bende, yani ne yapsak bozmaz neşeni öyle mi? hayırdır noldu Genişletmek için tıkla ... tabi çokta zorlamamk lazım yok ya öle sabah mutlu uyandım ruyama bişey gördüm galıba ama hatırlamıyorum
FatoŞ Üye MasteLaa' Alıntı: Bu ilahi çok güzel güzel ablacım çok teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim Fatihimm Ne Demek Ee fatihim Nasıl gidiyor ?
MasteLaa' Alıntı: Bu ilahi çok güzel güzel ablacım çok teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim Fatihimm Ne Demek Ee fatihim Nasıl gidiyor ?
MasteLaa Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Rica Ederim Fatihimm Ne Demek Ee fatihim Nasıl gidiyor ? Genişletmek için tıkla ... Çok güzel ablacım Kardeşimle bilek güreşi yapıyordum O da 6 yaşında daha
~ FatoŞ ~' Alıntı: Rica Ederim Fatihimm Ne Demek Ee fatihim Nasıl gidiyor ? Genişletmek için tıkla ... Çok güzel ablacım Kardeşimle bilek güreşi yapıyordum O da 6 yaşında daha
FatoŞ Üye MasteLaa' Alıntı: Çok güzel ablacım Kardeşimle bilek güreşi yapıyordum O da 6 yaşında daha Genişletmek için tıkla ... Hmm Yerime Öp Bakalım Kardeşini
MasteLaa' Alıntı: Çok güzel ablacım Kardeşimle bilek güreşi yapıyordum O da 6 yaşında daha Genişletmek için tıkla ... Hmm Yerime Öp Bakalım Kardeşini
MasteLaa Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Hmm Yerime Öp Bakalım Kardeşini Genişletmek için tıkla ... Öptüm ablacım Sen nasılsın Mardin'i gezmek için gelmek istiyorum aslında
~ FatoŞ ~' Alıntı: Hmm Yerime Öp Bakalım Kardeşini Genişletmek için tıkla ... Öptüm ablacım Sen nasılsın Mardin'i gezmek için gelmek istiyorum aslında
SHS Üye pelın_' Alıntı: tabi çokta zorlamamk lazım yok ya öle sabah mutlu uyandım ruyama bişey gördüm galıba ama hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla ... peki bişey yapmayız ne gördun ne ne ne gördun
pelın_' Alıntı: tabi çokta zorlamamk lazım yok ya öle sabah mutlu uyandım ruyama bişey gördüm galıba ama hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla ... peki bişey yapmayız ne gördun ne ne ne gördun
pelın_ - SerkeŞ -' Alıntı: peki bişey yapmayız ne gördun ne ne ne gördun Genişletmek için tıkla ... hatırlamıyorum sadece bi şarkı calıyodu onu hatrlıyorum
- SerkeŞ -' Alıntı: peki bişey yapmayız ne gördun ne ne ne gördun Genişletmek için tıkla ... hatırlamıyorum sadece bi şarkı calıyodu onu hatrlıyorum
SHS Üye pelın_' Alıntı: hatırlamıyorum sadece bi şarkı calıyodu onu hatrlıyorum Genişletmek için tıkla ... peki hayra yoralım
pelın_' Alıntı: hatırlamıyorum sadece bi şarkı calıyodu onu hatrlıyorum Genişletmek için tıkla ... peki hayra yoralım
FatoŞ Üye MasteLaa' Alıntı: Öptüm ablacım Sen nasılsın Mardin'i gezmek için gelmek istiyorum aslında Genişletmek için tıkla ... Sağol Canım Benim Gel gezdiririm Seni Hamd Olsunn
MasteLaa' Alıntı: Öptüm ablacım Sen nasılsın Mardin'i gezmek için gelmek istiyorum aslında Genişletmek için tıkla ... Sağol Canım Benim Gel gezdiririm Seni Hamd Olsunn
MasteLaa Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Sağol Canım Benim Gel gezdiririm Seni Hamd Olsunn Genişletmek için tıkla ... İnşallah teşekkür ediyorum Evleri çok hoşuma gidiyor sokak araları..Televizyonda hep görüyorum
~ FatoŞ ~' Alıntı: Sağol Canım Benim Gel gezdiririm Seni Hamd Olsunn Genişletmek için tıkla ... İnşallah teşekkür ediyorum Evleri çok hoşuma gidiyor sokak araları..Televizyonda hep görüyorum