FatoŞ Üye pelın_' Alıntı: yazık bana Genişletmek için tıkla ... kendine Gel Bence. Gençliğinin Baharındasın.. Bune halindir.. Yaşlılar gibisin.. Hayatına bak..
pelın_' Alıntı: yazık bana Genişletmek için tıkla ... kendine Gel Bence. Gençliğinin Baharındasın.. Bune halindir.. Yaşlılar gibisin.. Hayatına bak..
FatoŞ Üye TheM-CK' Alıntı: Ne oluyor burada? Selam.. Genişletmek için tıkla ... Selam Olan birşey yok sohbet ediyoruz aslında pelin hep canım sıkkın diyor kızıyordum birazcık..
TheM-CK' Alıntı: Ne oluyor burada? Selam.. Genişletmek için tıkla ... Selam Olan birşey yok sohbet ediyoruz aslında pelin hep canım sıkkın diyor kızıyordum birazcık..
-efşan Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Selam Olan birşey yok sohbet ediyoruz aslında pelin hep canım sıkkın diyor kızıyordum birazcık.. Genişletmek için tıkla ... Alışırsın zamanla. Pelin demagoji yapmayı sever.
~ FatoŞ ~' Alıntı: Selam Olan birşey yok sohbet ediyoruz aslında pelin hep canım sıkkın diyor kızıyordum birazcık.. Genişletmek için tıkla ... Alışırsın zamanla. Pelin demagoji yapmayı sever.
pelın_ TheM-CK' Alıntı: Alışırsın zamanla. Pelin demagoji yapmayı sever. Genişletmek için tıkla ... kimseye kendimi acındırcak halım yok istemıyosan okumazsın msj larımı olur bıter demogojı yaptıgımda falan da yok
TheM-CK' Alıntı: Alışırsın zamanla. Pelin demagoji yapmayı sever. Genişletmek için tıkla ... kimseye kendimi acındırcak halım yok istemıyosan okumazsın msj larımı olur bıter demogojı yaptıgımda falan da yok
FatoŞ Üye pelın_' Alıntı: kimseye kendimi acındırcak halım yok istemıyosan okumazsın msj larımı olur bıter demogojı yaptıgımda falan da yok Genişletmek için tıkla ... Bune Sinir Yahu Kuzum Yumuşa Hele Birazcık..
pelın_' Alıntı: kimseye kendimi acındırcak halım yok istemıyosan okumazsın msj larımı olur bıter demogojı yaptıgımda falan da yok Genişletmek için tıkla ... Bune Sinir Yahu Kuzum Yumuşa Hele Birazcık..
pelın_ tamam faln değil cengiz demogojı nedemek bılıyosun dımı bugüne kadar kime napmışımda ikidebir aynı şeyı söleyıp duruyosun
tamam faln değil cengiz demogojı nedemek bılıyosun dımı bugüne kadar kime napmışımda ikidebir aynı şeyı söleyıp duruyosun
-efşan Üye Sen nasılsın Fatoş? Ne var Ne yok? - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: tamam faln değil cengiz demogojı nedemek bılıyosun dımı bugüne kadar kime napmışımda ikidebir aynı şeyı söleyıp duruyosun Genişletmek için tıkla ... Anlamını bilmediğim kelimeleri kullandığımı zannetmiyorum Pelin.
Sen nasılsın Fatoş? Ne var Ne yok? - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: tamam faln değil cengiz demogojı nedemek bılıyosun dımı bugüne kadar kime napmışımda ikidebir aynı şeyı söleyıp duruyosun Genişletmek için tıkla ... Anlamını bilmediğim kelimeleri kullandığımı zannetmiyorum Pelin.
FatoŞ Üye TheM-CK' Alıntı: Sen nasılsın Fatoş? Ne var Ne yok? Genişletmek için tıkla ... Hamd Olsun Cengiz sen Nasılsın ? Ne olsun valla staj gidip geliyoruz sende ne var ne yok ? - - - Eklendi - - - Sakin Olun yahu..
TheM-CK' Alıntı: Sen nasılsın Fatoş? Ne var Ne yok? Genişletmek için tıkla ... Hamd Olsun Cengiz sen Nasılsın ? Ne olsun valla staj gidip geliyoruz sende ne var ne yok ? - - - Eklendi - - - Sakin Olun yahu..
pelın_ ha iyi o halde bildiğini bılmek güzel ama acı olan beni hiç tanımamış olup bu cümleyı söylemen
-efşan Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Hamd Olsun Cengiz sen Nasılsın ? Ne olsun valla staj gidip geliyoruz sende ne var ne yok ? - - - Eklendi - - - Sakin Olun yahu.. Genişletmek için tıkla ... Aynı tas aynı hamam. İyiyim çok şükür. Bu arada kendimi hiç bu kadar sakin hissettiğimi hatırlamıyorum.
~ FatoŞ ~' Alıntı: Hamd Olsun Cengiz sen Nasılsın ? Ne olsun valla staj gidip geliyoruz sende ne var ne yok ? - - - Eklendi - - - Sakin Olun yahu.. Genişletmek için tıkla ... Aynı tas aynı hamam. İyiyim çok şükür. Bu arada kendimi hiç bu kadar sakin hissettiğimi hatırlamıyorum.
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: Bro'm nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim Bro'm sen nasılsın? - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: SOL KULAGIM YANMAYA BAŞLADI HAYIR OLSUN Genişletmek için tıkla ... niye gülüyon peki - - - Eklendi - - - ~ FatoŞ ~' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
TheM-CK' Alıntı: Bro'm nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim Bro'm sen nasılsın? - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: SOL KULAGIM YANMAYA BAŞLADI HAYIR OLSUN Genişletmek için tıkla ... niye gülüyon peki - - - Eklendi - - - ~ FatoŞ ~' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
FatoŞ Üye TheM-CK' Alıntı: Aynı tas aynı hamam. İyiyim çok şükür. Bu arada kendimi hiç bu kadar sakin hissettiğimi hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla ... İyi İyi Sakin Olmak İyidir Aa Kujum Hoşgeldin - - - Eklendi - - -
TheM-CK' Alıntı: Aynı tas aynı hamam. İyiyim çok şükür. Bu arada kendimi hiç bu kadar sakin hissettiğimi hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla ... İyi İyi Sakin Olmak İyidir Aa Kujum Hoşgeldin - - - Eklendi - - -
pelın_ - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim Bro'm sen nasılsın? - - - Eklendi - - - niye gülüyon peki - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... işyerinden abiyle kavga ettim sinirim bozuldu napıyım ağlıyımmı
- SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim Bro'm sen nasılsın? - - - Eklendi - - - niye gülüyon peki - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... işyerinden abiyle kavga ettim sinirim bozuldu napıyım ağlıyımmı