-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim Bro'm sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Turp gibiyim Bro'm.
SHS Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: İyi İyi Sakin Olmak İyidir Aa Kujum Hoşgeldin - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Turp gibiyim Bro'm. Genişletmek için tıkla ... hay maşallah sevindim Bro'm - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: işyerinden abiyle kavga ettim sinirim bozuldu napıyım ağlıyımmı Genişletmek için tıkla ... evet ağla
~ FatoŞ ~' Alıntı: İyi İyi Sakin Olmak İyidir Aa Kujum Hoşgeldin - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Turp gibiyim Bro'm. Genişletmek için tıkla ... hay maşallah sevindim Bro'm - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: işyerinden abiyle kavga ettim sinirim bozuldu napıyım ağlıyımmı Genişletmek için tıkla ... evet ağla
FatoŞ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hoşbuldum - - - Eklendi - - - hay maşallah sevindim Bro'm - - - Eklendi - - - evet ağla :Ehe Genişletmek için tıkla ... Ahh Kujum Sabah Gittik Geç Kaldık Ama Olsun Ne yapıyorsun bakalım
- SerkeŞ -' Alıntı: hoşbuldum - - - Eklendi - - - hay maşallah sevindim Bro'm - - - Eklendi - - - evet ağla :Ehe Genişletmek için tıkla ... Ahh Kujum Sabah Gittik Geç Kaldık Ama Olsun Ne yapıyorsun bakalım
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hoşbuldum - - - Eklendi - - - hay maşallah sevindim Bro'm - - - Eklendi - - - evet ağla Genişletmek için tıkla ... Cansın Bro'm..
- SerkeŞ -' Alıntı: hoşbuldum - - - Eklendi - - - hay maşallah sevindim Bro'm - - - Eklendi - - - evet ağla Genişletmek için tıkla ... Cansın Bro'm..
SHS Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Ahh Kujum Sabah Gittik Geç Kaldık Ama Olsun Ne yapıyorsun bakalım Genişletmek için tıkla ... geç mi kaldın Metin yüzünden deseydin takılıyorum buralarda - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Cansın Bro'm.. Genişletmek için tıkla ... Cansın ve Bitanesin
~ FatoŞ ~' Alıntı: Ahh Kujum Sabah Gittik Geç Kaldık Ama Olsun Ne yapıyorsun bakalım Genişletmek için tıkla ... geç mi kaldın Metin yüzünden deseydin takılıyorum buralarda - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Cansın Bro'm.. Genişletmek için tıkla ... Cansın ve Bitanesin
-efşan Üye Fatoş Fatoş Fatoş Fatoş... - - - Eklendi - - - Bu da hep ben yazınca gidiyor yahu. Alındım Fatoş.
-efşan Üye Off ooooofff. Of ulan off.. - - - Eklendi - - - Ne kadar cıvata varsa o kadar somun vardır. . Ankaralı Namık
Off ooooofff. Of ulan off.. - - - Eklendi - - - Ne kadar cıvata varsa o kadar somun vardır. . Ankaralı Namık
pelın_ hahay tamda üstune geldim sohbetım şidi yemek yedigim yerde teyzeler gğn yapıyodu açmışlar koca restautantta ankaralı namık dınlıyolar alkış tutuyolar gul gül yemek yedim
hahay tamda üstune geldim sohbetım şidi yemek yedigim yerde teyzeler gğn yapıyodu açmışlar koca restautantta ankaralı namık dınlıyolar alkış tutuyolar gul gül yemek yedim