FatoŞ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: eesi üşüyorum atkısız Genişletmek için tıkla ... Bu Sıcakta - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Uzatmayalım. O ödeyecek Genişletmek için tıkla ... Hıhı Tamam
- SerkeŞ -' Alıntı: eesi üşüyorum atkısız Genişletmek için tıkla ... Bu Sıcakta - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Uzatmayalım. O ödeyecek Genişletmek için tıkla ... Hıhı Tamam
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: Heh. İyi yaptın. Şimdi ne yazacağımı da unuttum Genişletmek için tıkla ... deme be hatırlarsın
TheM-CK' Alıntı: Heh. İyi yaptın. Şimdi ne yazacağımı da unuttum Genişletmek için tıkla ... deme be hatırlarsın
-efşan Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Bu Sıcakta - - - Eklendi - - - Hıhı Tamam Genişletmek için tıkla ... Heh!Şöyle. - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: deme be hatırlarsın Genişletmek için tıkla ... Gitti Vallah
~ FatoŞ ~' Alıntı: Bu Sıcakta - - - Eklendi - - - Hıhı Tamam Genişletmek için tıkla ... Heh!Şöyle. - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: deme be hatırlarsın Genişletmek için tıkla ... Gitti Vallah
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: Uzatmayalım. O ödeyecek Genişletmek için tıkla ... evet ben ödeyecem. (nokta!)
SHS Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Bu Sıcakta - - - Eklendi - - - Hıhı Tamam Genişletmek için tıkla ... öyle bi espri duydumda bugün
~ FatoŞ ~' Alıntı: Bu Sıcakta - - - Eklendi - - - Hıhı Tamam Genişletmek için tıkla ... öyle bi espri duydumda bugün
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: Bana sinirli O Genişletmek için tıkla ... kızdırma şefi oklavayla döver - - - Eklendi - - - greenmile' Alıntı: biri murat mı dedi gençler Genişletmek için tıkla ... sandık - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: yo yatmıyorum buralardayım ama sohbetınızı blmedım öle bakınıyorum Genişletmek için tıkla ... sende katıl
TheM-CK' Alıntı: Bana sinirli O Genişletmek için tıkla ... kızdırma şefi oklavayla döver - - - Eklendi - - - greenmile' Alıntı: biri murat mı dedi gençler Genişletmek için tıkla ... sandık - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: yo yatmıyorum buralardayım ama sohbetınızı blmedım öle bakınıyorum Genişletmek için tıkla ... sende katıl
greenmile Üye - SerkeŞ -' Alıntı: kızdırma şefi oklavayla döver - - - Eklendi - - - sandık - - - Eklendi - - - sende katıl Genişletmek için tıkla ... ne banı la dur bi artık ban yok ben gidecem
- SerkeŞ -' Alıntı: kızdırma şefi oklavayla döver - - - Eklendi - - - sandık - - - Eklendi - - - sende katıl Genişletmek için tıkla ... ne banı la dur bi artık ban yok ben gidecem
-efşan Üye greenmile' Alıntı: biri murat mı dedi gençler Genişletmek için tıkla ... Ben dedim moruk - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: kızdırma şefi oklavayla döver Genişletmek için tıkla ...
greenmile' Alıntı: biri murat mı dedi gençler Genişletmek için tıkla ... Ben dedim moruk - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: kızdırma şefi oklavayla döver Genişletmek için tıkla ...
greenmile Üye TheM-CK' Alıntı: Ben dedim moruk - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... ee o zaman sorun yok
-efşan Üye greenmile' Alıntı: ee o zaman sorun yok Genişletmek için tıkla ... Eee? Ne var ne yok? Sen hala mezun olamadın mı?
greenmile' Alıntı: ee o zaman sorun yok Genişletmek için tıkla ... Eee? Ne var ne yok? Sen hala mezun olamadın mı?