AHMED... Üye benim ismim de ahmet Konyada yasıyorum aşçı yardımcısı olarak çalışıyorum forumda konuşuyoruz seninle de tanışmak nasip olmadı üstad
benim ismim de ahmet Konyada yasıyorum aşçı yardımcısı olarak çalışıyorum forumda konuşuyoruz seninle de tanışmak nasip olmadı üstad
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Yazın uğraşacağım. Umarım olur. İmkansız denen birşey olmadığını ikinci kez ispatlamak üzereyiz. Bunu da yaparız herhalde
Yazın uğraşacağım. Umarım olur. İmkansız denen birşey olmadığını ikinci kez ispatlamak üzereyiz. Bunu da yaparız herhalde
Emrgncy Üye AHMED...' Alıntı: benim ismim de ahmet Konyada yasıyorum aşçı yardımcısı olarak çalışıyorum forumda konuşuyoruz seninle de tanışmak nasip olmadı üstad Genişletmek için tıkla ... Nasip bu güneymiş, memnun oldum Ahmet kardeşim. ---------- Eklendi @ 18:24:46 ---------- Yazıldı @ 18:20:12 ---------- Rambo_FT' Alıntı: Yazın uğraşacağım. Umarım olur. İmkansız denen birşey olmadığını ikinci kez ispatlamak üzereyiz. Bunu da yaparız herhalde Genişletmek için tıkla ... Sana güvenimiz tam Furkan. Zor senin için kolaydır, imkansız biraz zamanını alır.
AHMED...' Alıntı: benim ismim de ahmet Konyada yasıyorum aşçı yardımcısı olarak çalışıyorum forumda konuşuyoruz seninle de tanışmak nasip olmadı üstad Genişletmek için tıkla ... Nasip bu güneymiş, memnun oldum Ahmet kardeşim. ---------- Eklendi @ 18:24:46 ---------- Yazıldı @ 18:20:12 ---------- Rambo_FT' Alıntı: Yazın uğraşacağım. Umarım olur. İmkansız denen birşey olmadığını ikinci kez ispatlamak üzereyiz. Bunu da yaparız herhalde Genişletmek için tıkla ... Sana güvenimiz tam Furkan. Zor senin için kolaydır, imkansız biraz zamanını alır.
AHMED... Üye evet hidayet abi adana nasıl sıcaktır şimdi ---------- Eklendi @ 18:25:35 ---------- Yazıldı @ 18:24:52 ---------- mümkün değil kelimesi ise furkan için mümkün dür
evet hidayet abi adana nasıl sıcaktır şimdi ---------- Eklendi @ 18:25:35 ---------- Yazıldı @ 18:24:52 ---------- mümkün değil kelimesi ise furkan için mümkün dür
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Ben o kadar becerikli değilim. Sadece kafaya koydum mu yapıyorum. Ekibimdekilerde benim kafadan olunca yapıyoruz işte birşeyler
Ben o kadar becerikli değilim. Sadece kafaya koydum mu yapıyorum. Ekibimdekilerde benim kafadan olunca yapıyoruz işte birşeyler
Emrgncy Üye AHMED...' Alıntı: evet hidayet abi adana nasıl sıcaktır şimdi ---------- Eklendi @ 18:25:35 ---------- Yazıldı @ 18:24:52 ---------- mümkün değil kelimesi ise furkan için mümkün dür Genişletmek için tıkla ... Adanaya yaz geldi Ahmet, Fakat Konya'yıda iyi bilirim güneşi Adamı fena yakıyor, Adana'nın güneşi o kadar yakmaz
AHMED...' Alıntı: evet hidayet abi adana nasıl sıcaktır şimdi ---------- Eklendi @ 18:25:35 ---------- Yazıldı @ 18:24:52 ---------- mümkün değil kelimesi ise furkan için mümkün dür Genişletmek için tıkla ... Adanaya yaz geldi Ahmet, Fakat Konya'yıda iyi bilirim güneşi Adamı fena yakıyor, Adana'nın güneşi o kadar yakmaz
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap AHMED...' Alıntı: karasal iklim kışı da yazı da iyi fena geçer Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle.
AHMED...' Alıntı: karasal iklim kışı da yazı da iyi fena geçer Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle.
Emrgncy Üye Ama en azından gölgeler serindir sizin orlarda Adana'da farketmez gölge güneş sürekli kıçın donuna yapışır
Ama en azından gölgeler serindir sizin orlarda Adana'da farketmez gölge güneş sürekli kıçın donuna yapışır
AHMED... Üye abi burda yağmur hiç durmuyor devamlı yağıyor valla sel olacak diye korkuyorum bazen gök gürültüsü yıldırım yıkıyor ortalığı
abi burda yağmur hiç durmuyor devamlı yağıyor valla sel olacak diye korkuyorum bazen gök gürültüsü yıldırım yıkıyor ortalığı