Gönüldaşların Mekanı..

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Beni çağırdınız geldim. Ne var

Sinirli değilim şaka idi

AHMED...

Üye
çık sadece konuşacağız

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Geçen bir arkadaşım derdini şöyle şöyle birazda öyle öyle anlatmaya çalıştı.

Lan dilin yok mu adam gibi anlat! dedim.

AHMED...

Üye
geçen günde adamın biri karşıdan geldi kapıdan girdi ne oldu dedim kem kum etti bende ha tamam ışte o zaman ordaki mi bu tarafa getir şurdakini de götür dedim

AHMED...

Üye
aklıma ne geldi dur anlatıyim orta okula gittiğim yıllar da okulda kavga ettik çocuklarla sonra telaşlı telaşlı büfe ya gittik kontorlu kontorlu telefonla bi arkadaşı arayacam çevirdim numarayı bi adam çıktı Alo : dayı ısmail varmı dedim karşımdaki adam yanlış numarayı aradın dedi bende telefonu kapattim sonra jeton düştü benim meğerSem kendi evimi aramışim telefondaki de babam mis yanımdaki arkadaşa oğlum ben babamı aramışim dedim millet yıkıldı gülmekten

SHS

Üye

ama birbirinizi tanımamışsınız ilginç

AHMED...

Üye
babam tanıdı yanlış aradın dedi benim jeton geç düştü belki üzerinden on yıl geçti hala aklıma geldikçe tebessüm ederim

Emrgncy

Üye

Sen yine babanı aramışsın, Ben işyerinin telefonundan kuzeni arıyorum, kuzenin telefonu diye işyerinin telefonunu aramışım meşgul çaldı, 5 dakika sonra redial tuşuna bastım yine meşgul, tabi eski telefonlar numarada göstermiyor ki, belli aralıklarla yaklaşık 1 saat boyunca aradım hep meşgul.

Sinirimden köpürüyorum tabi, ulan kimle konuşuyor bu bir saattir diyorum.
Az sonra kuzen aradı, ben açtım ağzımı yumdum gözümü.
Kuzen şaşırmış bir vaziyette telefonla konuşmadığını söyledi, konuşup kapattık.
Tekrar rediale basıpta meşgul çalınca farkettim aradığım numaranın kendi numaram olduğunu

AHMED...

Üye
dalgınlık böyle komik duruma düşürüyor insanı

AHMED...

Üye
dostum seninle tanışmadık demi biz