-efşan Üye Ye ye bitmiyor koçum, Sanki hacı baba tekkesi, Zamanında yediğin hurmalar Şimdi yavrum tırmalar.. - - - Eklendi - - - Simit ayran kaç para? Öğrendin mi zampara? ... - - - Eklendi - - -
Ye ye bitmiyor koçum, Sanki hacı baba tekkesi, Zamanında yediğin hurmalar Şimdi yavrum tırmalar.. - - - Eklendi - - - Simit ayran kaç para? Öğrendin mi zampara? ... - - - Eklendi - - -
FatoŞ Üye TheM-CK' Alıntı: Fatoş Fatoş Fatoş Fatoş... - - - Eklendi - - - Bu da hep ben yazınca gidiyor yahu. Alındım Fatoş. Genişletmek için tıkla ... Aşk Olsun Ne Sen Yazınca Gidiyorum Yok Vallaha Abim Geldi Kalkmak Zorunda kaldım .. Ovv Alınma Yahu Kusura bakma - SerkeŞ -' Alıntı: gelir birazdan Genişletmek için tıkla ... Geldim ama epey oldu sanırım pelın_' Alıntı: fotoş noldu benım bebek Genişletmek için tıkla ... Yapım Aşamasında - SerkeŞ -' Alıntı: geç mi kaldın Metin yüzünden deseydin takılıyorum buralarda - - - Eklendi - - - Cansın ve Bitanesin Genişletmek için tıkla ... Kaldık Valla Yoklama alınmış idi yok yazıldık Hıhı Hocaya ve babama metin yüzünden deseydimm
TheM-CK' Alıntı: Fatoş Fatoş Fatoş Fatoş... - - - Eklendi - - - Bu da hep ben yazınca gidiyor yahu. Alındım Fatoş. Genişletmek için tıkla ... Aşk Olsun Ne Sen Yazınca Gidiyorum Yok Vallaha Abim Geldi Kalkmak Zorunda kaldım .. Ovv Alınma Yahu Kusura bakma - SerkeŞ -' Alıntı: gelir birazdan Genişletmek için tıkla ... Geldim ama epey oldu sanırım pelın_' Alıntı: fotoş noldu benım bebek Genişletmek için tıkla ... Yapım Aşamasında - SerkeŞ -' Alıntı: geç mi kaldın Metin yüzünden deseydin takılıyorum buralarda - - - Eklendi - - - Cansın ve Bitanesin Genişletmek için tıkla ... Kaldık Valla Yoklama alınmış idi yok yazıldık Hıhı Hocaya ve babama metin yüzünden deseydimm
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: Sıkıntıdan Namık dinliyorum. Koparıyorum buraları. Selda da coştu.. Genişletmek için tıkla ... karşılıklı dökün kurtlarınızı - - - Eklendi - - - ~ FatoŞ ~' Alıntı: Aşk Olsun Ne Sen Yazınca Gidiyorum Yok Vallaha Abim Geldi Kalkmak Zorunda kaldım .. Ovv Alınma Yahu Kusura bakma Geldim ama epey oldu sanırım Yapım Aşamasında Kaldık Valla Yoklama alınmış idi yok yazıldık Hıhı Hocaya ve babama metin yüzünden deseydimm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
TheM-CK' Alıntı: Sıkıntıdan Namık dinliyorum. Koparıyorum buraları. Selda da coştu.. Genişletmek için tıkla ... karşılıklı dökün kurtlarınızı - - - Eklendi - - - ~ FatoŞ ~' Alıntı: Aşk Olsun Ne Sen Yazınca Gidiyorum Yok Vallaha Abim Geldi Kalkmak Zorunda kaldım .. Ovv Alınma Yahu Kusura bakma Geldim ama epey oldu sanırım Yapım Aşamasında Kaldık Valla Yoklama alınmış idi yok yazıldık Hıhı Hocaya ve babama metin yüzünden deseydimm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
FatoŞ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: karşılıklı dökün kurtlarınızı - - - Eklendi - - - hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Kujum Ne yapıyorsun bakalım - - - Eklendi - - - Cevap veriyoruz pelin
- SerkeŞ -' Alıntı: karşılıklı dökün kurtlarınızı - - - Eklendi - - - hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Kujum Ne yapıyorsun bakalım - - - Eklendi - - - Cevap veriyoruz pelin
SHS Üye - SerkeŞ -' Alıntı: evet ağla Genişletmek için tıkla ... ~ FatoŞ ~' Alıntı: Yapım Aşamasında Genişletmek için tıkla ... ~ FatoŞ ~' Alıntı: Hoşbuldum Kujum Ne yapıyorsun bakalım - - - Eklendi - - - Cevap veriyoruz pelin Genişletmek için tıkla ... napayım canım sıkıldı galiba arada yazdığı şey için cevap istiyor, bende az önce gördüm
- SerkeŞ -' Alıntı: evet ağla Genişletmek için tıkla ... ~ FatoŞ ~' Alıntı: Yapım Aşamasında Genişletmek için tıkla ... ~ FatoŞ ~' Alıntı: Hoşbuldum Kujum Ne yapıyorsun bakalım - - - Eklendi - - - Cevap veriyoruz pelin Genişletmek için tıkla ... napayım canım sıkıldı galiba arada yazdığı şey için cevap istiyor, bende az önce gördüm
SHS Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Yapım Aşamasında diye Belittim Kujumm Bak Cengiz Birde Bana Der Kendisi Yok Genişletmek için tıkla ... tamam işte cevaplarımızı alıntı yaptım pel görsün diye
~ FatoŞ ~' Alıntı: Yapım Aşamasında diye Belittim Kujumm Bak Cengiz Birde Bana Der Kendisi Yok Genişletmek için tıkla ... tamam işte cevaplarımızı alıntı yaptım pel görsün diye
FatoŞ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: tamam işte cevaplarımızı alıntı yaptım pel görsün diye Genişletmek için tıkla ... görmüştür Herhalde Ee Kujum
- SerkeŞ -' Alıntı: tamam işte cevaplarımızı alıntı yaptım pel görsün diye Genişletmek için tıkla ... görmüştür Herhalde Ee Kujum
FatoŞ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Biraz Cengize Laf Atalım Bak Birde bana alınıyor kendi ben geldim gitti bilerek yaptı hıh..
- SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Biraz Cengize Laf Atalım Bak Birde bana alınıyor kendi ben geldim gitti bilerek yaptı hıh..